PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • m@ro

co tam Panowie?? :) u mnie ok wino leje sie strumykiem dobrze jem ale po powrocie chce trafic na jakas dobra integracyjna imprezke :)

pozdr
  • Maciek

wez tu nie szpanuj tym swoim Paryzem :P, zaluj ze Cie nie bylo w sobote bylismy na pokazie aikido :P
  • Albert

a ja w piatek bylem na fajenej imprezie z ludzmi z swps i osobami z naszego kursu :P
  • Maciek

ta.. i pozniej przez to bylo 10 osob na kursie :) a profesorek na koniec poprosil nas o wypelnienie ankiety.. dal nam czyste kartki A4 i prosil by cos o kursie napisac :) (powiedzial ze to tylko dla niego) spoko koles, widac ze mu zalezy na studentach.. moze chca Go wywalic? :D
  • Albert

no koles jest spoko, hehe ale nie dziw sie ze nie bylo kilka osob , wielu nie chcialo sie przyjsc a ja , jakub i bialy to po imprezie wiec wiecie , tzn nie wiem cyz oni byli ale mnie eni bylo :P , tak zmeczony bylem ze sily nie mialem, no ale warto bylo bo impreza byla przednia :D
  • eMe

a dziewczyn to sie nie spytasz co tam u nich...? no tak szowinizm:P (moj zarcik jak zwykle niesmieszny)

eee fajna impreza to byla w sobote w le madame i bedzie w czwartek w klubie 70:)

pzdr
  • Albert

ok :) a tak wogle to gdzie byl ten pokaz aikido ????
  • Maciek

przed szkola... w szkole byl dwugodzinny wyklad o mieczach japonskich i jakies picie herbaty czy cos :P.. a przed szkola rozlozona mata i paru aikidowcow..
  • Zagrod

Jakoś zawsze udaje mi się omijać ciekawe rzeczy.
  • Albert

dokladnie mi tak samo , a wiesz mzoe gdzie beda odbywac sie te zajecia z aikido jesli ktos sie zapisze ???
  • Albert

a wlasnie kto idzie w czwartek do Clubu 70 ??? ja bym poszedl ale nie wiem czy bede mogl pozatym najbardziej lubie piatkowe i sobotnie imprezy w C70 :]
  • Maciek

tez bym poszedl... ale nie wiem jak wstane bez imprezy o 7 rano w piatek zeby ruszyc dupe na zajecia... ale fajne dostalem zaproszenie na inauguracje :)
  • chrychoo

hejka wszystkim :)
    w czwartek idzecie do 70-tki? - pewnie bede, jeszcze dam Wam znac
    Pozdro Maro@Paris; )
  • Zagrod

Ja może pójdę, ale jeszcze w sumie nie wiem. Jak się dowiem czy mogę to dam znać.
  • Albert

poczta dosatels zaproszenie ???:)
  • Anonim

coraz więcej osób dzwoni do mnie i mów że ich nie bedzie w czwartek przez te zajecia 30 :( Ale ja tam ide :D
    lipa :(
    a co do zajeć aikido:
    Dojo na Woli (Ul. Ksiecia Janusza 45/47): wtorki i czwartki w godz.: 17.00 - 18.00
    w szkole nr. 24. To jest z tego co mi się wydaje koło koła:)
  • Maciek

tak pocztą :) trza zadzwonic i potwierdzic... chyba..
  • Albert

ja tam nic nie dostaelm ale i tak pewnie przyjde :)
  • Zagrod

nie wiem czy bez potwierdzenia można iść
  • Albert

boshe to co to za problem to nie pojde :) chyab nci wielkiego mmnie nei ominie :)
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)