-
Anonim
-
Shent
Spotkanie z Zabrodzkim jest bardzo interesujące.
Zaczyna się od GRK. Chodzisz sobie na wykłady, myślisz jejkujej, ale fajnie koleś mówi, ciekawy przedmiot kurcze fajnie będzie. I rozumiesz i uważasz, że umiesz itd. Przychodzi pierwsze kolokwium. Na wykładach rozumiałeś wszystko. Jesteś spokojny. To mija po przeczytaniu pytań. Nagle okazuje się, że na większość z nich możesz odpowiedzieć "to zależy". Albo znasz 2 odpowiedzi z trzech (a tylko trzy poprawne zaliczają). Ze zdziwieniem obserwujesz ze przedmiot w pierwszym podejściu zalicza maksymalnie 20% osób, a później nie jest lepiej.
I wierz mi akcja z nazwiskiem jest jaknajbardziej prawdziwa. Niestety.
Zreszta jak wytłumaczyć, że nie mam problemów z nauką, ćwiczenia zaliczone na 4 (jakbym się trochę przyłożyła miałabym 4,5 ale mi się nie chciało) bez większych problemów, a z zaliczeniem teoretycznie prostych kolosów się bujam. Ułomność umysłu moja i całej masy innych studentów? Powiem, że wątpię. -
Shent
Marek,
Imho koleś generuje dla szkoły za duże zyski. Te tłumy na ITNach. -
Mariusz
-
-
Anonim
jakbym w pazdzierniku zaczynala edukacje w naszej wspanialej szkole a wczesniej poczytala troche to forum.....to bym chyba zrezygnowala ze studiowania informatyki :)
niestety przyszly pierwszy roku - to wsyztsko to prawda. ba! wlasciwie o kazdym przemdiocie moznaby dlugo gadac heheh
np ELK...mial ktos laboratorium z sedzimirem preckajlo???bojak pytam ludzi to nikt go nie kojarzy. to byl as! moglby byc moim pradziadkiem a jego wiedza z elektroniki (byc moze ze starosci) wydawala sie byc podobna do mjej czyli ZEROWA. jak sie go pytalismy jak podlaczyc kabelki to nie bardzo wiedzial co sie w ogole do niego mowi. ale dal wsyztskim zwolnienia heh
kolejna wariatka to panie grazynka M. od asd...
btw widzieliscie to?pewnie tak, bo krazyl ten adresik po szkole
http://www.pjwstk.edu.pl/~mirkowska... ; ) -
Anonim
co do skorupskiego to juz gdzies sei wypisywalam na ten temat. kobiety ma za jakies niedorozwiniete organizmy, ktore NIE powinny uczyc sie technik cyfrowych :)
na szczescie udalo sie bez rozboja...oj rozbojnik sni sie do dzis po nocach wielu osobom...potworne potworne.
a do tego zludne wrazenie spokoju i latwego zycia stwarza pan toho na hkj -
Anonim
Shent, no wiem, ja mam z ćwiczeć z grk 5...
jest dokładnie tak jak napisała Shent, koleś mówi o pixelach i banałach a potem:
Zaproponuj koncepcje programu ilustrującego ruch piłki rzuconej pod kątem a>45 stopni do poziomu. Uwzględnij oświetlenie słoneczne. Wymień wykorzystane algorytmy z zakresu grafiki komputerowej.
No i jeszcze napisz mu to tak, żeby JEMU się podobało... pole manewru do oblania gigantyczne...
nie wspomnę o pytaniach testowych... -
Shent
o cwiczeniach to pisalam o TEC co nie jest az takie proste. z GRK z cwiczen zdobycie 5 to byl banal :) -
Anonim
-
Shent
cud sie stał i poprawka TEC 22.09 o 17 u Zabrodzkiego.
Ciekawe. Ktoś go przycisnał, że z taaaaaaaaaaakim wyprzedzeniem dał termin? -
...
a mi dzisiaj Pani w sekretariacie powiedziala ze prawdopodobnie ludziki od skorupskiego beda mieli w tym samym terminie tzn 22.09 poprawke z tecow. -
Anonim
ja tam nie wiem :]
ale i tak uwazam, ze jak sie chce to mozna to zaliczyc :]
Ps. powodzenia Aga :] -
jagnią
Wyluzuj...; -> Na każdej uczelni znajdzie się jakiś niepoprawny wykładowca.; ) -
jagnią
Ja na swojej poprzedniej uczelni też miałam takich sympatycznych gości... Kumpel odpowiadał na fizyce słowo w słowo z skryptu wykładowcy - 'ale pan mi tu jakieś bzdury opowiada...' 'jak to bzdury, ja panu w skrypcie mogę nawet pokazać, że mówię dobrze'.. Dał mu skrypt a wykładowca na jego oczach go podarł i wstawił mu 2.; ) Generalnie z całej 30osobowej grupy zaliczyły u niego tylko 2 osoby, reszta - warunek (w tym ja:P). Będę go MIŁO wspominać.; D
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne