PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witajcie drodzy przyjaciele z najlepszej szkoly informatycznej świata. Napewno nie jedno z Was ma zaległy bądź bieżący egzamin z ELE (u Bobera). Macie może jakieś materiały? Coś co pomoże wygrać wojne z elektroniką. Licze na Was, nicze ze ten post zjednoczy wszystkich miłośników elektroniki.
  • Anonim

tylko "wybrani" zdaja egzamin z elk :]
  • Mariusz

tak jakos wyszlo ze mi sie udalo; ) 5 - cwicznia, 4.5 egzamin; )
  • Anonim

Hehe , widze Marian ze nawet tu musiałeś się pochwalić :P
  • Mariusz

tak jakos wyszlo; )
  • Grono.Net

a moze by tak ktos za mnie poszedl na ten zasrany egzamin :P
  • Anonim

Przeciez to proste! Nie Marian? Ile mozna wymyslic na temat paru elektronow, dziur itp. Wszystko sie o jedno rozbija. Nie kumam w czym problem
  • pitfuszyl

ale o co biega? egzamin czy projekty?
  • Ufo aka Juggalo

prawdziwi mez3zni zdaja elektronike jesieniom (min. za 3 podejsciem; ))
    don't be a pussy!
  • kane

Elektronike zdasz wtedy kiedy Bober ci pozwoli....
    kilka dni temu pisalem n'ty raz egzamin.
    z 6 zadan 5 mialem na kartkach....
    trzy pierwsze teoretyczne to byly pewniaki za 45 punktow (do zaliczenia potrzeba 41)... wiec po przepisaniu ich z ksiazki i notatek, jeszcze rozwalilismy pare...
    w sumie wychodzac bylismy PEWNI ze mamy kolo 60pkt. juz sie na flaszke umawialismy.
    nastepnego dnia znalezlismy na liscie nasze 'wyniki' kolega 20 pkt ja 21.
    no to pedem do Bobra bo pewnie zgubil nasze drugie kartki, bo przeciez inaczej to niemozliwe...
    okazalo sie ze wszystkie kartki sa, a z czesci teoretycznej, ktora ja ocenialem na 50 pkt dostalem 17.
    jak to? charakterystyka diody nie byla wystarczajaco ladnie narysowana.... i 0 (slownie:zero) punktow....
    na stwierdzenie ze przeciez to tylko mala czesc sporego zadania i nie powinno az tak wplynac na punktacje P.Bober powiedzial 'no dobra, dam panu 2 punkty... to ma pam 22 punkty a nie 42.. i co dalej?'.
    widzac argumentacje w rozmowie o pracy kolegi zaniechalem rozmowy o swojej pracy.
  • molu

gidu
    jak przez 100 dni usiedzisz na kiju od szczotki wbitego w środek lodowiska na stegnach to przysięgam ci że naucze sie na ten egzamin i pójde za ciebie i wypierdole takie opracowanie że dostaniesz milion punktów. moja rada. itn u śmigla. 1200 ale masz spokój, bo jak wiemy czas leci
  • Mariusz

@renton

ELKi za banalne :) bez roznicy czy po polsku czy angielsku :) wszyscy ktorych "uczylem" pozaliczali :)
  • !~.~orka~.~!

;p mnie nie uczyles
  • CZT

W sumie elk zaliczało się jakoś prosto...

Moim zdaniem gorzej jest z Tecami...

To jest dopiero hard core :))

Zaliczałem to pare lat, aż wkońcu się udało...
    Chodz uważam, że jakims dziwnym cudem...
  • kane

Marian, skontaktuje sie z Toba przed kolejnym terminem :D
    chwilowo swietowalem xaliczenie GRK.
    Pablo: stooo laaaaattt..
  • Anonim

e tam TECe sa prostackie... ja mam uwalone bo sie cos poje... w protokole ale sie nie bede kucil bo nie jestem samobujca; D
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)