PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

moja faworytka jest oczywiscie nikt inny jak pani sprzataczka z bloku c (stare lmy :))
    jej osoby nie musze wam opisywac,gdyz kazdy kiedys zostal przez nia przegoniony lub przeklety pod nosem za lazenie w zabloconych butach po podlodze,ktora ona namietnie,ba! maniakalnie czysci :)
  • Mariusz

nie da sie ukryc ze dzierzy palme pierwenstwa, ale nasi dzielni sekjuritas gonia ja dzielnie; )
  • Anonim

taaak ekipa konkretna...najlepszy z nich to ten wysoki,siwy w okularach. prawie zawsze nawalony byl, jak mial dyzur w lmie heheh zreszta wsyzscy to niezli agenci.w szafkach miedzy recepcja a A1 maja 3/4.juz kilka razy widzialam,jak po kryjomu sobie nalewaja b9ombeczki hehe a moja faworytka nawet kiedys romansowala z jednym z nich-niski brunet z duuuzym brzuchem :) ale On juz nei pracuje.moze dlatego oszalala jeszcze bardziej...
  • Mariusz

no coz... milosc rani; ) hehe

gdzies czytalem ze ktos ich widzial jak w sklepie kupowali cos na wzmocnienie; )
  • Grono.Net

może nie na pierwszym miejscu, ale wykladowca z ELKów ....
    K O M E D I A

• Anonim

elki elkami... ochrona ochrona.. ale wg mnie palme pierwszenstwa dzierza studenci... taki "gibon" chociazby...; )
  • Anonim

a ktory to gibon?
  • Mariusz

@soso
    no wiesz co ? tak o koledze mowic :) i to jeszcze z Twojego roku ?!?! wstyd :P
  • Anonim

gibon to "man in black" w kapeluszu z rondem (taki kowbojski; ) )chodzi... niewielu jast takich w szkole :D

marian... to zaden kolega... to ze mi reke podaje nieznaczy ze zaraz kolega; )
  • Anonim

oj tak, pani sprzątaczka jest mistrzem po prostu... hehe jak zacznie wyklinać każdego kogo widzi (glownie studentow oczywiscie) to aż sie czlowiekowi wszystkiego odechciewa;)
  • #21 Maliniak

Zyjaca legenda :))))))))
  • Anonim

moglabym patrzec na nia godzinami jak wyciera po raz setny podloge kurwiac pod nosem. a jak lypnie na kogos okiem to tez sie wszystkiego odechciewa :)
  • Anonim

tiaaaa... ja kiedys slyszalem jak idac ze szkoly wyniesc smieci na smietnik marudzila zeby jej tylko nie porwali :D
    A tak nawiasem to ona jest tajną agentką i ma wszczepony w mózg zestaw słuchawkowy :D
    Ale ani razu mnie nie przegonila... za to panu z brzuszkiem zrobila wstydu jak kiedys przyszedlem na wyklad o 6!! (z tego co pamientam popierdzielily mi sie godziny) i czekalem na wyklad z TECów a Grubber zaczal fauszować do niej serenady :D ogniskowe :D
    No a ja potem na chwile podszedlem do tablicy tak ze mnie zobaczyl i sie gupio pyta "agrentki"
    - A z kad sie on tu wzial?
    :D

Teges a co do kolesia z rondem... ja nie wiem czy on taki znowu :)
    Predzej Sharki czy Renton :D (heheh przykladowo Renton obklejony akumulatorkami jak dynamitem i w turbanie - nie pamientam z czego - latał po szkole z okrzykiem wojownika dżihadu ALLAH AKBAR :D - ale ochrona juz chyba sie przyzwyczaila... Kto nie widzial niech zaluje :P )
  • Ufo aka Juggalo

Najbarwniejsza postacia jest "kwasowy dziadek", koles od angielskiego, taki starszy.Niestety nie miaUem z nim zajec, za to moi qmple tak. W latach mUodosci, na stypediach,3 innych tam zagranicznych podroozach, jadU papiery i paliU blanty, 3li w sumie spoko koles :) Ale nie tylko to go nominuje to tytuUu najbarwniejszej persony...Jakies tam inne jego przygody tez, ale nie pede plotkowaU opowiesciami z drugiej reki :)))
    /polubiUem go juz tak a priori :)/
  • Anonim

moze to Lachowicz? wydaje mi sie ze od angielskiego jest jeden facet tylko, tzn jednego widzialam... i akurat mam z nim angielski i to by nawet pasowalo bo jest nie zle wykrecony:)
  • #21 Maliniak

Lachowicz zajebisty gosc :))) Przez cale 3 lata musial mnie znosic na zajeciach hehehe :))) Ale przynajmniej bylo duzo smiechu :)))
  • kƒǻz

niski brunet z brzuszkiem wylecial pewnie za to, ze nie myl rak po tym jak sie wyginal w toalecie :-D
  • Anonim

@KFAZ

BUhahahahhaahah LOL!! :D Ciekawe kto go tam wypatrzyl :D
  • kƒǻz

sam go widzialem w takiej sytuacji :D moze ktos z zarzadu tez go na tym przylapal :D
  • Anonim

hehe moze za to, ze sie wyginal w kabinie...ale ze swoja bejbe; )
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)