-
Witam,
Teraz będzie wystarczająco dużo czasu dla wszystkich chyba:)
Szczegóły tutaj: http://www.samorzad.pjwstk.edu.pl/c...
pozdro
nik -
zając
-
-
Mariusz
a nie można zrobić normalnego obrazka tyle, że w rozdziałce odpowiedniej dla formatu B0?
Powinno załatwić sprawę z jakością plakatów, a prace będą bardziej różnorodne :) -
-
-
Anonim
>elzix napisał
>Chcesz coś powiedzieć?:P
Ja chce cos powiedziec: terminarze PJWSTK na miniony rok to NIE SA DOBRE "nagrody-niespodzianki". Po ostatnim konkursie na plakat organizowany przez samorzad i pewna niemila sytuacje z tym zwiazana, wiecej sie w to nie bawie, pozostawiam to nieskonczonej wyobrazni i wybitnym umiejetnosciom designerskim Kolegow Informatykow :P -
>Miazg napisał
>>elzix napisał
>>Chcesz coś powiedzieć?:P
>Ja chce cos powiedziec: terminarze PJWSTK na miniony rok to
>NIE SA DOBRE "nagrody-niespodzianki". Po ostatnim konkursie
>na plakat organizowany przez samorzad i pewna niemila
>sytuacje z tym zwiazana, wiecej sie w to nie bawie,
Słyszałem jak było, co sie stało to sie nie odstanie, ale jesteśmy skłonni to naprawić, wiem ze możesz być zrażony/urażony, ale jakbyś chciał, to welcome:)
A co do nagrody niespodzianki to mogę powiedziec ze na pewno będzie to butelka domowej rakiji:D (jedna z kilku nagród jakie są przewidziane dla zwycięzcy).
>pozostawiam to nieskończonej wyobraźni i wybitnym
>umiejętnościom designerskim Kolegów Informatyków :P
z ta wyobraźnia to bywa różnie:D
pozdro
-
zając
olejcie te nagrody, takie coś powinno się robić dla przyjemności i dla ogólnego dobra, to powinna być wystarczająca nagroda... -
Maciek 'amar' Zając
Widzę, kolega jedyny dobry dezajner w szkole u nas.
Bieda nam, bieda. Udawaczom projektantów.
Żal. -
hmm, wydaje mi się to dziwne, a zarazem jest składnikiem codzienności. Ogólny żal, że nic się nie dzieje na uczelni, a jak znajdą się ludzie, którzy chcą coś zrobić i poszukują pomocy (bo zrobienie projektu plakatu jest pomocą, nawet jeżeli jest przewidziana nagroda to tylko dlatego, że wiem iż łatwiej jest zachęcić kiedy jest jakiś konkret w zamian.) to i tak jest źle. Pozostawiam to każdemu z osobna jako takie małe przemyślenie. I nie to, żebym chciał siać wyrzuty. Po prostu piszę jak jest i nie ukrywam, że liczyłem się z takimi sytuacjami podejmując się pracy w samorządzie.
-
-
pracy jako skrót myślowy oznaczający "prace społeczną " w samorządzie
-
-
Anonim
taka opcja: projektujesz plakat na konkurs PJWSTK, wygrywasz (tu nie ma pewnosci),dostajesz kalendarz.. + satysfakcja
w tym samym czasie możesz zrobić plakat na zlecenie dla kogoś innego, kto należycie wynagrodzi Twoją pracę:] + satysfakcja;)
sam wybierz... -
>gregmatys napisał
>taka opcja: projektujesz plakat na konkurs PJWSTK, wygrywasz
>(tu nie ma pewnosci),dostajesz kalendarz.. + satysfakcja
Nie rozumiem dlaczego piszesz takie rzeczy jak nie wiesz?!
Jakoś osoba która robiła plakat w styczniu i teraz przerabiała ( nie potrzebie aż tak bardzo) zawsze była zadowolona.
zresztą nikt Cie do niczego nie zmusza, wiedz su:P
>w tym samym czasie możesz zrobić plakat na zlecenie dla
>kogoś innego, kto należycie wynagrodzi Twoją pracę:] +
Ach...ten materializm...
>satysfakcja;)
>
>sam wybierz...
ja nic nie muszę wybierać, pomyślałem ze może fajniej będzie jak zrobi go ktoś z pejotu. Mamy przecież wydział artystyczny i innych pasjonatów.
-
Anonim
-
ja mu nic nie zrobiłem, nawet go nie znam, to poprzedni samorząd, pasiaste hopaki w :|
-
Mariusz
-
nie wiem, zapewne nic z tego nie bedzie, bo takie jakies niemrawe nastawienie jest, jak nikt sie nie zglosi cos sie wyprodukuje na biegu, jak zawsze...;]
-
widzę, że chyba nawet nie ma sensu nic organizować, żadnych imprez bo i tak zostaje to niedocenione i olane. Smutne, ale trudno mniej pracy dla nas.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne