-
Wojtek
Jest to w sumie repost wątku istniejącego już na forum PJWSTK, ale co tam, rozgłos zawsze się przyda, a z tego co wiem nie wszyscy w ogóle na forum zaglądają :)
Witam
Sprawa wygląda tak: w zeszłym roku udało mi się zgadać przez internet z dwoma gośćmi by wynająć razem mieszkanie w Warszawie. Wszyscy potem poszliśmy do tej samej grupy, a więc mogę powiedzieć, że pierwszy rok studiów minął OK. Teraz jednak ów chłopakom znudziło się aktualne miejsce zamieszkania, więc chcą się wynieść.
Ja chciałbym zostać, bo mi tu odpowiada i cena najmu nie jest zła w porównaniu do innych (nawet mniejszych i z gorszym wyposażeniem) mieszkań dostępnych w tej dzielnicy, lecz mieszkanie jest 3. pokojowe. Stąd powstała potrzeba znalezienia nowych współlokatorów do zajęcia dwóch zwalnianych pokoi.
Teraz trochę szczegółów:
Mieszkanie przestronne, 3-pokojowe, prawie 70m2, 2. piętro, nowe budownictwo na Ursynowie (budynek ma ok. 5 lat), umeblowane (duża szafa wnękowa w przedpokoju, pełne AGD, łóżko, szafka, półki w każdym pokoju, w jednym jest biurko, drugi jest bez biurka), winda, "security" (czyt. kamery na zewnatrz i cieć siedzacy w budce 24/7, czyli standard).
Lokalizacja: okolice ulic Nowoursynowskiej, Rosoła i Nugat, najbliższy przystanek autobusowy to "Grzegorzewskiej", metro Imielin oddalone o 3 przystanki autobusowe linii 165 (3-4 minuty jazdy) lub 10min piechotą na przełaj przez osiedle Szolc-Rogozińskiego. Okolica bardzo cicha (jeszcze ani razu nie widziałem tutaj żadnego "dresa" ).
Opłaty: 500zł za wynajem (wliczony czynsz, cena za pokój) + rachunki. Jednorazowa, zwrotna po wypowiedzeniu umowy kaucja - 500zł (na pokój).
Oczywiście zostanie spisana umowa najmu między każdym z lokatorów, a najemcą, żeby później nie było żadnych "numerów".
Pokoje będą wolne od końca lipca/początku sierpnia.
Preferowani aktualni studenci 1. roku, a także przyszli studenci (dopiero rozpoczynający studia od października) studiów inżynierskich dziennych na PJWSTK. Najbardziej preferowani studenci grup anglojęzycznych.
Dla zainteresowanych mogę udostępnić zdjęcia mieszkania i oczywiście rzeczonych pokoi. Istnieje także możliwość oględzin.
W razie pytań proszę śmiało dzwonić/pisać.
Kontakt:
gg: 2871457
tel: +48 691 387 909
e-mail: s4512@pjwstk.edu.pl
-
Wojtek
Hmm czyżby nikt z poza Warszawy nie chciał iść do PJ? Nikt nie szuka mieszkania? -
Wojtek
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne