-
Anonim
czy może ktoś pisał u niego egzaminy?
jaki jest - nie miałem nigdy z nim zajęć...
Czy można mieć komórki na stole czy karze chować?
A można na chwilke do kibelka wyskoczyć?; ) -
Anonim
oczywiście AM a nie AN :D
moderator, proszę to zmienić! halo! HALO!! Jest tam kto?? :P -
Aleksander Górski
p. Dubejko święty człowiek. Jak jest odpowiednie ułożenie planet i innych ciał niebieskich zdarza się, że egzamin można zdawać sali senatu. Kto pisał ten wie, że tam się dziwy i cuda dzieją ^_^. Sprawdzone osobiście. A jak na auli egzamin to asystenci pilnują i już. -
Anonim
-
-
Pan Dubejko spoko typ, aczkolwiek nie wiem jak jest na egzaminie, bo bylem zwolniony:) Moge powiedziec tylko ze jak pisalem u niego w pokoju kolosa to byl pelen luz...
-
Anonim
Jeśli piszesz u Dubejki dziękuj niebiosom; -) W Dużej Auli zazwyczaj siada sobie na końcu ze stosem gazet i czyta. Możesz mieć komórkę, ściągi, nie zdziwiłbym się jakbyś nawet posiadał laptopa; ) Ogólnie Maciej Dubejko raz że jest świetnym wykładowcą, to dwa - nie robi problemów na egzaminach. Naprawdę student-friendly ziom. A jeśli chodzi o sale senatu .... oj tak pamiętam; ) -
Anonim
-
Anonim
Zależy jeszcze czy będzie tam sam Dubejko; ) Zazwyczaj potrafi wpaść duet Sydow + Synak, a wtedy już tak wesoło nie jest; -) Ale jak wiadomo, Polak potrafi; D -
Mariusz
ja pisalem dwa razy egzamin u Dubejki; ) zyc nie umierac... zero stresu podczas rozmow, itp; ) a koles kolomnie przez godzine nawijal przez komorke; )
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne