Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Prosimy o rady dla tegorocznych kotów, czyli sztuczki kruczki dla nowych; -)
  • tom

uczyć sie....
  • Johnny

Kiedys umialem jakas sztuczke z kartami - ale zapomnialem :)
  • Anonim

Johnny: Czyli szkoła źle wpływa na pamięć?; >
  • tom

ja bym proponowal jescze raz zastanowic sie...i zrobić taka sztuczke zeby znależć inna szkołe......
  • Anonim

chętnie wysłucham argumentów, bo napisać łatwo
  • Johnny

napewno na psychike :))

A tak naserio - jedyna sztuczka to sie uczyc , (oczywiscie czasami trzeba zakombinowac aby wybrac dobrego cwiczeniowca itd) bo inaczej to sie mija z celem. wtedy podobno dobra jest mila colege :)))
  • m@ro

Jakub co wybrales?? Wydzial WSNM czy Informatyka?? Dobre zdjecia na deviantach. rspkt pozdr
  • Anonim

Informatyke
  • m@ro

a i wlasciwie tez nie wiem jak to bedzie :D sie zobaczy... zbytnio cisnac nas chyba nie beda :P mlode zdolne koty :D buahahaha
  • m@ro

no ja tez to wybralem no spox pozdr
  • Anonim

Jakub - pozyjesz, zobaczysz.
  • Anonim

wy sie tak nie cieszcie..
    matematyka dyskretna na dzien dobry to ciezki kawalek chleba...no i jakis okropny przedmiot na "F", ktorego nazwe az boje sie wymawiac..ale skoro mowicie,ze jestescie zdolni to nie ma sie o co martwic :)
  • Anonim

przedmiot na F? :)

btw. uczyc sie.. :) Nie ma co sie oszukiwac.. :) No i .. uzbroic sie w cierpliwosc :D

Ew. uwazac na niektorych cwiczeniowcow :D
  • Anonim

no chyba FIZYKA (ciarki na plecach)
  • m@ro

Fizyka :(((((( w liceum uciekalem prawie z kazdej lekcji... to jest taki powalony przedmiot matme mozna jeszcze przetrawic ale z fiza ciezko bedzie...
  • Anonim

no wlasnie...o tym mowie...
    a co do matmy to, nie chce straszyc...ale szykujcie sie na hardkor :)
  • Ufo aka Juggalo

o fizyke wam wprowadzili..hyhy
    na dziendobry z banki za pomoca MADow, ale to piqs, w porownaniu z kopem w krocze w postaci TAKow (wbrew pozorom sa tacy ktorzy je zdawali dosc dUugo)
    Bossem drugiego levelu jest Bober, ktory przy uzyciu lutownicy potrafi zepsuc niejeden dobrze zapowiadajacy sie dzien
    megamasterem levelu 3 jest czUowiek zwany Z (i nie jest to zorro, jakby sie mogUo zdawac). Wprawdzie pojawia sie on juz na levelu drugim i niektorzy go na nim rozwalaja, ale sa tez caUe masy osoob, ktoore zostawiaja sobie pojedynek z nim na level 3 (na ktorym roowniez wystepuje).
    Wszelkie matematyki i inne popierdowki na jakie sie natkniecie po drodze to naprawde piqs...
    Zycze miUej jesieni; ))
  • m@ro

ale cooo tam :D optymista trzeba byc... jade zlozyc podanie na PJ ciao
  • Anonim

ogolnie czeka was sporo zabawy :) nie ma sie co stresowac. jak mi sie udalo to wam tym bardziej :)
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)