PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • CZT

Zaczynam pomalu wspolczuc mlodszym rocznika...
    Jak sie dowiedzialem mnie to juz ominie...ale wy ...

bedziecie placic odsetki za spoznione oplaty ... HAHAHA...:)))
  • Anonim

W00t so god dem fany?
  • Grono.Net

wow, rzeczywiscie fantastyczne poczucie humoru... damn...
  • Archon^^

Spoko mysle ze w takim razie my powinnismy zaczac rzadac (to sie chyba tak pisalo nie?)wyzszego poziomu, bo na niektorych cwiczeniach nie jest on rewelacyjny..Moze jeszcze porzadnego zasiegu wifi, imprez integracyjnych i obecnosci wykladowcow na konsultacjach? (a nie jak to bylo ostatnio 3 tyg nie bylo nikogo kto by nas mogl zmiennopozycyjnych nauczyc..w koncu sami sie nauczylismy..)

Za bledy ort nie odpowiadam..Pozno jest; )
  • Anonim

taaaaaa i bezplatnego parkingu dla studentow; )
  • Tomek zakochany :)

Ja jeszcze proponuję mydło w toaletach, bo pianka rzadko bywa :D
  • Anonim

i recznikow papierowych... i PARKINGU!!!! :D
  • Archon^^

O wlasnie ta pianka w kiblach; ) na 1 pietrze zwykle nie ma :P A i tanszego jedzenia w bufecie, najlepiej jeszcze zwiekszenia ilosci serwowanych potraw :P Jakby bylo tak jak w Barze Mlecznym na Marszalkowskiej to by bylo w sam raz; )
  • Mariusz

filet z kurczaczka + frytki z Medyka :) to lubie
  • Anonim

hehe widze, że nie źle wybrakowana ta szkoła; )))
  • Johnny

Teraz to jest luksus : 3-4 lata temu to dopiero bylo. Jak kisilismy sie na poczatku w starym budynku, w dodatku bez dd jeszcze.
    A obecny barek to istna 4* restauracja :P
  • Anonim

a co z tym dd właściwie? zabierają w końcu czy nie? bo w Isem. większość zajęć tam miałam a teraz mi do C poprzenosili... jakoś nie miałam okazji sie tam pofatygować i zobaczyć :D
  • Johnny

jush zamurowane :P
  • Archon^^

No co ty? :P Jak tam bylem w zeszlym tyg to jeszcze bylo; ) No tak kaczka nas wypiepszyl i teraz bedziemy sie cisnac..Extra..
  • Ufo aka Juggalo

browar w bufecie niech dadza i jakos moze da obleciec...

/to dziwne uczucie byc pieprzonym przez kaczke/
  • Johnny

"..../to dziwne uczucie byc pieprzonym przez kaczke/ ..."

buhehehe - niewatpliwie dziwne
  • Anonim

mogliby jeszcze poprawić ogrzewanie w C... brrr strasznie tam zawsze zimno :(
  • Anonim

Lucky- ja to sie juz ciebie zaczynam bac! Brak mydla w toaletach jest podyktowany meskim profilem szkoly. Ja kumam ze niektorzy lubia sie po nie schylac ale ... no kurde- slow szkoda

Mydla mu sie zachcialo !!
  • Anonim

ja bym z tym myddlem uwazal (tzn z pianką) bo w topicu o postaciach harakterystycznych przewija się wontek o sporym ochroniazu co sie wpieniał w kabince... i rączek nie mył :P
  • Ufo aka Juggalo

a jak miaU myc, jak mydUa nie byUo?
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)