- 1
- 2
-
Adrian
Szukałem ale nie znalazłem nic na ten temat :)
Z tego co się orientuję to w poprzednich latach otrzęsiny się odbywały, ale w tym roku jeszcze nic o takich nie słyszałem.
Każdego kto cokolwiek wie na ten temat proszę o info -
Wojtek
Chyba jeszcze za wcześnie, ale jak już będzie planowana impreza to pewnie będzie o niej dość głośno na uczelni; ) -
PJLinka
-
Adrian
A tak orientacyjnie kiedy się tego spodziewać ? :)
Albo jak to wyglądało datowo w poprzednich latach ? W jakim lokalu ? -
-
PJLinka
Kilka razy była impreza w piekarni ale poprzedniego roku nie pamiętam :) -
Anonim
w ubiegłym roku było w Klubie 70. Całkiem nieźle to wyszło. Duża frekwencja pierwszoroczniaków, ale ludzi ze starszych roczników niewiele. -
~!MaRtA!~
Dla spragnionych imprezy, dnia 13 listopada to jest piątek. (Tak wiemy data jest symboliczna...=P)
Odbędzie się impreza z okazji 15-sto lecia istnienia naszej wspaniałej uczelni.
Dla wszystkich zainteresowanych, odbędzie się ona w klubie MAGNETIC to jest koło FORTU WOLA, a dokładniej na ulicy uwaga, uwaga... Fort Wola 22. Start imprezy o 21:00. Więcej informacji już wkrótce. =)
-
Sarathai
Jeśli event dojdzie do skutku (?) to możecie liczyć na sporą frekwencję 3-go roku z grupy 513... :D C ya! ; ] -
Anonim
-
Data jest odległa z dwóch powodów, po pierwsze nie chcemy się nakładać z imprezą na obecnie odbywające się ogólno warszawskie otrzesiny itp. Druga rzecz iż w tym roku ważna uroczystość ponieważ to 15-lecie uczelni. Plakaty o imprezie juz od srody na pejocie.
Mogę zdradzić, że gwiazdą wieczoru będzie DJ Levy !!!
Opórcz DJ, będą visuale na ekranie o powierzchni ponad 120 metrów kwadratowych oraz pokazy laserów.
Będzie się działo !! -
latająca dżdżownica czizzz
-
Sarathai
-
Adrian
15 lecie jest jednocześnie otrzęsinami czy to dwie oddzielne imprezy ? :) -
Anonim
-
Anonim
Kasper albo ktoś z samorządu, impreza zamknieta tylko dla pejota czy dla wszystkich? -
éwa
-
Adrian
-
Uznajmy, że na dzień dzisiejszy z powodów różnych (mniej lub bardziej zależnych) nie ma planowanej dodatkowej imprezy jako otrzęsiny.
Co do otwartości imprezy to jest jak najbardziej otwarta, klub jest duży także pomieści nas wszystkich :) -
-
ToSterNaS
Niezła robota z tymi plakatami, faktycznie nie da się ich nie zauważyć
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne