tec

Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Nie wierzysz Shent????
    Ojjjjjjjj.....!!
  • Shent

Spotkanie z Zabrodzkim jest bardzo interesujące.
    Zaczyna się od GRK. Chodzisz sobie na wykłady, myślisz jejkujej, ale fajnie koleś mówi, ciekawy przedmiot kurcze fajnie będzie. I rozumiesz i uważasz, że umiesz itd. Przychodzi pierwsze kolokwium. Na wykładach rozumiałeś wszystko. Jesteś spokojny. To mija po przeczytaniu pytań. Nagle okazuje się, że na większość z nich możesz odpowiedzieć "to zależy". Albo znasz 2 odpowiedzi z trzech (a tylko trzy poprawne zaliczają). Ze zdziwieniem obserwujesz ze przedmiot w pierwszym podejściu zalicza maksymalnie 20% osób, a później nie jest lepiej.
    I wierz mi akcja z nazwiskiem jest jaknajbardziej prawdziwa. Niestety.

Zreszta jak wytłumaczyć, że nie mam problemów z nauką, ćwiczenia zaliczone na 4 (jakbym się trochę przyłożyła miałabym 4,5 ale mi się nie chciało) bez większych problemów, a z zaliczeniem teoretycznie prostych kolosów się bujam. Ułomność umysłu moja i całej masy innych studentów? Powiem, że wątpię.
  • Shent

Marek,

Imho koleś generuje dla szkoły za duże zyski. Te tłumy na ITNach.
  • Mariusz

tak samo jak skorupski z TEC....
  • Anonim

jakbym w pazdzierniku zaczynala edukacje w naszej wspanialej szkole a wczesniej poczytala troche to forum.....to bym chyba zrezygnowala ze studiowania informatyki :)
    niestety przyszly pierwszy roku - to wsyztsko to prawda. ba! wlasciwie o kazdym przemdiocie moznaby dlugo gadac heheh
    np ELK...mial ktos laboratorium z sedzimirem preckajlo???bojak pytam ludzi to nikt go nie kojarzy. to byl as! moglby byc moim pradziadkiem a jego wiedza z elektroniki (byc moze ze starosci) wydawala sie byc podobna do mjej czyli ZEROWA. jak sie go pytalismy jak podlaczyc kabelki to nie bardzo wiedzial co sie w ogole do niego mowi. ale dal wsyztskim zwolnienia heh
    kolejna wariatka to panie grazynka M. od asd...
    btw widzieliscie to?pewnie tak, bo krazyl ten adresik po szkole
    http://www.pjwstk.edu.pl/~mirkowska... ; )
  • Anonim

co do skorupskiego to juz gdzies sei wypisywalam na ten temat. kobiety ma za jakies niedorozwiniete organizmy, ktore NIE powinny uczyc sie technik cyfrowych :)
    na szczescie udalo sie bez rozboja...oj rozbojnik sni sie do dzis po nocach wielu osobom...potworne potworne.
    a do tego zludne wrazenie spokoju i latwego zycia stwarza pan toho na hkj
  • Anonim

Shent, no wiem, ja mam z ćwiczeć z grk 5...

jest dokładnie tak jak napisała Shent, koleś mówi o pixelach i banałach a potem:
    Zaproponuj koncepcje programu ilustrującego ruch piłki rzuconej pod kątem a>45 stopni do poziomu. Uwzględnij oświetlenie słoneczne. Wymień wykorzystane algorytmy z zakresu grafiki komputerowej.
    No i jeszcze napisz mu to tak, żeby JEMU się podobało... pole manewru do oblania gigantyczne...

nie wspomnę o pytaniach testowych...
  • Shent

o cwiczeniach to pisalam o TEC co nie jest az takie proste. z GRK z cwiczen zdobycie 5 to byl banal :)
  • Anonim

true true
  • Shent

cud sie stał i poprawka TEC 22.09 o 17 u Zabrodzkiego.

Ciekawe. Ktoś go przycisnał, że z taaaaaaaaaaakim wyprzedzeniem dał termin?
  • ...

a mi dzisiaj Pani w sekretariacie powiedziala ze prawdopodobnie ludziki od skorupskiego beda mieli w tym samym terminie tzn 22.09 poprawke z tecow.
  • Anonim

ja tam nie wiem :]
    ale i tak uwazam, ze jak sie chce to mozna to zaliczyc :]

Ps. powodzenia Aga :]
  • jagnią

Wyluzuj...; -> Na każdej uczelni znajdzie się jakiś niepoprawny wykładowca.; )
  • jagnią

Ja na swojej poprzedniej uczelni też miałam takich sympatycznych gości... Kumpel odpowiadał na fizyce słowo w słowo z skryptu wykładowcy - 'ale pan mi tu jakieś bzdury opowiada...' 'jak to bzdury, ja panu w skrypcie mogę nawet pokazać, że mówię dobrze'.. Dał mu skrypt a wykładowca na jego oczach go podarł i wstawił mu 2.; ) Generalnie z całej 30osobowej grupy zaliczyły u niego tylko 2 osoby, reszta - warunek (w tym ja:P). Będę go MIŁO wspominać.; D
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)