PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ktos poza mną wybiera sie na tam?
  • Anonim

Pewnie ze tak :))
  • Anonim

hehe no to siemanko i widze ze tez ze stegien jestes. POZDRO
  • Anonim

Siemanko:) Ja nawet Cie znam z widzenia:)) PZDR i do zobaczyska na studiach:]
  • Anonim

ale przyjemnie sie zrobilo :)
  • Anonim

Siemka, ja też idę na wieczorowe :). Coś mało topiców na tym gronie.. czyżby studenci pjwstk nie bywali na gronie? :).
    Ja niestety nie jestem ze stegien, ale całkiem blisko mam, no nic, jak już kolega powiedział do zobaczenia na studiach :).
    PS: Ciekawe czy trafimy do tej samej grupy.
  • Mariusz

niesamowite zwierzenia :)
    mozna by napisac o tym jakas telenowelke...
  • Anonim

no spoczko, napisz scenariusz a ja mam ziomka z kamerą :]
  • Anonim

rozumiem, że mi przypada główna rola :D? nie mam nic przeciwko :)
  • Anonim

hehe nie długo to tu same gwiazdy będą; )
  • Anonim

a ja będe ich dumnym prekursorem, niech publiczność pada na kolana, wchodzę na scenę :).
  • Anonim

zaraz zaraz a scenariusz ?? :))
  • Anonim

scenariusz to kwestia mózgów tej planety czyli kobiet :P. Wy też musicie mieć jakieś obowiązki, no chyba że chcesz być moją julią; -).
  • Anonim

haha nie wiedzialam ze to ma byc cos z romea i julii ale spoko :) no i ja sie chyba na julie nie nadaje :P
  • Anonim

podobnie ja na romea :) i co z tego? stawimy czoło przeciwnościom losu, w końcu życie to wyzwanie; ). pjwstk chyba jeszcze nie ma kółka aktorskiego? :D. Tak czy inaczej ewentualnie możemy zrobić film o czymś innym, tylko coś zaproponuj... w końcu miała być jakaś telenowela, chyba za bardzo odjechaliśmy od tematyki. To co? Zbuntowany anioł? :)
  • Anonim

zostańmy w temacie - zbuntowany informatyk :))
  • Anonim

Tylko kto będzie tym informatykiem? Ja się nie piszę i nie nadaję. Poza tym jeśli już wzorujemy się na zbuntowanym aniele to główną rolę grała z tego co pamiętam kobieta :). No więc cóż, nie masz wyjścia :D ( taki mały offtopic - jak się ma balans damsko/męski w pjwstk? :D ). Tylko nie zwalaj na mnie scenariusza, bo moją kreatywność zostawiłem w brzuchu mamusi.
  • Anonim

główna rola do mnie też nie pasuje bo nie jestem na informatyce; ) kazdy facet w szkole powie ci ze brakuje mu kobitek :) ale wcale nie jest nas tak strasznie malo :P moze tylo z 10 razy mniej :)
  • Anonim

nie wiem czy wiesz co właśnie robisz... otóż psujesz moje dobre zdanie o uczelni do której tak się cieszyłem że będę chodził... dziękuję bardzo :).
    Hmm skoro nie jesteś na informatyce to może jakoś ten wydział sztuk nowych mediów? Czy zarządzanie?
    Wydział sztuk nowych mediów mnie ciekawi. To musi być fajny kierunek... niestety moje zdolności plastyczne są mocno związane z kreatywnością...
  • Anonim

mnie sie az tak ciekawy nie wydaje.... poza tym dopiero teraz rusza :) a ja jestem na zarzadzaniu informacja :D
    nie no chyba sie nie rozmyslisz przeze mnie i nie zrezygnujesz? :P ale moge cie pocieszyc ze pewnie duzo kobitek teraz przyjdzie na ten nowy kierunek, ale nigdy nie wiadomo :)
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)