-
CZT
Zaczynam pomalu wspolczuc mlodszym rocznika...
Jak sie dowiedzialem mnie to juz ominie...ale wy ...
bedziecie placic odsetki za spoznione oplaty ... HAHAHA...:))) -
Anonim
-
Grono.Net
-
Archon^^
Spoko mysle ze w takim razie my powinnismy zaczac rzadac (to sie chyba tak pisalo nie?)wyzszego poziomu, bo na niektorych cwiczeniach nie jest on rewelacyjny..Moze jeszcze porzadnego zasiegu wifi, imprez integracyjnych i obecnosci wykladowcow na konsultacjach? (a nie jak to bylo ostatnio 3 tyg nie bylo nikogo kto by nas mogl zmiennopozycyjnych nauczyc..w koncu sami sie nauczylismy..)
Za bledy ort nie odpowiadam..Pozno jest; ) -
-
Anonim
-
Tomek zakochany :)
-
Anonim
-
Archon^^
O wlasnie ta pianka w kiblach; ) na 1 pietrze zwykle nie ma :P A i tanszego jedzenia w bufecie, najlepiej jeszcze zwiekszenia ilosci serwowanych potraw :P Jakby bylo tak jak w Barze Mlecznym na Marszalkowskiej to by bylo w sam raz; ) -
Mariusz
-
Anonim
-
Johnny
Teraz to jest luksus : 3-4 lata temu to dopiero bylo. Jak kisilismy sie na poczatku w starym budynku, w dodatku bez dd jeszcze.
A obecny barek to istna 4* restauracja :P -
Anonim
a co z tym dd właściwie? zabierają w końcu czy nie? bo w Isem. większość zajęć tam miałam a teraz mi do C poprzenosili... jakoś nie miałam okazji sie tam pofatygować i zobaczyć :D -
Johnny
-
Archon^^
No co ty? :P Jak tam bylem w zeszlym tyg to jeszcze bylo; ) No tak kaczka nas wypiepszyl i teraz bedziemy sie cisnac..Extra.. -
Ufo aka Juggalo
browar w bufecie niech dadza i jakos moze da obleciec...
/to dziwne uczucie byc pieprzonym przez kaczke/ -
Johnny
"..../to dziwne uczucie byc pieprzonym przez kaczke/ ..."
buhehehe - niewatpliwie dziwne -
Anonim
mogliby jeszcze poprawić ogrzewanie w C... brrr strasznie tam zawsze zimno :( -
Anonim
Lucky- ja to sie juz ciebie zaczynam bac! Brak mydla w toaletach jest podyktowany meskim profilem szkoly. Ja kumam ze niektorzy lubia sie po nie schylac ale ... no kurde- slow szkoda
Mydla mu sie zachcialo !! -
Anonim
ja bym z tym myddlem uwazal (tzn z pianką) bo w topicu o postaciach harakterystycznych przewija się wontek o sporym ochroniazu co sie wpieniał w kabince... i rączek nie mył :P -
Ufo aka Juggalo
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne