- 1
- 2
-
igor
Słuchajcie przed chwilą wróciłem z wakacji i chyba nie dam dzis rady iść na kursy. Mam pytanko czy jest ktoś miły kto mógłby mi pożyczyć jakieś notatki z kursów, co mniej więcej było przerabiane itp itd. Czuje ze jestem ostro w tyle a już 2 zajęcia mnie przeoczą. Jak w ogóle wyglądają te kursy? Jestem zapisany na tą grupe 13-24.09 od 10-12:15.Dajcie coś znać -
Anonim
tez jestem w tej grupie i znalazlem sie dzis na liscie, ze mam zajecia w budynku C w sali 112 i nikogo tam nie bylo o 10:00.... czy ja o czyms nie wiem? help -
Anonim
hehe, Drabika tez nie bylo? Z tego co wiem to on prowadzi te kursy, co za tym idzie, sa male szanse zebyscie cos z nich wyniesli - no chyba ze ten material potrafi wytlumaczyc -
igor
Czyli że ja mam się jeszcze gdzieś dowiedzieć gdzie mam zajęcia? Budynek C? hmmm A gdzie mam się o to dowiedzieć i co w końcu z tymi notatkami? -
-
rozoweskarpetki
Przełożyli zajęcia bo jeden z dwójki nauczycieli przez 3 zajęcia nie może przychodzić, więc jeden nauczyciel (a w zasadzie nauczycielka :)) musi "obsłużyć" obie grupy. I pierwsza grupa jest od 8:30 a druga od 11:00, od przyszłego czwartku może wrócą do tego co było. Zajęcia dla wszystkich odbywają się w sali 104, w budynku C.
Na pierwszej lekcji była indukcja, a na drugiej kombinatoryka. -
Anonim
-
Anonim
a zreszta... http://www.pjwstk.edu.pl/pokaz.php?... -
igor
Spoko, indukcji to nawet w liceum nie miałem, a kombinatoryke to sobie musze przypomnieć. Kto z was chodzi na 8 a kto na 10? Sami wybieraliście godzine czy was przypisali?Musze się najpierw zapisać w dziekanacie do którejś z grup czy poprostu przyjść? Ale jestem niedoinformowany :( -
Albert
ja tam przyszedlem dzisiaj i sie dolaczylem do peirwszej lepszej grupy
:) heh w sobote sie dopisze bo dizs zapomnialem :P -
rozoweskarpetki
Nikt nic nie sprawdza i nie ma list kto na 8:30, a kto na 11:00, można chodzić jak komu wygodniej. Zreszta mysle ze jakby co, to i na ta grupe wieczorna moznaby przyjsc, ale nie wiem czy tam byly jakies przetasowania godzinowe czy nie. -
igor
Dobra to ide poprostu w sobote, kto idzie na tą 10? Gdzie jest budynek C i sala 104? -
Albert
ja chodze na 10 a budynek C jest obok budynku a trzeba tylko przejsc pare metrow dalej -
Bartłomiej Utnicki
Siemka! Na zajęciach przerabialiśmy: wektory,wielomiany,iloczyn skalarny i wektorowy,okręgi,logikę,trójką ty,okręgi,zbiory,indukcję matematyczną,trygonometrię.
Pytasz:Jak takie kursy wyglądają? No,więc u mnie w grupie (Sala C116) wszyscy słuchają wykładu, a prowadzący tłumaczy (szybko),daje zadanie i wybiera osobę do jego rozwiązania.
Trzymaj się! Narka -
rozoweskarpetki
hym, moment - z moimi doświadczeniami kursu to się nie pokrywa
Pakero - czy Ty moze jestes na Sztuce Nowych Mediów? Bo ja na informatyce... Chyba osobne są zajęcia? -
igor
Czy ktoś z grupy o godzinie 10-12:15 - tej co ja byłem :) wie jak zrobić zadanie ktore zadał facio z udowodnianiem liczebności zbiorów? Bo ni cholery nie wiem jak to zapiać.
Mianowicie udowodnij że zbiory A i B są równoliczne:
A=N
B=N-{1,2,3,4....100}
Proszę o pomoc; ) -
Anonim
hmm moze sie nie znam ale wydaje mi sie ze
liczb N jest nie skonczenie wiele
i nie jest istotne czy do zbioru naleza tez liczby 1 do 100 bo nadal do nieskonczonosci masz nieskonczona ilosc liczb dlatego sie przyjmuje ze sa rowne:> -
igor
Tak, ale jak to udowodnić w zapisie. To co mówisz jest oczywiste ale to za mało -
Anonim
oj MAD'em mi to smierdzi... uczcie sie poki macie zapal, bo rok przyjdzie- zapal odejdzie; )
-
Anonim
-
SpydeRR
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne
Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...
Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych
Grona tematyczne:
Miejsca grona (5)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
-
Opium Club Wierzbowa 9/11, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
The Shot Polna, Warsaw
-