-
Strzelec
Witam wszystkich,
Chciałem tutaj zapytać co sądzicie o naszej wspaniałej uczeli o niebanalnej nazwie PJWSTK? Najbardziej interesujące z mojego punktu widzenia są opinie ludzi, którzy podobnie jak ja są gdzieś na 4 roku informatyki wieczorowej (choć z mojego roku znam chyba wszystkich niestety, więc opinie innych są mile widziane;) ). Jak oceniacie poziom nauczania i przydatność tego co przekazują Wam nasi wspaniali profesorzy? Czy jesteście zadowoleni z urządzeń, sprzętu itp dostępnego w szkole? I jeśli można to proszę zaznaczcie na którym roku i na jakim wydziale/ trybie studiujecie :)
z góry dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam!
-
miki
ja jestem zachwycony:) 2 rok informatyka:) W porównaniu z PW to tu jest niebo:) -
pan.Tunio
mi sie podoba, gdyby nie pare totalnie bezsensownych przedmiotow, ktore w polaczeniu z niezbyt rozgarnieta kadra nauczajaca daja mieszanke wybuchowa, ktora niestety konczy sie itnami.
no i dodatkowo wydaje mi sie ze w pewnych aspektach zycia tej uczelni jest ona za bardzo nastawiona na $$$$
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne