-
Kamil Trzeciak
Mam takie głupie pytanko: gdzie w pobliżu PJWSTK można sobie bezpłatnie zaparkować samochód? -
Mariusz
-
Kamil Trzeciak
Dzisiaj byłem i nie opłaciłem parkometru. Ledwo mi się udało przed strarzą wiejską prysnąć...; ) -
Anonim
Jakto nie ma?; ) Ok 8 zawsze się siakieś znajdzie. Zazwyczaj jestm 7:50 i problemów nie mam; ) Teraz zaczyna się magisterka, wiec już tak pięknie nie będzie. -
-
Kamil Trzeciak
czyli mam rozumieć, że trzeba zrezygnować z samochodu na rzecz komunikacji miejskiej? :( -
Anonim
Jeżeli zajęcia rozpoczynasz powiedzmy o 10, to możesz jeszcze znaleźć miejsce w strefie osiedlowej na Nowogrodzkiej - mi przez 3 lata uczęszczania do szkoły zdarzyło się może z 2-3 razy bym miejsca bezpłatnego nie znalazł, ale to głównie dzięki wczesnym godzinom przyjazdu. -
w0yt
mozesz tez probowac przed budka straznikow tam na tym malym chodniczku ktory odziela trawnik od jezdni dwoma kolami a dwoma na ulicy, tylko pamietaj zeby wlaczyc awaryjne :P
raz mialem przyjemnosc rozmowy ze strazakami...
-
Shent
albo na rownoleglej do koszykowej.
co do parkowania przed szkola to radze uwazac.
ja mam zaliczona dziure w drzwiach plus oproznienie auta.
nawet porysowane nagrywane cd ukradli. debile.
z regularnymi wlamami do samochodow uczelnia nie robi nic, bo ma rowno w dupie :)
jak wszystko zreszta :) -
w0yt
a no raczej, uszkodzenia to jest inny temat :)
hehe
i nawet parkowanie rownolegle do jezdni nie pomaga; /
nie wiem dlaczego ale ktos sobie upodobal moja maske i za kazdym razem robil mi takie rysy ze naprawde trzeba sie do nich bylo przylozyc, do zywej blachy :| malowalem ja 4 razy :D
najgorzej bylo jak w dwa dni po pomalowaniu znow mialem dwie rysy :D
wszystko mialo miejsce pod szkola; /
i zadne pisma ani podania nie pomagaja... -
w0yt
a no tak i radio tez stracilem :) ale calkiem kulturlanie nawet zamkneli mi samochod... -
Shent
mi tez bardzo kulturanie zamkneli drzwi.
szkoda tylko ze bardziej mi sie oplacalo kupic nowe drzwi i dac do malowania niz latac te nieszczesna dziure.
radiem moim sie nie wzbogacili. cd prawie nie dzialalo i w ogole stare bylo.
juz wolalabym wybita szybe szczerze powiedziawszy. -
w0yt
hehe to ladnie, ale kumplowi tez wyciagneli radio robiac dziure w drzwiach obok zamku :|
amatorzy jacys chyba.... -
Kamil Trzeciak
no to coś czuję, że wybiorę komunikację miejską. Mam znośny dojazd 25. -
Johnny
-
Anonim
-
Anonim
W szkole jest 'niby' parking zarówno dla rowerów jak i skuterów/motocykli. -
Anonim
-
Agnieszka
rano są wolne miejsca na koszykowej i nowogrodzkiej ( ale to tylko w okolicach 8 ) potem trzeba juz liczyc na szczescie :) czasem ktos wyjedzie itp :P a na mgr to nie ma raczej problemu, jak zajecia zaczynaja sie o 15.30 lub 17, to miejsce zawsze sie znajdzie, jak nie na Koszykowej, to zawsze na Nowogrodzkiej :)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...
Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych
Grona tematyczne:
Miejsca grona (5)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
-
Opium Club Wierzbowa 9/11, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
The Shot Polna, Warsaw
-