- 1
- 2
-
igor
Siemka, jestem tu nowy bo dopiero dziś znalazłem to grono :) Zapisałem się już na PJWSTK więc od października będę studentem, ale strasznie pękam się matmy na tej uczelni-powiedzcie czy da się tego wykuć?Ja generalnie w liceum nie byłem orłem z matmy dlatego pytam czy jest szansa że nadrobie zaległości. No i może dacie mi jeszcze jakieś inne wskazówki apropos tej uczelni :P Z góry dzieki i pozdro -
Anonim
-
igor
No własnie czytałem ale mało konkretne info tam znalazłem, a ja sie strasznie boje tej uczelni i dlatego pytam cyz moje obawy są mocno uzasadnione...; D -
Anonim
-
-
Mariusz
zalezy od cwiczeniowca...
i na pierwszym semestrze jest MAD hardcorowy, reszta lajcik... -
Johnny
jak taka lipa u Ciebie z matma to zapisz sie na ten kurs przygotowawczy co poljap organizuje -
Anonim
inaczej...nie radze isc do tej szkoty osobom,ktore sa do dupy z matmy...pierwszy rok nie do przejscia chba jest....chyba,ze ktos ma talent do sciemniania,ze wie nawet jak nie wie :) -
Mariusz
eee, trzeba przysiasc z kims kto to umie i da sie nauczyc bezproblemowo :) -
Anonim
-
Anonim
hehe ja tam mady mam cwiczenia... a wyklady do dzis jeszcze zaliczam O_o -
Jezzo
matma w tej uczelnii to dla mnie banał, sama powtórka z LO dosłownie takie pierdółki łatwe:) wystarczy posiedzeć pare kwadransów i już jesteś zwolniony z egzaminu -
igor
No coż różne zupełnie przeciwstawne wypowiedzi, na kurs się zapisuje dziś bo jade dowieść resztę papierów ale wciąż nie wiem czego się najbardziej bać, może starsi studenci będą służyli jakimiś notatkami; 0 -
Jezzo
wszystko zależy od tego jaki poziom miałeś w liceum...
ja w liceum miałem bardzo dobrą matmę, na poziomie rozszerzonym.
ogólnie jak uważałeś w pierwszej klasie na logice(mad), umiesz liczyc mniej więcej(alg), miałeś przerobioną solidnie analizę matematyczną w liceum w raz z całkami(am1) to matmę pierwszoroczną zaliczysz bez większych problemów:) -
igor
-
Johnny
nie panikuj - ja tez mialem beznadziejna matme w lo. Calki ledwo co dziabnelismy. Przyloz sie tylko do tego co robicie na cwiczeniach (wyklady z tego co pamietam srednio sie przydawaly :) ), porob pare zadanek poza to co w klasie bylo robione na tablicy i bedzie loozik. A i na madach tez wazne kogo sie trafi na prowadzacego cw( za moich czasow bylo pare oferm co nieumielo nic ponad to co przygotowali na dane zajecia).
Wyklady z PCH to byl czad - a na asd to juz full wypas :P:P:P -
Anonim
nie stresujcie chlopaka :D jak nie miales calek to modl sie o litosc; ) radze ci pozapieprzac na poczatku, bo wtedy sa chyba najwazniejsze rzeczy...a pozneij jakos to juz pojdzie.ale rada: nie olewaj poczatku roku,bo jest sporo nowosci dla nas po liceum i dobrze to jak najszybciej zalapac....albo pozneij meczyc sie z zaleglymi wykladami albno cwiczeniami -
Shent
imho matematyka poza madami jest prosta o ile uwaza sie na cwiczeniach.
wiekszosc kolosow polega na przerabianiu przykladow ktore omawialo sie na zajeciach.
o zwolnienie z egzaminu jest naprawde latwo.
Wiec nie wiem po co go stresujecie. -
Johnny
-
Shent
Nie ucza sie i mysla, ze jak juz szkolka platna to sie tak bez mrugniecia okiem przejdzie. I pozniej coz za zaskoczenie... -
Johnny
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...
Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych
Grona tematyczne:
Miejsca grona (5)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
-
Opium Club Wierzbowa 9/11, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
The Shot Polna, Warsaw
-