-
Adrian
Jak w temacie - otrzymał już ktoś to cudo ?
http://bss.pjwstk.edu.pl/els/els.pd... - dla niezorientowanych -
Anonim
-
Konrad
nie jest az tak zle, firma wykonująca ma 2 tygodnie na realizacje zamówienia, a jak wiem od Pań z dziekanatu zamówienie poszło pod koniec zeszłego tygodnia -
Anonim
-
-
Szymon
czy te legitymacje można sobie zintegrować z kartą miejską? I jak to wygląda - jadę np na wczasy do innego miasta przejechać się lokalną komunikacją miejską i mogę się wylegitymować takim czymś w celu otrzymania zniżki? Bo w końcu zwykle patrzą na pieczątki czy to aby aktualna legitymacja. -
>シモン napisał
>czy te legitymacje można sobie zintegrować z kartą
>miejską?
Możesz zintegrować. Np. na metro centrum jest punkt, gdzie możesz to zrobić.
>I jak to wygląda - jadę np na wczasy do innego
>miasta przejechać się lokalną komunikacją miejską i
>mogę się wylegitymować takim czymś w celu otrzymania
>zniżki? Bo w końcu zwykle patrzą na pieczątki czy to aby
>aktualna legitymacja.
Stare legitymacje miały pieczątki, a nowe maja naklejki z aktualna data.
Zasada działania ta sama. -
PJLinka
Nie jest do końca tak jak mówisz marny, sam zobacz http://pjlinka.pl/component/content... -
Wojtek
Haha, genialnie. Była to jedna z głównych cech przemawiających ZA zmianą na elektroniczne legitki, a uczelnia jeszcze nie załatwiła związanych z tym formalności. Czemu się nie dziwię? :D -
>PJLinka napisała:
>Nie jest do końca tak jak mówisz marny, sam zobacz
> http://pjlinka.pl/component/content...
No czegoś takiego trudno było się spodziewać.
Gdyby uczelnia podeszła profesjonalnie do tematu, to byłoby tak, jak napisałem wyżej.
Cóż... Trudno jest przewidzieć, że uczelnia nie podpisała umowy z ZTM...; ) -
Anonim
-
Anonim
Odebrałem dzisiaj legitke. Jutro będę przeładowywał WKM na legitke więc sie okaże czy to działa. Jak narazie to chyba działa bo koliduje z WKM podczas wchodzenia do metra. Jutro dam znać co i jak. -
Konrad
-
Marta R.
>marny napisał
>Możesz zintegrować. Np. na metro centrum jest punkt, gdzie
>możesz to zrobić.
>
W każdym punkcie ładowania kart mogę zintegrować legitkę? A gdzie dokładnie jest ten punkt na stacji Metro Centrum? -
Wojtek
>A gdzie dokładnie jest ten punkt na stacji Metro Centrum?
W pasażu handlowym podziemia stacji Metro Centrum. Jak jesteś na tzw. "patelni" i masz z lewej strony zjazd na Kabaty, a z prawej na Młociny, to idziesz środkowym przejściem :)
Ogarniamy Warszawę; D -
Anonim
Mi nie chcieli zintegrować karty miejskiej i legitki na placu wilsona, marymoncie. Powiedzieli że takie rzeczy to tylko w erze. A tak na serio to można to zrobić tylko i wyłącznie na senatorskiej. Taką informacje uzyskałem w tamtych punktach. -
Konrad
@Szalek999
Bo nie bardzo rozumiem, chcesz im oddać starą kartę miejska i przenieść pozostały okres biletu na legitymacje? Poczekaj aż Ci minie ważność karty i najzwyczajniej w świecie idź do 1 lepszego kiosku i naładuj legitymacje za 39zł. -
Przemo
-
Anonim
A i tu jest problem. Mam karte jeszcze na miesiąc a legitymacja tez jest w portwelu. I nie da sie wejśc do zakichanego metra bez szukania zakichanej karty. I właśnie musze jechac na ta senatorską.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne