- 1
- 2
-
m@ro
Hej nadal mozna sie zglaszac do naszego skladu :) wkrotce, mam nadzieje, przeprowadzimy jakis trening czy cooos :P
Zagri, w tych rozgrywkach druzyna musi miec wlasny komplet strojow z numerami etc. Nudzilem sie wiec zrobilem sobie logo teamu (pewnie na SNM zrobiliby ladniejsze ale co tam:P) :D nie mam jeszcze pomyslu na kolorystyke strojow ale cos juz mamy. Trzeba jeszcze uzgodnic jakas nazwe druzyny :D tak czy inaczej musze jak najszybciej miec liste bo organizatorzy do mnie wydzwaniaja :P
http://www.5.waw.pl/~maro/druzyna2....
pozdr -
chanczo
jeżeli to jest ALHPN na Natolinie to nie musisz mieć strojów z numerami..wystarczą żeby były w tym samym kolorze a jak nie to założycie sobie znaczniki..życze powodzenia bo na boisku raczej sie nie w tym sezonie nie spotkamy bo jak znam życie pewnie od 3ciej zaczniecie.
pozdro!
-
m@ro
masz racje :D III liga na poczatek. A jak generalnie to oceniasz? Warto? Bo chyba inaczej w ramach PJ to sobie w pilke nie pogram :) -
chanczo
No ja kwejdziesz na strone to zobaczysz ze gralismy już tam dwa sezony pod banderą PJWSTK i chyba nadal chłopaki będą grać ale do składu może być ciężko się załapać..
Liga jest w porządku..3 liga na początek jest dobra bo wyżej to już nie jest tak kolorowo.. -
-
pan.Tunio
-
m@ro
-
ghetto philanthropic
-
Cloud
też się pisze...nie wiem czy do skłądu się nadam ale na testy chętnie przyjde.
obrońce podobno się nadaje -
m@ro
Poki co: ze mna sa 3 osoby z moich znajomych z LO. Do tego dochodzi Zagri jako bramkarz + jeden jego kolega. Pozniej Dusker i マネ ック. Jeszcze poki co Snowboarder. No to 8 osob. Nie jest zle ale optimum to 12. Mysle, ze reszte sie jeszcze doczepi z innych uczelni od moich znajomych tylko, ze teraz jeszcze wakacje maja (jak my :D).
Czyli informuje lige, ze zglaszamy sie:) tylko tam trzeba 600 zl wpisowego wplacic... to taka dygresja :>
pozdr -
Anonim
-
m@ro
hehehe :D spox spox dobra Panowie, trzeba zorganizowac jakis sportowy meeting bo z netem roznie bywa a rozgrywki sa dosc oficjalne i powazne wiec trzeba grac dobrze; ) pozdr -
Zagrod
-
m@ro
Chanczo - zajebisty link z tribute'em Napoleona na gronie 2pac. Thx :> Ten remix ktory podal ktos po Tobie wyciety z Never Be Peace tez jest ok.
Pozdr nigga :D -
pan.Tunio
-
m@ro
teraz w paryzu przez najblizsze poltora tygodnia bede :P ale dzwonilem do ligi i jest zarezerwowane dla nas miejsce wiec nie ma problemu. jak juz sie spotkamy bedzie trzeba zlozyc sie na to wpisowe etc liga rusza 22 pazdziernika wiec warto wczesniej razem potrenowac... poza tym jeszcze nie wszyscy sa w wawie (np. moi ludzie z uw) pozdr -
chanczo
no trenujcie bo 3 liga tez nie przelewki..niewiadomo jakie zespoły teraz tam dołączą z wami..
co do linka to nie ma sprawy:)
Piona! -
Zagrod
Ten typ ode mnie to dziś na meczyku zdobył hat-tricka. To tak w ramach reklamy. -
Anonim
No fakt, 3 liga to tez nie przelewki :P Sam sie o tym przekonalem jak dostawalismy baty w poprzednim sezonie z powodu braku bramkarza :P -
Zagrod
No to u nas ja będe bramkował i może jakoś przypadkiem stanę na drodze niektórych piłek. -
Anonim
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne