- 1
- 2
-
Anonim
sa tu ludzie ktorzy przeszli juz ta rozmowe? o co pytaja? mam sie bac czy w ogole nie przejmowac? mam we wtorek :] -
Anonim
tu może coś znajdziesz : http://grono.net/user/topic-show.js... -
Anonim
dzieki
czytałam juz ten temat, ale nikt tam nie napisal o co pytaja na rozmowie, albo slepa jestem :P -
Anonim
aha :) szczerze mówiąc to nie czytałam za bardzo co tam jest ale wydawało mi sie ze moze cos ktos wspomnial o tych rozmowach :) -
-
SpydeRR
-
Anonim
no wlasnie dalam w piatek i mi kobita powiedziala ze mam rozmowe we wtorek jakos po ankiecie z angielskiego -
theD
Pytaja sie o prace, rozmawiaja o nich, moga tez pytac o to czy zdawalas jakies humanistyczne przedmioty oprocz j.polskiego na maturze. Ogolnie nie ma sie czego bac; ) -
Anonim
-
Anonim
nie ma sie co martwic. wchodzisz rozkladasz prace na podlodze i podchodza i pytaja cie o jakies rzeczy a potem rozmawiasz z taka kobieta i facetem i zadaja ci rozne pytania ale nic trudnegp -
Anonim
a cos konkretniej? :) przykladowe pytanie o prace, albo to o co potem pytaja? :) -
SpydeRR
widocznie moja teczka byla taka zajebista, ze nie chcieli ze mna gadac :P -
Anonim
ze mna tez nie bardzo chcieli :D obejrzeli, powiedzieli co im sie podoba, a co jescze powinnam pocwiczyc i koniec :) zostalam przyjęta :) -
SpydeRR
-
theD
-
SpydeRR
-
ghetto philanthropic
-
theD
6; ) jeszcze moj znajomy tam idzie, razem ze mna bedzie wynajmowal mieszkanie. -
SpydeRR
cos dzisiaj chu*nia pochyla te kursy i w ogole jakos tak ze wyszedlem w polowie :)) -
theD
te z matmy ?
ja na to w ogole sie nie zapisalem.. my nie bedziemy mieli matmy :)
widziales juz rozklad godzin ? -
ghetto philanthropic
dokladnie, nie mamy matmy :D
ja widzialem program nauczania ..
w sumie takich wypychaczy czasu
za wiele nie ma .. jest dobrze
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne