-
a s
Hej,
Wiecie kiedy i gdzie mozna złapaś Chrząstowskiego na uczelni? Na jego odpowiedz na maila czekam od czwartku... -
Anonim
widziałam Go wczoraj w szkole między 11.30 a 13.00 Możliwe, że wtedy ma jakieś zajęcia? Ogólnie to chyba jeszcze prowadzi dzienne ASD- wykład, ale w tym semestrze tego przedmiotu nie ma. -
Adrian
Pytałem w dziekanacie - w tym semestrze Pan profesor nie ma żadnych zajęć, więc pozostaje przegródka... -
Anonim
-
-
Anonim
To co jedzie ktoś na to UW?? Chętnie podrzucę indeksik :) Mi jest potrzebny wpisik z TAK'u :] -
covall
potrzebuje wpisow z madow i takow, od tygodnia indeks jest w przegródce a jutro termin oddania. dzieje sie serio cos powaznego jak sie nie odda w terminie? zgodnie z regulaminem to skreslenie z listy studentow.
@edit:
Stanowisko
Afiliacja Instytut Informatyki
Pokój 4330
Telefon +48-22-55-44-433
E-mail P.Chrzastowski@mimuw.edu.pl
Konsultacje środy, 10:00-12:00 termin konsultacji obowiązuje w czasie trwania zajęć dydaktycznych.
informacja z mimuw.edu.pl -
Anonim
Jak Ciebie wypiszą to musisz się spowrotem wpisać :) Co nie jest ani opłacalne ani fajne (1k raczej piechotką nie chodzi :/ ) -
covall
https://usosweb.mimuw.edu.pl/kontro...
mozna wpasc na ten wyklad
//to zaszalalem, indeks mam w dziekanacie a od 14 czynny :) -
Anonim
No cóż. Albo obecność na wykładzie albo 1k... Co wybierasz :] Ja pojadę jutro. Musze wziąć jeszcze tylko karte egzaminacyjną poprawkowa z dziekanatu i od razu tam jechać. To jest dość blisko naszej szkoły więc dojazd nei zajmie więcej niż 10-15 min bo spod szkoły podjeżdża się tramwajem -
covall
zanim otworzą dziekanat(od 14 jest) to on już kończy. także nie wiem. -
Anonim
-
Wojtek
>Mlody napisał
>btw nic sie nie dzieje, jak sie nie odda w terminie
>indeksu..
A w razie czego można napisać podanko z prośbą o przedłużenie czasu na rozliczenie się z ocen :)
Jednakże tak jak Mlody pisze, bardziej straszą niż upominają się o ten indeks i kartę. Znam gości którzy do tej pory mają w łapie np. 3 karty egzaminacyjne nieoddane jeszcze (bo nie chcieli mieć 2 wpisane, a z pustymi kratkami indeks nie przyjmuje) i żyją, bez jakichś dodatkowych opłat :) -
Anonim
Jak podałeś na stronce do 15.30 ma konsultacje... Więc nie wiem w czym problem -
Adrian
Indeks wraz kartą ma być złożony do połowy marca ( info z dziekanatu ) -
Wojtek
-
covall
Szalek i udało Ci sie dostac wpis? jak nie to jutro od 14 do 16 ma wykład w sali 4060. -
Anonim
Nie dostałem wpisu bo nie poszedłem. Jutro idę. Tyle ze jutro to już na 100%. A tak na marginesie. Byłem w dziekanacie. Indeks oddać można do połowy marca. Jak sie nie wyrobisz z wpisami to składasz podanie o przedłużenie zdania indexu i jest git. Nie ma za to żadnych kar. Ktoś nagadał głupot i tak się rozeszło.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...
Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych
Grona tematyczne:
Miejsca grona (5)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
-
Opium Club Wierzbowa 9/11, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
The Shot Polna, Warsaw
-