PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mariusz

i ja tez bede :)
  • Kaspi

o to jak Marian będzie to trzeba być; )
  • Mariusz

lol :D
  • Ruda Maria

Gdzie mozna zdobyc bilety w przedsprzedazy?? Chyba nie trzeba tam jechac co?; ]
  • Anonim

z tego co wiem to bilety w przedsprzedazy beda dostepne od jutra u nas w szkole. correct me if im wrong; ]
  • Kaspi

bilety będą do kupienia na uczelni, jednak nie od jutra, ale od 5 listopada (czwartek). najprawdopodobniej w głównym holu. w poniedziałek będzie mail ze wszystkimi informacjami.
  • Ruda Maria

Dzieki :]
  • Anonim

No i co? Byłem dzisiaj w holu ok. 13 i nic, dupa.
    Jak mam niby kupić ten bilet?
  • latająca dżdżownica czizzz

były były - ja tez chyba jakos chce nabyc, bedziecie jeszcze bazarkowac czy przedsprzedaż zakończona?
  • Kaspi

>Philip Grishaev napisał
    >No i co? Byłem dzisiaj w holu ok. 13 i nic, dupa.
    >Jak mam niby kupić ten bilet?

bilety były dzisiaj sprzedawane na przerwie o godzinie 13:00 w holu na prawo od wejścia w budynku A.
  • Anonim

Musze przyznać że imprezka była udana :) Gdyby puszczali więcej komerchy i piwko było by w szklankach :P TO by był ideał.
  • Anonim

Tak, gdyby puszczali więcej komerchy i mniej dresów to impreza by była ponad przeciętna. A tak to kiszka.
  • Anonim

Gdyby alkohol był tańszy to impreza byłaby wyśmienita :p
  • °da real style°

a muzyka jaka byla?
  • Anonim

A ja z ciekawości zapytam, kto z zaocznych był? Żadnych znajomych twarzy nie widziałem :)
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)