tec

• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • nist

jest w koncu wrzesniowa poprawka z tec'ow??
  • Shent

znajac tego @$@#%^^!@$EQ$@% i $^%&&@#$@#$@#%#@ na Z to wywiesi informacje o poprawie (oczywiscie o ile w swej WIELKIEJ LASKAWOSCI ja zrobi) na dzien przed najlepiej o godzinie 20 tak zeby przypadkiem ktos o niej sie za latwo nie dowiedzial.
  • Anonim

ehh, chyba trzeba zaczac sie uczyc...
  • nist

trzeba... ale i trzeba sobie sciage zrobic.....
  • nist

po glebszych przemysleniach stwierdzam ze nic juz k.... nie pamietam, a co gorsze nie chce mis sie tego uczyc. moze poczekac na itn'a....?
  • Anonim

a Skorupka cos organizuje?
  • Ufo aka Juggalo

gUoownie grille dla ziomqw na dziaUce; ))
  • Mariusz

skorupa to kretyn myslacy ze jest najzajebistszym elektronikiem swiata....

tym co niestety beda musieli go ogladac jeszcze skladam szczere wyrazy wspolczucia....
  • Shent

imho chyba nie ma wiekszego kretyna niz mrZ.
  • Anonim

Z to ten od wielokątowej aproksymacji powierzchni i innych warpingów i morfingów?
    Nie miałem jeszcze tec'ów
  • Anonim

To miłego zakuwania Ci życzę; -) A Skorupski zawsze coś we wrześniu organizuje...
  • Anonim

Z tego co wiem to na dzień dzisiejszy jeszcze nic nie wiadomo o poprawkach.... (sz. dziekant tak poinformowł - bleh) -> czyli nie ma co sie przerzucać do Skorupa skoro jest tak samo jak u !@#$%^&*() !@#$%^&*() pier!@#$%^&I*( sku!@#$%^&* jeb@#$%^&* w du@#$%^& zabrodzkiego...
  • Anonim

shit happens
  • Shent

jak to milo widziec taka wspolnote odczuc.
    mi do zaliczenia boskich tecow zabraklo 2 pktow :)
  • Anonim

I nie dało się pogadać? :/ Ja miałem akurat ajtiena u Skorupskiego - zabrakło mi 1.5 pkt przed zbójem. Poszedłem gdy dawał wpisy. Dał mi moje drugie kolokwium do przejrzenia, przejrzałem u mówię iż wiem co mam źle, że tu powinno być to i to a tam to i to. On się na mnie patrzy i mówi: Ooo...naprawdę Pan wie? To świetnie, zaliczył Pan. I wpisał jedną z najbardziej upragnionych 3 na tych studiach ...
  • Shent

BUHAHAHAHHAHA Zabrodzki żeby Ci punkty naciągnął? No coś Ty.
    Jeden koleś nie zaliczył 0,5.

Imho ten idiota siedzi i odejmuje punkty tak żeby przypadkiem za dużo ludzi nie zaliczyło i mu się średnia zgadzała.

I nie ma tak, że pójdziesz i powiesz chcę moją pracę. Za łatwo by było.
    Idziesz on wpisuje Cię do kajecika, po czym ew. na za tydzień przyniesie Ci Twoją pracę.

Lepszy nr miał kolega.
    Przeszedł procedurę umożliwiającą wgląd w pracę (bo dostał X za kolokwium). Cóż się okazało dialog?
    Kolega: Czemu Pan nie uznał mi tego kolokwium?
    Z: Bo Pan się tu nie podpisał za WYRAŹNIE. Ja Panu pokażę (i podtyka pracę pod nos kolesiowi który stoi obok). Pan to może przeczytać?
    (koleś czyta nazwisko całe poprawnie)
    Z: Haha ale i tak niewyraźne, no dobrze uznam Panu.
    Co z tego jak przy wynikach 3 kolokwium kolega nadal miał za pierwsze X. Pewnie się w końcu wykłócił, ale co się nachodził to jego.
  • Shent

A co do poprawek to w zeszłym roku o poprawce z GRK dowiedziałam się jak ona już trwała.
    Myślę, że on złośliwie wywiesza karteczkę późnym popołudniem, że poprawa jest następnego dnia.
    Ot żeby przypadkiem za dużo ludzi się nie zorientowało.
  • Shent

O już o tym pisałam.
    Ach ta skleroza :)
  • Anonim

w stanach takiego to już by dawno wywalili ze studiów, a my ciagle w tej zacofanej, skumplowanej Polsce...
  • Anonim

Heh... ja dopiero zaczynam studia u was w tym roku.. Z ciekawości wszedłem na ten topic i widzę, że sporo nerwów mnie czeka -.- Mam tylko cichą nadzieję, że to co tu mówicie to choć lekkie przerysowanie, bo na przykład w tą akcję z nieczytelnym nazwiskiem to aż mi się wierzyć nie chce... :/
  • 1
  • 2
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)