-
Maciek Zklanu
Czesc,
Jestem studentem ostatniego roku studiow inzynierskich na PJ (siódmy semestr). Gdzies w przedziale 2-7 lutego odbedzie sie obrona pracy inzynierskiej (semestr konczy sie 30 stycznia a 31 stycznia rozpoczyna sie sesja). Mam w tym semestrze ITN'y i kilka egzaminow do zdania. Generalnie bylem dobrej mysli, ze uda mi sie z tego wykaraskac i zdac egzamin inzynierski w terminie. Od razu po obronie chcialem przejsc na studia drugiego stopnia. Tylko jak mam to zrobic skoro obrona wypada w trakcie sesji? Teraz dodatkowo wyczytalem w "zasadach promocji na kolejny semestr", ze absolutorium powinno sie uzyskac do konca semestru. Czyli moje pytanie jest takie. Jak osoba ktora ma braki w egzaminach bedac na siódmym semestrze moze się w terminie obronić? Jestem załamany. Czy obrona pracy inżynierskiej jest tego samego dnia co egzamin inżynierski? Jak to wygląda? Bede bardzo wdzieczny za jakies informacje.
Pozdrawiam -
Maciek
W skrócie: składasz podanie o przyjęcie na studia bez praw studenta. Po dostarczeniu dyplomu inżyniera zostaniesz przyjęty na zwykłych warunkach. Obrona pracy inżynierskiej i tytułu są w odrębnych terminach.
pozdrawiam. -
Wojtek
>Maciek napisał
>Obrona pracy inżynierskiej i tytułu są w odrębnych terminach.
Już nie, zmieniło się. Teraz obrona pracy i tytułu odbywa się w tym samym terminie. Pierw bronisz pracę, a potem dyplom, przed tą samą komisją.
Ktoś się orientuje jak to jest obecnie z tym przyjęciem na studia magisterskie bez praw studenta?
Pytałem w rekrutacji, jakie warunki trzeba spełnić itd. to jedyną odpowiedź jaką uzyskałem to żebym napisał podanie do pani dziekan :)
"Well tell me something we don't know mothafucka"; )
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne