PJWSTK [1826]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

sa tu ludzie ktorzy przeszli juz ta rozmowe? o co pytaja? mam sie bac czy w ogole nie przejmowac? mam we wtorek :]
  • Anonim

tu może coś znajdziesz : http://grono.net/user/topic-show.js...
  • Anonim

dzieki
    czytałam juz ten temat, ale nikt tam nie napisal o co pytaja na rozmowie, albo slepa jestem :P
  • Anonim

aha :) szczerze mówiąc to nie czytałam za bardzo co tam jest ale wydawało mi sie ze moze cos ktos wspomnial o tych rozmowach :)
  • SpydeRR

ale tam nie ma rozmowy :)
    dajesz teczke i czekasz na wyrok. i tyle
  • Anonim

no wlasnie dalam w piatek i mi kobita powiedziala ze mam rozmowe we wtorek jakos po ankiecie z angielskiego
  • theD

Pytaja sie o prace, rozmawiaja o nich, moga tez pytac o to czy zdawalas jakies humanistyczne przedmioty oprocz j.polskiego na maturze. Ogolnie nie ma sie czego bac; )
  • Anonim

to w sumie ok, dzieki
  • Anonim

nie ma sie co martwic. wchodzisz rozkladasz prace na podlodze i podchodza i pytaja cie o jakies rzeczy a potem rozmawiasz z taka kobieta i facetem i zadaja ci rozne pytania ale nic trudnegp
  • Anonim

a cos konkretniej? :) przykladowe pytanie o prace, albo to o co potem pytaja? :)
  • SpydeRR

widocznie moja teczka byla taka zajebista, ze nie chcieli ze mna gadac :P
  • Anonim

ze mna tez nie bardzo chcieli :D obejrzeli, powiedzieli co im sie podoba, a co jescze powinnam pocwiczyc i koniec :) zostalam przyjęta :)
  • SpydeRR

Brawo, wygladal na to, ze jestesmy razem na roku :))
  • theD

ekipa sie zbiera hehe :)
  • SpydeRR

no juz nas 4 jest :)
  • ghetto philanthropic

piatka kolego ... piatka
  • theD

6; ) jeszcze moj znajomy tam idzie, razem ze mna bedzie wynajmowal mieszkanie.
  • SpydeRR

cos dzisiaj chu*nia pochyla te kursy i w ogole jakos tak ze wyszedlem w polowie :))
  • theD

te z matmy ?
    ja na to w ogole sie nie zapisalem.. my nie bedziemy mieli matmy :)
    widziales juz rozklad godzin ?
  • ghetto philanthropic

dokladnie, nie mamy matmy :D
    ja widzialem program nauczania ..
    w sumie takich wypychaczy czasu
    za wiele nie ma .. jest dobrze
  • 1
  • 2
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)