-
zxc
-
Anonim
Do przodu!!! Mam ABSOLUTORIUM!; -) Ogóllnie ocena nieco naciągnięta, ale opłacało się chodzić na konsultacje. A Wam jak poszło? -
zxc
-
Anonim
To teraz zasuwam z obiegówką i bronię inżyniera w pażdzierniku. Na szczęście 2 prace dyplomowe już za mną, więc tylko do tego się przyłożyć i po studiach inżynierskich... Fajnie MaRiKa, że i Tobie się udało; D Czekamy na innych! -
-
#21 Maliniak
Ja jeszcze GRK i tez sie w pazdzierniku bronie, tzn. sam egz inz. Musi sie udac :))) Jeden egz to mam nadzieje, ze da sie zalatwic wrazie co :PPP -
Anonim
-
Anonim
taaak, Mirkowska jest oki :]]]]]]]]]]
też mam jeszcze grafike - u zabrodzkiego łee :/:/
ale podobno ostatnio na poprawie dał troche łatwiejsze zadania, więc jest nadzieja, ale trzeba się uczyć, bo za ściągami nie da rady... -
#21 Maliniak
Teoretycznie u Zabrodzkiego, ale ostatnio probowalem u Grackiego. Niestety nie udalo sie hehehe :PPP -
Anonim
Mi udało zaliczyć się w terminie u Grackiego - pamiętam, że uczyliśmy się ok 5h, a zadania dał te same sprzed roku - NAWET ZMIENNE MIAŁY IDENTYCZNĄ WARTOŚĆ!Teoria trochę kulała, ale zadaniami udało się zaliczyć egzamin. Bądź co bądź na 56pkt, ale ważne że do przodu. Będzie dobrze!; -) -
KATIA
Czesc
Czy mógłbys podesłac mi mailem rozwiązania tego testu z ASD?
na kdabrowska@gmail.com
Kilka osob ma egzamin z ASD 18.09 i bardzo nam sie przydadza Twoje rozwiazania. Czy teraz we wrzesniu Mirkowska dała podobne zadania do tych co były w lipcu?
-
Anonim
Zadań było 6 (na 1. było 8)
4 opisowe, 2 do rozrysowania. Mieliśmy 2 godziny na rozwiązanie. Wg mnie zadania same w sobie na poprawie były trudniejsze.
A do kogo KATIA kierujesz prośbę i o rozwiązania do którego egzaminu prosisz? Ja mam rozwiązania do tego z lipca. -
KATIA
Prośbe kirowałam np. do Ciebie :O) i chodziło mi o rozwiązania do tego lipcowego egzaminu.
A moze masz tez tresc i rozwiazania tego egzaminu z 06.09.2005.
Bede bardzo wdzieczna za przesłanie -
Anonim
poszło, treść do zadań masz na początku tego tematu
nie mam zad z września -
KATIA
-
Anonim
Nie mniej jednak te wrześniowe były bardzo zbliżone treścią. Powodzenia!
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...
Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych
Grona tematyczne:
Miejsca grona (5)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
-
Opium Club Wierzbowa 9/11, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
The Shot Polna, Warsaw
-