PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • theD

Jestem ciekawy jak wyglada nasza uczelnia od tej strony. Sa jakies zajecia na basenie, jakas druzyna koszykowki itp. ?
  • ╠ Vonsal ╣

taa..... summer olympics na kompie.............
  • chanczo

haha :D
    większość dyscyplin leży i kwiczy :D
  • Anonim

na basen w zeszlym roku to sie przez cale dwa semestry zapisywalem i skonczylo sie na tym, ze przyszla sesja, a basenu jak nie bylo tak nie ma...
    ...miejmy nadzieje ze w tym roku pojdzie jakos, nowy samorzad zalatwi jakies znizki, czy cos...
  • ╠ Vonsal ╣

TAKI WIELKI WUJ jak ci cos zalatwia; )
  • chanczo

ja to bym powiedział, że wszystko jest jedno sezonowe .. no może kosz się jakoś dłużej trzyma..
    a tak poza tym to ładny chuj panie Waldku :D
  • #21 Maliniak

Gramy troche w kometke :))))))))
  • ╠ Vonsal ╣

w żelki czyli siata; )
  • Anonim

No i brydża przy wódeczce; )
  • Mariusz

da sie zrobic wszystko jak sie wie gdzie pojsc; )

sport@pj:
    - zagle
    - kosz
    - jakies karate czy cos
    - wiecej nie pamietam; )
  • Anonim

a tak w ogóle w karcie z 4. semestru mam wf :D ale rozmawialem w dziekanacie i ten przedmiot jest wycofany
  • Ufo aka Juggalo

gramy w zoskie wy3nowo!
    /pozatym wierzymy z kolega, ze basen jest gdzies pomiedzy pietrami, kluczem do niego jest odpowiednia sekwencja wciskanych klawiszy w windzie...ale jaka to wie chyba tylko rektor; ))/
  • Jaggernod

no ze spotrem to na naszej uczelni wszystko kuleje. W tamtym roku probowalem zlapac paru ludzi na siate, ale jak to na prawdziwych informatykow przystalo to woleli siedziec na tylkach cale dnie przed kompami niz zrobic sobie przerwe i popykac troszeczke w siatkoweczke.
  • m@ro

tak myslalem dlatego zdobylem informacje o akademickiej lidze halowej; ) jesli ktos jest chetny poprosze o wiadomosc :] druzyna ma liczyc 12 osob - juz jest okolo 5. najbardziej przydaliby sie pomocnicy i obroncy. atak i bramkach poki co jest :] rozgrywki rozpoczna sie w polowie pazdziernika. razem jest to chyba 24 mecze. jedyne "ale" to wpisowe od druzyny wynaszace 600 zl. Jesli zglosi sie 12 osobowy sklad to bedzie to 50 zl od osoby. Podziel sobie przez ilosc meczy i dowiedz ile kosztuje indywidualne wynajecie hali + sedzia; )

gra sie po 5 osob ale 2 x 20 minut sila rzeczy zmusza do czestych zmian w zespole.

jesli lubisz pilke i reprezentujesz rozsadny poziom skontaktuj sie ze mna; ) najpierw przeprowadzimy kilka kontrolnych spotkan zeby stwierdzic kto sie nadaje

pozdr
  • Maciek

ja bym se zagral.. ale obawiam sie ze nie reprezentuje "rozsadnego" poziomu :)
  • pan.Tunio

ja też chętnie bym się przyłączył
  • Zagrod

Ja już tam jestem wliczony w skład :]
  • Anonim

Z miła checia pograłbym sobie:)) Wydaje mi sie ze potrafie kopnąc piłke a nawet przy dorobinie szczescia strzelic bramke jezeli bede dosyc blisko:))) Tak mam nadzieje ze moja kandydatura zostanie przyjeta i zostane wystawiony w roli srodkowego pomocnika:))
  • theD

Ja moge sie pisac na:
    -plywanie
    -koszykowka
    -siatka
    -noga w sumie tez; )
    - no i brydz :)
  • chanczo

ten młodzieńczy zapał :D
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)