-
m@ro
dla zainteresowanych: nowe NEWSy. dzwonil niedawno do mnie czlowiek z tej ligi i troche sie sytuacja zmienila. poniewaz pierwszenstwo maja druzyny ktore juz tam graly wskoczyla za nas jakas druzyna. ale nic sie nie stalo bo zrobia jeszcze jedna grupe - niejako exclusively for US :D jedyny problem to fakt, ze zaczniemy miesiac pozniej ale na pewno pogramy. tak wiec mamy czas na wlasciwy trening. a i byc moze posparingujemy ze starszymi pilkarzami z PJWSTK :) bylaby super opcja szczegolnie, ze w studopirynie wyraznie napisane, ze studenci moga korzystac z hali! Tylko 0 additional info :P pozdr -
m@ro
o jaki mecz! myslalem, ze Polska k... wygra albo chociaz zremisuje! :P k... naprawde bylo "niezle"!
naszczescie moja druga "milosc" Francja osiagnela cos co graniczylo z cudem a gwarantowalo im awans - 4:0!! can ya feel it??!! kocham pilke!! :D allez les bleues! -
chanczo
-
Anonim
Padaka??!?! malo powiedziane, obrony w naszej reprezenatcji to nie ma. Baszczynski razem z Bakiem sa do zmiany. Pytanie tylko na kogo?? Moze Hajto... -
-
m@ro
mnie powalil "umiejetnosciami" i "kondycja" drwal zwany Rasiakiem. tam gdzie on tylko wiory leca. po prostu zenada. -
chanczo
Baszczynski jest jeszcze w porządku ale Bąk racja, że jest do odstawki..a o Rasiaku to już nawet nie będe pisał bo tylko się mogę zdenerwować..
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne