-
Anonim
sluchajcie... dzwonia do mnie czesto ludzie, ze sie im poposol komputer, a to ze siec nie dziala, czasem jakies mniejsze firmy, jakies kabelki trzeba polozyc, jakis serwer zainstalowac... generalnie rzeczy na ktore nie mam czasu i przy ktorych nie da sie duzo zarobic ale wydaje mi sie idealna rzecz dla studenta zeby sobie zarobic na flaszke raz na jakis czas (:
co wiecej coraz czesciej jest zapotrzebowanie na uslugi typu maly portal z mala baza danych dla firmy wiec potrzebne sa osoby ktore cos pehapuja, aspuja i inne takie.
no wiec jesli jest ktos zainteresowany tego rodzaju fuchami to napiszcie: nexor@pjwstk.edu.pl , podajcie jakies imie czy xyfke, nr. telefonu co by sie mozna bylo szybko skontaktowac. -
Greg
Zapraszam wszystkich informatykow ze znajomoscia jezyka angielskiego AND (niemieckiego OR francuskiego), zainteresowanych praca (na caly lub pol etatu) w Helpdesku Alcatela o przeslanie CV na adres: g.kieliszczyk@wp.pl. Nienajgorsze zarobki.
Pozdrawiam. -
m@ro
hmmm ciekawe ciekawe. Tylko ze ja bede a wlasciwie jestem; ) studentem pierwszego roku na Polsko Japonskiej... jezyki angielski, francuski i niemiecki. Lubie webdesign i tworzenie stron www. A w sumie moglbym sobie dorobic do czesnego; > pozdr -
Anonim
a masz wolne pol albo caly etat? bo powiem ci ze ze studiowaniem (szczegolnie dziennym) to sie mocno mija. A na wieczorowym to co innego ale i tak ciezko tak na starcie -
-
Greg
Dzieki za bardzo pomocne rady, a kandydatow zachecam do przesylania CV -
Anonim
dostalem malo maili.. albo macie za duzo kasy, albo roboty hmm... w kazdym razie potrzebuje kogos do pracy - kabelki, pomiary, troche nietrudnej roboty przy warstwie fizycznej. pewnie wypadnie w jakis weekend. -
Anonim
-
NemoKOF
Czy oferta pracy kabelki pierdolki i inne jest jeszcze aktualna?? Pracowalem wlasnie w takim "zakresie" w Kolobrzegu w szpitalu :D Mysle ze sobie poradze a dodatkowe pieniazki zawsze sie przydadza. Jestem na 4 roku magisterskich jednolitych.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne