ITN

Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Gierappa2

mam takie pytanie a właściwie prośbę. jak najłatwiej zaliczyć ćwiczenia z ALG,MAD i AM1?? słyszałem ze łatwo na internetowych?
    czy mogą mi powiedzieć ludzie z internetowych jak to się odbywa?? czy są tylko zadania co tydzień a może kolosy, czy są możliwe zaliczenia egzaminu za ocenę z ćwiczeń?? HELP :P
  • Abdul Wisi Mu Laha

Najłatwiej zaliczyć jak się nauczyć :P

O ile MADy sprawiają problem, to umówmy się, ze ALG i AM1 to nie zbyt wymagające przedmioty; )
  • Anonim

> O ile MADy sprawiają problem, to umówmy się, ze ALG i AM1 to nie zbyt wymagające przedmioty; )

Z mojej perspektywy wyglądało to zupełnie odwrotnie :-)
  • Anonim

wszystkie trzy są proste, nie przesadzajcie.
  • JabLuszko

Offtop jak leci. Pytanie jest jak wyglądają te przedmioty i jak je najłatwiej zaliczyć - np. internetowo(jak to wygląda - test, egzamin, kolokwia etc), a Wy piszecie Wasze odczucia na temat "łatwości" przedmiotów >.>
    Uczelnia informatyczna, a logika stoi na niskim poziomie.
  • Anonim

>JabLuszko napisał
    >Offtop jak leci. Pytanie jest jak wyglądają te przedmioty
    >i jak je najłatwiej zaliczyć - np. internetowo(jak to
    >wygląda - test, egzamin, kolokwia etc), a Wy piszecie Wasze
    >odczucia na temat "łatwości" przedmiotów >.>
    >Uczelnia informatyczna, a logika stoi na niskim poziomie.

To i tak nieźle, bo chociaż nawiązaliśmy do przedmiotów - Ty napisałeś o czym my piszemy.
    :P
  • Anonim

Miałem ITNa internetowego a AM1, o ile wymagane punkty do podejścia do egzaminu da się łatwo zdobyć to egzamin (zaliczający ITNa) nie jest już taki łatwy. Większość go nie zaliczyła...
  • Gierappa2

nie dyskutować tylko odpowiadać:D:D:D
  • Szymon

ja bym nie bral internetowych; -) mialem mad w trybie internetowym i musialem zrezygnowac, raz ze mialem za malo czasu by sam wkuwac, dwa jesli czlowiek pracuje non stop przy kompie i jeszcze ma rozwiazywac testy, czytac wyklady na kompie to mozna sie pochlastac; )
  • Gierappa2

>olej napisał
    >Miałem ITNa internetowego a AM1, o ile wymagane punkty do
    >podejścia do egzaminu da się łatwo zdobyć to egzamin
    >(zaliczający ITNa) nie jest już taki łatwy. Większość
    >go nie zaliczyła...

czy egzamin zaliczający itn= egzamin normalny czy to jest egzamin na koniec żeby być do normalnego dopuszczony
  • Szymon

>Gierappa2 napisał
    >>olej napisał
    >>Miałem ITNa internetowego a AM1, o ile wymagane punkty do
    >>podejścia do egzaminu da się łatwo zdobyć to egzamin
    >>(zaliczający ITNa) nie jest już taki łatwy.
    >Większość
    >>go nie zaliczyła...
    >
    >czy egzamin zaliczający itn= egzamin normalny czy to jest
    >egzamin na koniec żeby być do normalnego dopuszczony

w internetowych rozwiazujesz testy i wysylasz zadania... z tego i z tego musisz miec chyba min. 50% by zostac dopuszczonym na koniec do egzaminu, jesli napiszesz egzamin na mniej niz 30% nie zaliczasz cwiczen nawet jak bys mial z nich 100% o ile sie nie myle; ) jesli napiszesz na min. 30% i mniej niz 50% zaliczasz cwiczenia ale nie zaliczasz egzaminu... chyba tak to wygladalo w moim itn internetowym z madów...
  • Gierappa2

no to lipa nie po to biorę itn żeby mieć znów nie zaliczone ćwiczenia mimo że dojdę do egzaminu;/
  • nist

ja mialem podobnie z asd, dlatego zbieram $$$ na normalnego;)
  • Allen-kun

Już nie chce zaśmiecać nowym tematem. Więc dopisuje tutaj. Jestem studentem studiów zaocznych.

Wie ktoś może czy to normalne jak się robi rok ITN'owy, że jak się nie pozalicza wszystkich ćwiczeń to skreślają z listy studentów za "brak postępów w nauce"?

Byłbym wdzięczny za dość szybką odpowiedź :).

Mam tylko SBD i ASD zaległości. SBD zaliczę na luzie, chociaż z ASD już będzie większy problem...
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)