PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • nist

Witam,

Teraz będzie wystarczająco dużo czasu dla wszystkich chyba:)

Szczegóły tutaj: http://www.samorzad.pjwstk.edu.pl/c...

pozdro
    nik
  • zając

czyli wszyscy zaczną 30 sierpnia :)
  • nist

w to juz nie wnikam;)
  • Mariusz

a nie można zrobić normalnego obrazka tyle, że w rozdziałce odpowiedniej dla formatu B0?
    Powinno załatwić sprawę z jakością plakatów, a prace będą bardziej różnorodne :)
  • nist

Chcesz coś powiedzieć?:P
  • Anonim

>elzix napisał
    >Chcesz coś powiedzieć?:P
    Ja chce cos powiedziec: terminarze PJWSTK na miniony rok to NIE SA DOBRE "nagrody-niespodzianki". Po ostatnim konkursie na plakat organizowany przez samorzad i pewna niemila sytuacje z tym zwiazana, wiecej sie w to nie bawie, pozostawiam to nieskonczonej wyobrazni i wybitnym umiejetnosciom designerskim Kolegow Informatykow :P
  • nist

>Miazg napisał
    >>elzix napisał
    >>Chcesz coś powiedzieć?:P
    >Ja chce cos powiedziec: terminarze PJWSTK na miniony rok to
    >NIE SA DOBRE "nagrody-niespodzianki". Po ostatnim konkursie
    >na plakat organizowany przez samorzad i pewna niemila
    >sytuacje z tym zwiazana, wiecej sie w to nie bawie,

Słyszałem jak było, co sie stało to sie nie odstanie, ale jesteśmy skłonni to naprawić, wiem ze możesz być zrażony/urażony, ale jakbyś chciał, to welcome:)
    A co do nagrody niespodzianki to mogę powiedziec ze na pewno będzie to butelka domowej rakiji:D (jedna z kilku nagród jakie są przewidziane dla zwycięzcy).

>pozostawiam to nieskończonej wyobraźni i wybitnym
    >umiejętnościom designerskim Kolegów Informatyków :P

z ta wyobraźnia to bywa różnie:D

pozdro

• zając

olejcie te nagrody, takie coś powinno się robić dla przyjemności i dla ogólnego dobra, to powinna być wystarczająca nagroda...
  • Maciek 'amar' Zając

Widzę, kolega jedyny dobry dezajner w szkole u nas.

Bieda nam, bieda. Udawaczom projektantów.

Żal.
  • Kaspi

hmm, wydaje mi się to dziwne, a zarazem jest składnikiem codzienności. Ogólny żal, że nic się nie dzieje na uczelni, a jak znajdą się ludzie, którzy chcą coś zrobić i poszukują pomocy (bo zrobienie projektu plakatu jest pomocą, nawet jeżeli jest przewidziana nagroda to tylko dlatego, że wiem iż łatwiej jest zachęcić kiedy jest jakiś konkret w zamian.) to i tak jest źle. Pozostawiam to każdemu z osobna jako takie małe przemyślenie. I nie to, żebym chciał siać wyrzuty. Po prostu piszę jak jest i nie ukrywam, że liczyłem się z takimi sytuacjami podejmując się pracy w samorządzie.

• nist

Pracy o.O?!
  • Kaspi

pracy jako skrót myślowy oznaczający "prace społeczną " w samorządzie
  • nist

spoooko:D
  • Anonim

taka opcja: projektujesz plakat na konkurs PJWSTK, wygrywasz (tu nie ma pewnosci),dostajesz kalendarz.. + satysfakcja
    w tym samym czasie możesz zrobić plakat na zlecenie dla kogoś innego, kto należycie wynagrodzi Twoją pracę:] + satysfakcja;)

sam wybierz...
  • nist

>gregmatys napisał
    >taka opcja: projektujesz plakat na konkurs PJWSTK, wygrywasz
    >(tu nie ma pewnosci),dostajesz kalendarz.. + satysfakcja

Nie rozumiem dlaczego piszesz takie rzeczy jak nie wiesz?!
    Jakoś osoba która robiła plakat w styczniu i teraz przerabiała ( nie potrzebie aż tak bardzo) zawsze była zadowolona.

zresztą nikt Cie do niczego nie zmusza, wiedz su:P

>w tym samym czasie możesz zrobić plakat na zlecenie dla
    >kogoś innego, kto należycie wynagrodzi Twoją pracę:] +

Ach...ten materializm...

>satysfakcja;)
    >
    >sam wybierz...

ja nic nie muszę wybierać, pomyślałem ze może fajniej będzie jak zrobi go ktoś z pejotu. Mamy przecież wydział artystyczny i innych pasjonatów.

• Anonim

elzix co zrobiles Miazg'owi ze tak sie denerwuje?
  • nist

ja mu nic nie zrobiłem, nawet go nie znam, to poprzedni samorząd, pasiaste hopaki w :|
  • Mariusz

jak tam konkurs? :)
  • nist

nie wiem, zapewne nic z tego nie bedzie, bo takie jakies niemrawe nastawienie jest, jak nikt sie nie zglosi cos sie wyprodukuje na biegu, jak zawsze...;]
  • Kaspi

widzę, że chyba nawet nie ma sensu nic organizować, żadnych imprez bo i tak zostaje to niedocenione i olane. Smutne, ale trudno mniej pracy dla nas.
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)