PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

nie wiecie jak to jest z tymi znizkami na pierwszym semestrze 2005/2006 roku ? bo na stornie szkolnej tak zamotali ze nie moge dojsc a nie mam czasu skoczyc do dziekanatu. pozdro
  • Anonim

To wyślij e-mail'a albo zadzwoń :). W sumie mnie to też interesuje, bo nie wiem ile mam wpłacać za ten pierwszy miesiąc. Swoją drogą to mam jeszcze jedno pytanie, na kartce, którą dostałem po napisaniu egzaminiu nadmieniono m.in żeby do 5 września wpłacić kasę za pierwszy miesiąc nauki... No i to jest trochę dziwne bo pierwszy miesiąc nauki jest o ile się nie mylę w październiku, chyba nie płacimy za ten kurs z matmy? Mam jednak nadzieję, że kurs jest bezpłatny (skoro nieobowiązkowy - w sumie to chyba gdzieś było napisane, że jest bezpłatny, ale dokładnie nie pamiętam ),a w pjwstk jest na porządku dziennym to, że kaskę płaci się z jedno-miesięcznym wyprzedzeniem..?
  • igor

No wiec ja gadałem z babeczką z dziekanatu-na umowie jest że 1080zł/ms ale przez pierszy semestr od tej kwoty jest 20% zniżki czyli 1080*0,2=216, czyli placimy 864zł :) przez piersze pół roku. A opłaty nie płaci się z jednomiesięcznym wyprzedzeniem tylko za wrzesień poprostu trzeba zapłacić. Kurs jest bezpłatny (jak się w czymś pomyliłem to mnie poprawcie):D
  • Anonim

Co to znaczy, że trzeba zapłacić -.- niby za co... skoro kurs jest bezpłatny to z jakiej paki mam za wrzesień płacić. Zaraz piszę maila do pjwstk ciekawe co powiedzą.. :/
  • Mariusz

w kontrakcie masz napisane ze zaplcizs szkole 10.800PLNow w 10ciu ratach... wiec zaczynasz placic od wrzesnia... i lepiej sie do 5tego wyrobic...
  • igor

Dokładnie... masz 10 rat - nie ważne czy chodzisz do tej szkoły czy nie... od wrzesnia do czerwca włącznie - niestety..; (
  • яazo я

co nie znaczy że trzeba do 5 płacić,
    chyba że ten nowy system już działa i scigają biednych studentó ?
    za moich czasów to........ :-P
  • igor

Niestety, w umowie ze szkołą napisane jest że opłaty comiesięczne trzeba uregulować do 5-tego każdego miesiąca. W innym wypadku kick; D
  • Mariusz

skreslaja z listy studentow; )
  • Anonim

radzilbym zeby te wplaty byly regularne i w terminie, bo bieganie pozniej miedzy dziekanatem na parterze a ksiegowoscia na drugim pietrze to jest niezla zabawa...
  • Anonim

No a ja sie dowiedzialem ze niestety na uzupelniajace magisterskie nie ma znizki, co za chujowizna, nie dosc ze magisterskie jednolite maja nizsze czesne tak po prostu to jeszcze zniki i im daja a na dwustopniowych sraja zadkim kalem:/trzeba cos z tym zrobic
  • Mariusz

znizke maja tylko na pierwszym semstrze a uzupelniajace zaczynaja sie od 7semestru, wiec gdzie znizka ?
  • Archon^^

Rok akademicki trwa 10 miesiecy z tego co wiem :P Dlatego wrzesien w ktorym jest sesja poprawkowa (damm it to jush za nie cale 2 tyg :P ) Poza tym ciesz sie ze pejot nie sciaga za 12 miesiecy jak jest w niektorych szkolach :P
  • Anonim

marian@Płock no mozna tez powiedziec ze jest to pierwszy semestr studiow magisterskich, poza tym to troche juz mnie wkurza ze ciagle promuja magisterskie jednolite a na tych ktorzy chca kontynouwac nauke na uzupelniajacych leja po calej linii, chyba powinni tez sklaniac studentow na inzynierskich zeby szli na uzupelniajace nie uwazasz??
  • NemoKOF

Kaczy, dzwonilem i tylko ci ktorzy maja pierwszy semestr. Wiem, ze ja jako jednolity znizki nie mam :/ Zadzwon i spytaj, czy jako uczacy sie na uzupelniajacych pierwszy semestr masz znizke. Poza tym jednolite chyba sa ogolnie tansze, mam placic 1120 za miesiac.
  • Anonim

Bomba no niestety jak zawsze ku** nasza szkola wali w ch** i uznali ze magisterskie uzupelniajace to nie jest pierwszy semestr tylko 7my. no ja pier... uczelnia przyjazna studentom, tylko pytam sie ktorym do ch**a waclawa??bo mi jakos zawsze nie
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)