-
catchmeifyoucan
Mam pytanie w zwiazku niezaliczeniem MAD... czy lepiej w sensie latwiej jest powtorzyc MAD internetowo czy tez dziennie? -
Wojtek
-
Popiołkas
>Wojtek napisał
>Z tego co słyszałem to dziennie :)
agree, tez tak slyszalem:P -
catchmeifyoucan
-
-
Szymon
rok temu internetowo MADu nie prowadził Pan Rembelski tylko dużo bardziej "hardkorowa" Pani i jak dla mnie to naprawde było strasznie :) -
Konrad
w itnach internetowych najgorsze jest to ze tydzien w tydzien powtarzasz sobie ze zrobisz tygodniowe zadania wczesniej a i tak zawsze konczy sie to w niedziele okolo 23:54 :D
osobiscie uwazam ze P. Rembelski zajebiscie tlumaczy, aby tylko w momencie gdy cos staje sie nie jasne zapytac a nie czekac do dnia przed kolosem :)
a jeszcze a propo MAD w wersji internetowej u takiej Pani, nie pamietam nazwiska, to mialem nieprzyjemnosc wlasnie go realizowac rok temu, ale wlasnie co piatkowe oddawania odgroma zadan i niedzielne testy mnie w pewnym momencie zniechecily i stwierdzilem ze zalicze to dziennie :) -
catchmeifyoucan
-
Wojtek
-
Szymon
-
ŁukaSzek.
ja tam u niej zaliczyłem na dziennych normalnie.. łatwo nie było ale bez przesady jak dla mnie bardzo podobny tok nauczania jak p. Rembelski.. (te same materiały, kolosy, zadania)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...
Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych
Grona tematyczne:
Miejsca grona (5)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
-
Opium Club Wierzbowa 9/11, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
The Shot Polna, Warsaw
-