PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Strzelec

Witam wszystkich,
    Chciałem tutaj zapytać co sądzicie o naszej wspaniałej uczeli o niebanalnej nazwie PJWSTK? Najbardziej interesujące z mojego punktu widzenia są opinie ludzi, którzy podobnie jak ja są gdzieś na 4 roku informatyki wieczorowej (choć z mojego roku znam chyba wszystkich niestety, więc opinie innych są mile widziane;) ). Jak oceniacie poziom nauczania i przydatność tego co przekazują Wam nasi wspaniali profesorzy? Czy jesteście zadowoleni z urządzeń, sprzętu itp dostępnego w szkole? I jeśli można to proszę zaznaczcie na którym roku i na jakim wydziale/ trybie studiujecie :)
    z góry dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam!

• miki

ja jestem zachwycony:) 2 rok informatyka:) W porównaniu z PW to tu jest niebo:)
  • pan.Tunio

mi sie podoba, gdyby nie pare totalnie bezsensownych przedmiotow, ktore w polaczeniu z niezbyt rozgarnieta kadra nauczajaca daja mieszanke wybuchowa, ktora niestety konczy sie itnami.

no i dodatkowo wydaje mi sie ze w pewnych aspektach zycia tej uczelni jest ona za bardzo nastawiona na $$$$
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)