-
Mimi
Witam!
Chciałem za półtora roku jak skończę jedną uczelnię spróbować swoich sił u Was. Czytałem o procesie rekrutacji. Wiem, że trzeba zrobić 5 rysunków, 5 malowideł i 5 grafik/fotografi. To co mnie martwi to matura. Maturę zdawałem z matematyki (nie za dobrze mi poszło) oraz z geografii (tutaj już lepiej). Oba rozszerzone. Jako, że kierunek jest czysto plastyczny bardzo możliwe jest wymaganie Historii sztuki jako przedmiotu zdawanego na maturze, ale pewny nie jestem. Proszę o info :) -
Who by fire
Składasz podanie o przyjęcie na zasadzie przenosin z innej uczelni. Nie wydaje mi się by ktoś analizował ile i z czego miałeś procent na maturze - ważne by była w dokumentach.
Do tego transferujesz sobie niektóre oceny z obecnej uczelni, np. z językiem angielskim nie ma nigdy problemów. -
Mimi
Dziękuje za info. Czyli innymi słowy nie taki wilk straszny :) No nic to jeszcze troszkę poczytać o HS i porysować i będzie git.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne