PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • m@ro

hej powiedzcie mi czy na PJcie jest w ogole cos takiego? Jesli tak to kiedy, kiedy zaczynaja sie wlasciwe zajecia etc? Musze wiedziec bo planuje sobie voyage'a i nie wiem czy moge wrocic tak w okolicach 5-6 pazdziernika??

pozdr
  • m@ro

ups sorx za podwojny topic :P
  • Anonim

Jest; )
  • mgr. inż. chox

byle byś przed gwiazdką wrócił;D
  • m@ro

no ok jest jest ale kiedy? 3 czyli poniedzialek?? zadnego info na stronach PJ; P
  • theD

mnie tez to interesuje :)
  • chanczo

po roku przestanie :D
  • Johnny

Tia - nawet wreczenia dyplomow w tej szkole nie ma. Idziesz po 2 miesiacach po obronie i sobie normalnie odbierasz ! Dzien jak co dzien
  • Anonim

ja miałem na rozpoczęciu mieć przemowe Marka Pola (blah), ale na szczeście nie mógł wpaść.

A wiecie dlaczego Pola?
    Bo taka jedna Pani J-N była z nim w partii :]

blah
  • mgr. inż. chox

uczcie się, uczcie, że na stronkach żadnego info nigdy nie ma;))
  • Shent

wg strony rozpoczecie jest 30 wrzesnia.

imho oplaca sie byc na wszystkich pierwszych zajeciach (albo wczesniej zorientowac sie kto ma je prowadzic w jakich grupach) i poprzepisywac sie tak zeby wyeliminowac osoby mogace psuc krew.
    Prowadzacy zazwyczaj nie maja problemu zeby przeniesc 1-2 osoby z grupy do grupy. Kto pierwszy ten lepszy rzecz jasna :)
  • Anonim

Hmmm Shent to napisz kogo trzeba się strzec i dlaczego jeśli możesz :).
  • Anonim

Szerikim lukiem omijaj MSyd i Hanke.
  • Shent

Wiesz co szczerze to Hanka nie jest taka zla.
    Upierdliwa i wymagajaca, ale dzieki niej zdalam egzamin z PRI po prostu na niego idac i nie uczac sie nic a nic. Ale trzeba u niej robic.

Z pierwszego roku to chyba glownie:
    BarStar czyli Bartlomiej Starosta - programowania nienauczy a co czlowieka szlag trafi to jego.
  • Anonim

Barstar jest zajebistym kolesiem. Bardzo dobry kontakt z nim złapałem na programowaniu (miałem z nim C i jave), zawsze chętny był mi pomóc, a na koniec semestru pomimo tego, że miałem już 4 naciskał, żebym posiedział troche nad jeszcze jednym projektem i wyciągnął się na 5. A poza tym nieźle się wkręca jak ktoś wymyśli coś ciekawego :)

Problem z nim mają jedynie ludzie i grupy które albo się obijają albo jadą po nim - on to widzi i tego nie znosi, milczy a potem robi problemy.
  • chanczo

jak ktoś coś umie konkretnie to jeszcze może i się z nim dogada..ale osób, które nie czają to ona omija szerokim łukiem..bo od podstaw to on nie umie uczyć po prostu..
  • Shent

Marek,

Wiesz szczerze? Nie wiem jak mogles miec z nim dobry kontakt.
    U nas byly opcje typu (ja - ja , bs-starosta_
    Ja: Przepraszam bardzo nie dziala mi program, szukam 20 min nie widze bledu moze mi pan pomoc?
    bs (patrzy na kod patrzy myysli): no jest blad.
    ja: ....?
    bs: pani patrzy i szuka dalej

poza tym ten czlowiek do programowania zniechecil skutecznie osoby ktore z nim mialy zajecia.
    wytlumaczyc nie umie nic a nic, tylko podchodzi pobelkocze cos co chyba tylko on sam rozumie i idzie do komputerka cos tam sobie klepac.

a i zeby nie bylo ja umiem bardziej niz konkretnie.zwlaszcza ze oddawanie projektow przez kolegow to bylo 5 min,a mnie wypytywal niemalze o kazda linijke kodu i byl zdziwiony ze wiem co sama napisalam. i Tak oddawanie czegos minimum 30 min.
  • chanczo

szkoda gadać..
  • Anonim

Shent z tego co napisałaś wnioskuję że Pan BarStar ( nieźle się uśmiałem z tej xywy :P ) po prostu nie widzi kobiet w roli programistów :). Widocznie ma ku temu jakieś powody, może uczył wcześniej w jakimś LO ( a wiadomo co tam się zwykle dzieje ), oczywiście nie bronię go, bo nie miałem (nie) przyjemności jeszcze go poznać, jednak przykład, który podałaś również ilustrował sytuację z kobietą, więc zaczynam się zastanawiać :). Czy chłopaków tak samo traktuję? Bo z tego co ktoś wcześniej napisał widzę, że całkiem nieźle...
    Tylko tak potrafię sobie wytłumaczyć rozbierzność waszych zdań na jego temat hehe.. :)
  • chanczo

zaczniesz studiować to zobaczysz rozbieżność :)
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)