PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • arvind

Czy istnieje opcja zrobienia pracy inżynierskiej w grupie ze studentem z innej uczelni? Ma ktoś jakieś doświadczenia?
  • >> zbinior <<

nie sądze, z logicznego punktu widzenia to by było bez sensu
  • arvind

a mógłbyś trochę dokładniej? jak może zauważyłeś dla mnie nie jest to logiczne i byłbym wdzięczny gdybyś mi pokazał gdzie tkwi "sęk" :)

jedyne co wydaje mi się może być problemem to to jak uczelnie by to rozliczyły pod względem oceny pracy...
  • Mariusz

z tego co mi sie wydaje to praca inzynierska jest wlasnoscia uczelni... w przypadku jak piszesz z kims z innej uczelni to ktora z nich ma wziac prace?
  • Wojtek

Dzielimy na pół i z dyni :)

A tak na serio to chyba żadna poważna uczelnia nie umożliwia takich cyrków :P możliwe że te niepoważne też; ) (Pozdrawiamy "Akademie Paznokcia" i tym podobne twory do koszenia zybli)
  • 152471

miało by to sens jeśli projekt byłby zaczęty na przykład na pierwszym roku. Jakaś projekcik studencki który zaskoczył. To ok, myśle że by się zgodzili. Zgodzą się na wszytko gdzie da się podpiąć logo pejotki.

Problem jest tylko że prace są własnością szkoły
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)