PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mimi

Witam!

Chciałem za półtora roku jak skończę jedną uczelnię spróbować swoich sił u Was. Czytałem o procesie rekrutacji. Wiem, że trzeba zrobić 5 rysunków, 5 malowideł i 5 grafik/fotografi. To co mnie martwi to matura. Maturę zdawałem z matematyki (nie za dobrze mi poszło) oraz z geografii (tutaj już lepiej). Oba rozszerzone. Jako, że kierunek jest czysto plastyczny bardzo możliwe jest wymaganie Historii sztuki jako przedmiotu zdawanego na maturze, ale pewny nie jestem. Proszę o info :)
  • Who by fire

Składasz podanie o przyjęcie na zasadzie przenosin z innej uczelni. Nie wydaje mi się by ktoś analizował ile i z czego miałeś procent na maturze - ważne by była w dokumentach.
    Do tego transferujesz sobie niektóre oceny z obecnej uczelni, np. z językiem angielskim nie ma nigdy problemów.
  • Mimi

Dziękuje za info. Czyli innymi słowy nie taki wilk straszny :) No nic to jeszcze troszkę poczytać o HS i porysować i będzie git.
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)