Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • a s

Hej,

Wiecie kiedy i gdzie mozna złapaś Chrząstowskiego na uczelni? Na jego odpowiedz na maila czekam od czwartku...
  • Anonim

widziałam Go wczoraj w szkole między 11.30 a 13.00 Możliwe, że wtedy ma jakieś zajęcia? Ogólnie to chyba jeszcze prowadzi dzienne ASD- wykład, ale w tym semestrze tego przedmiotu nie ma.
  • Adrian

Pytałem w dziekanacie - w tym semestrze Pan profesor nie ma żadnych zajęć, więc pozostaje przegródka...
  • Anonim

zawsze można sobie wycieczkę na UW zrobić;)
  • Anonim

To co jedzie ktoś na to UW?? Chętnie podrzucę indeksik :) Mi jest potrzebny wpisik z TAK'u :]
  • covall

potrzebuje wpisow z madow i takow, od tygodnia indeks jest w przegródce a jutro termin oddania. dzieje sie serio cos powaznego jak sie nie odda w terminie? zgodnie z regulaminem to skreslenie z listy studentow.
    @edit:
    Stanowisko
    Afiliacja Instytut Informatyki
    Pokój 4330
    Telefon +48-22-55-44-433
    E-mail P.Chrzastowski@mimuw.edu.pl
    Konsultacje środy, 10:00-12:00 termin konsultacji obowiązuje w czasie trwania zajęć dydaktycznych.

informacja z mimuw.edu.pl
  • Anonim

Jak Ciebie wypiszą to musisz się spowrotem wpisać :) Co nie jest ani opłacalne ani fajne (1k raczej piechotką nie chodzi :/ )
  • covall

https://usosweb.mimuw.edu.pl/kontro...

mozna wpasc na ten wyklad

//to zaszalalem, indeks mam w dziekanacie a od 14 czynny :)
  • Anonim

No cóż. Albo obecność na wykładzie albo 1k... Co wybierasz :] Ja pojadę jutro. Musze wziąć jeszcze tylko karte egzaminacyjną poprawkowa z dziekanatu i od razu tam jechać. To jest dość blisko naszej szkoły więc dojazd nei zajmie więcej niż 10-15 min bo spod szkoły podjeżdża się tramwajem
  • covall

zanim otworzą dziekanat(od 14 jest) to on już kończy. także nie wiem.
  • Anonim

btw nic sie nie dzieje, jak sie nie odda w terminie indeksu..
  • Wojtek

>Mlody napisał
    >btw nic sie nie dzieje, jak sie nie odda w terminie
    >indeksu..

A w razie czego można napisać podanko z prośbą o przedłużenie czasu na rozliczenie się z ocen :)

Jednakże tak jak Mlody pisze, bardziej straszą niż upominają się o ten indeks i kartę. Znam gości którzy do tej pory mają w łapie np. 3 karty egzaminacyjne nieoddane jeszcze (bo nie chcieli mieć 2 wpisane, a z pustymi kratkami indeks nie przyjmuje) i żyją, bez jakichś dodatkowych opłat :)
  • Anonim

Jak podałeś na stronce do 15.30 ma konsultacje... Więc nie wiem w czym problem
  • Adrian

Indeks wraz kartą ma być złożony do połowy marca ( info z dziekanatu )
  • Wojtek

Oni zawsze to samo mówią Adrian; )
  • covall

Szalek i udało Ci sie dostac wpis? jak nie to jutro od 14 do 16 ma wykład w sali 4060.
  • Anonim

Nie dostałem wpisu bo nie poszedłem. Jutro idę. Tyle ze jutro to już na 100%. A tak na marginesie. Byłem w dziekanacie. Indeks oddać można do połowy marca. Jak sie nie wyrobisz z wpisami to składasz podanie o przedłużenie zdania indexu i jest git. Nie ma za to żadnych kar. Ktoś nagadał głupot i tak się rozeszło.
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)