-
JuStY$
potrzebujesz pomocy stomatologa, ale nie wiesz gdzie pójść?
szukasz fachowej pomocy, która nie zrujnuje Twojego budżetu?
chcesz wspomóc kolegów z uniwersytetu medycznego? :)
ta oferta jest dla Ciebie!
miła i kompetentna studentka 3 roku stomatologii zaprasza na leczenie próchnicy, skaling i inne zabiegi z dziedziny stomatologii zachowawczej. wszystkie procedury przebiegają pod kontrolą doświadczonego specjalisty :) jedyne czego potrzebujesz, to zaświadczenie o ubezpieczeniu.
jeżeli chcesz się zapisać, proszę o kontakt na priv.
odpowiem na wszystkie Twoje pytania, pomogę załatwić formalności, ustalę termin wizyty.
do zobaczenia! -
Wojtek
Przyznam szczerze, że to dość oryginalny spam :)
Specjalistka ok, ale bez dyplomu jednak :) -
Anonim
Zęby mam zdrowe ale wrzuć więcej fotek , głównie siebie i napisz jakie masz zainteresowania.
Może wybierzemy się na sushi?
Pozdrawiam -
Anonim
-
-
JuStY$
pisząc 'procedury przebiegają pod kontrolą doświadczonego specjalisty' nie miałam na myśli siebie :) zajęcia w praktyce wyglądają tak, że ja pracuję, ale nad wszystkim trzyma pieczę osoba, jak to ktoś wspomniał wcześniej, 'z dyplomem'.
w razie jakichkolwiek innych wątpliwości odpowiadam na wszystkie pytania na priv :)
zapraszam serdecznie :) -
Wojtek
>Żarówa napisał
>Dyplom człowieka Bogiem nie czyni, aczkolwiek ma jakieś
>znaczenie.
Jak coś Ci zacznie dolegać to poszukaj "lekarza" bez ukończonych studiów i zaprzysiężenia (czyli w sumie znachora) i niech Cię leczy. Podjąłbyś się ryzyka? No właśnie.
Medycyna to nie informatyka; )
Philip:
Żałosne :D
moje oczy są szare:
W takim układzie spoko, właśnie myślałem że ów "czujne oko specjalisty" to ty :) -
Anonim
Może i żałosne ale swoje zdjęcie by mogła wrzucić byśmy wiedzieli z kim mamy do czynienia.
A, no i temat sushi nadal aktualny.; -) -
JuStY$
nie wydaje mi się, żeby mój wygląd był w jakikolwiek sposób skorelowany z moimi umiejętnościami z zakresu stomatologii zachowawczej. no chyba, że ktoś chce zobaczyć 'ręce, które leczą'; ) -
Anonim
Tak, chce zobaczyć ręce i całą resztę.; -)
Już napisałaś gdzie pracujesz, napisz co robisz po pracy.
-
JuStY$
założyłam ten temat w celach wyłącznie stomatologicznych, więc pozwolę sobie od tej chwili rozwiewać wątpliwości jedynie w tej dziedzinie :) -
Anonim
Rozumiem. A jaki to ma związek z PJWSTK? Darmowa reklama?
Stomatologia do naszej uczelni ma się jak pięść do nosa.
-
JuStY$
Darmowa reklama zupełnie nie oddaje istoty sprawy, głównie dlatego, że pracuję na uczelni całkowicie za darmo, więc nie mam absolutnie żadnego interesu w tym, żeby 'nagnać' sobie jak największą ilość pacjentów. Poza tym, pacjenci zazwyczaj przydzielani mi są niejako 'z urzędu'. Uczelnia dopuszcza jednak możliwość leczenia pacjentów, których samemu się przyprowadzi (jeśli posiadają ubezpieczenie). Nie muszę chyba nikomu tłumaczyć, że bardzo sympatycznie jest pracować z ludźmi w swoim wieku (szereg powodów, których nie będę tutaj wymieniać), stąd postanowiłam wyjść z takim ogłoszeniem m.in tutaj.
Wiem, że leczenie stomatologiczne w prywatnych gabinetach w Warszawie do tanich nie należy, wiem też (z autopsji) że dla studenta ceny mają znaczenie, więc skoro mogę komuś pomóc po minimalnych kosztach, to czemu nie? :) -
éwa
kurcze, ale się uczepili no.... dziewczyna chce leczyć Wasze żeby, a nie umawiać się na kawę; P
doceńcie dobrą wolę koleżanki z innej uczelni. nie wszyscy ludzie szukają okazji do zrobienia sobie reklamy; P -
Anonim
Jak boli mnie ząb to idę do stomatologa. Z dyplomem. Nawet jeśli drogo.
W tym kraju wszystko jest drogie i nie ma nic za darmo. Zęby dla mnie są tak samo ważne jak oczy i nie chce by w nich grzebała niedoświadczona osoba, nawet jeśli za "pół darmo". :-)
Napisałaś że "procedury przebiegają pod kontrolą doświadczonego specjalisty". No to jeśli jest obok specjalista, to po co mam korzystać z Twoich usług? Możesz stać obok i patrzeć.
P.S. Wchodzę na uczelniane forum by się dowiedzieć o imprezach i czy nikt nie potrzebuje pomocy. Na cholere mi tu wątek o stomatologiii???
Tutaj powinnaś pisać http://grono.net/chat/#stomatologia...
-
Wyluzujcie, dziewczyna szuka pacjentów, bo jest jej to potrzebne w ramach przeprowadzanych zajęć. Każda wizyta przyczynia się do odpracowania odpowiedniej ilości godzin potrzebnych do zaliczenia przedmiotu.
Jeśli nie jesteście zainteresowani to po prostu nie reagujcie.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne