-
ModiKlodi
Hej:) Chcialam zapytac kto sie wybiera od pazdziernika na zarzadzanie informacja :) -
Rafi
-
ModiKlodi
-
Tomek
dokładnie.
kieruj się intuicja, nie mysl za duzo i zapisuj sie do nas :) -
-
Rafi
-
ModiKlodi
-
miroooo
-
Szymon
-
ModiKlodi
-
miroooo
-
Tomek
-
miroooo
-
Anonim
W niektórych przypadkach może okazać się, że było za łatwo/trudno.
Może ktoś chciał przyjść na PJWSTK tylko po przysłowiowy "papier"?
Uważam, że jest to jeden z najlepiej zarządzanych i perspektywicznych kierunków na naszej uczelni. -
miroooo
myślę, ze po "papier" bardziej opłaca się iść na pierwszą lepszą państwową uczelnię i nie bulić 700PLN miesięcznie. :)
a co do zarządzania to się zgodzę - Pani Cieciora robi świetną robotę. Szkoda tylko, że nie wszyscy wykładowcy i ćwiczeniowcy podążają jej śladem... :) -
Anonim
W każdej uczelni czy to państwowej, czy niepublicznej są dobrzy i źli pedagodzy. Taki urok :) -
Szymon
Ja mając pewne porównanie uważam, że na WZI jest naprawdę dużo tych dobrych.
Na uczelniach w Polsce (i nie tylko) tak już jest, że zazwyczaj naprawde fajni prowadzący to raczej pojedyńcze jednostki. Na PJWSTK jest ich naprawde dużo. Co prawda to nie liceum żeby prowadzący wpajał wiedzę każdemu z osobna ale jeśli tylko ktoś chce się nauczyć to są wyjątkowo pomocni i to chyba najlepsze miejsce oprócz domu i własnego komputera żeby faktycznie się czegoś nauczyć i wybrać sensowną, perspektywiczną drogę.
Mając porównanie z informatyką mogę powiedzieć, że w przypadku przedmiotów które są i tam i na WZI u nas zajęcia prowadzi zwykle najfajniejsza kadra. -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne