PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kamil Trzeciak

Mam takie głupie pytanko: gdzie w pobliżu PJWSTK można sobie bezpłatnie zaparkować samochód?
  • Mariusz

przed PJWSTK ale tam nigdy nie ma miejsc....
  • Kamil Trzeciak

Dzisiaj byłem i nie opłaciłem parkometru. Ledwo mi się udało przed strarzą wiejską prysnąć...; )
  • Anonim

Jakto nie ma?; ) Ok 8 zawsze się siakieś znajdzie. Zazwyczaj jestm 7:50 i problemów nie mam; ) Teraz zaczyna się magisterka, wiec już tak pięknie nie będzie.
  • Kamil Trzeciak

czyli mam rozumieć, że trzeba zrezygnować z samochodu na rzecz komunikacji miejskiej? :(
  • Anonim

Jeżeli zajęcia rozpoczynasz powiedzmy o 10, to możesz jeszcze znaleźć miejsce w strefie osiedlowej na Nowogrodzkiej - mi przez 3 lata uczęszczania do szkoły zdarzyło się może z 2-3 razy bym miejsca bezpłatnego nie znalazł, ale to głównie dzięki wczesnym godzinom przyjazdu.
  • w0yt

mozesz tez probowac przed budka straznikow tam na tym malym chodniczku ktory odziela trawnik od jezdni dwoma kolami a dwoma na ulicy, tylko pamietaj zeby wlaczyc awaryjne :P

raz mialem przyjemnosc rozmowy ze strazakami...

• Shent

albo na rownoleglej do koszykowej.

co do parkowania przed szkola to radze uwazac.
    ja mam zaliczona dziure w drzwiach plus oproznienie auta.
    nawet porysowane nagrywane cd ukradli. debile.
    z regularnymi wlamami do samochodow uczelnia nie robi nic, bo ma rowno w dupie :)
    jak wszystko zreszta :)
  • w0yt

a no raczej, uszkodzenia to jest inny temat :)
    hehe
    i nawet parkowanie rownolegle do jezdni nie pomaga; /

nie wiem dlaczego ale ktos sobie upodobal moja maske i za kazdym razem robil mi takie rysy ze naprawde trzeba sie do nich bylo przylozyc, do zywej blachy :| malowalem ja 4 razy :D
    najgorzej bylo jak w dwa dni po pomalowaniu znow mialem dwie rysy :D

wszystko mialo miejsce pod szkola; /

i zadne pisma ani podania nie pomagaja...
  • w0yt

a no tak i radio tez stracilem :) ale calkiem kulturlanie nawet zamkneli mi samochod...
  • Shent

mi tez bardzo kulturanie zamkneli drzwi.
    szkoda tylko ze bardziej mi sie oplacalo kupic nowe drzwi i dac do malowania niz latac te nieszczesna dziure.
    radiem moim sie nie wzbogacili. cd prawie nie dzialalo i w ogole stare bylo.
    juz wolalabym wybita szybe szczerze powiedziawszy.
  • w0yt

hehe to ladnie, ale kumplowi tez wyciagneli radio robiac dziure w drzwiach obok zamku :|

amatorzy jacys chyba....
  • Kamil Trzeciak

no to coś czuję, że wybiorę komunikację miejską. Mam znośny dojazd 25.
  • Johnny

poczekaj do mgr - :))
    po 18 mozna sobie wjechac na parking szkolny
  • Anonim

a jak jest z prakowaniem jednośladów tych z silnikiem i tych bez?
  • Anonim

W szkole jest 'niby' parking zarówno dla rowerów jak i skuterów/motocykli.
  • Anonim

na szkolnym parkingu mozna stawiac jednoslady; ]
  • Agnieszka

rano są wolne miejsca na koszykowej i nowogrodzkiej ( ale to tylko w okolicach 8 ) potem trzeba juz liczyc na szczescie :) czasem ktos wyjedzie itp :P a na mgr to nie ma raczej problemu, jak zajecia zaczynaja sie o 15.30 lub 17, to miejsce zawsze sie znajdzie, jak nie na Koszykowej, to zawsze na Nowogrodzkiej :)
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)