-
m@ro
co tam Panowie?? :) u mnie ok wino leje sie strumykiem dobrze jem ale po powrocie chce trafic na jakas dobra integracyjna imprezke :)
pozdr -
Maciek
wez tu nie szpanuj tym swoim Paryzem :P, zaluj ze Cie nie bylo w sobote bylismy na pokazie aikido :P -
Albert
a ja w piatek bylem na fajenej imprezie z ludzmi z swps i osobami z naszego kursu :P -
Maciek
ta.. i pozniej przez to bylo 10 osob na kursie :) a profesorek na koniec poprosil nas o wypelnienie ankiety.. dal nam czyste kartki A4 i prosil by cos o kursie napisac :) (powiedzial ze to tylko dla niego) spoko koles, widac ze mu zalezy na studentach.. moze chca Go wywalic? :D -
-
Albert
no koles jest spoko, hehe ale nie dziw sie ze nie bylo kilka osob , wielu nie chcialo sie przyjsc a ja , jakub i bialy to po imprezie wiec wiecie , tzn nie wiem cyz oni byli ale mnie eni bylo :P , tak zmeczony bylem ze sily nie mialem, no ale warto bylo bo impreza byla przednia :D -
eMe
a dziewczyn to sie nie spytasz co tam u nich...? no tak szowinizm:P (moj zarcik jak zwykle niesmieszny)
eee fajna impreza to byla w sobote w le madame i bedzie w czwartek w klubie 70:)
pzdr -
Albert
-
Maciek
przed szkola... w szkole byl dwugodzinny wyklad o mieczach japonskich i jakies picie herbaty czy cos :P.. a przed szkola rozlozona mata i paru aikidowcow.. -
Zagrod
-
Albert
dokladnie mi tak samo , a wiesz mzoe gdzie beda odbywac sie te zajecia z aikido jesli ktos sie zapisze ??? -
Albert
a wlasnie kto idzie w czwartek do Clubu 70 ??? ja bym poszedl ale nie wiem czy bede mogl pozatym najbardziej lubie piatkowe i sobotnie imprezy w C70 :] -
Maciek
tez bym poszedl... ale nie wiem jak wstane bez imprezy o 7 rano w piatek zeby ruszyc dupe na zajecia... ale fajne dostalem zaproszenie na inauguracje :) -
chrychoo
hejka wszystkim :)
w czwartek idzecie do 70-tki? - pewnie bede, jeszcze dam Wam znac
Pozdro Maro@Paris; ) -
Zagrod
Ja może pójdę, ale jeszcze w sumie nie wiem. Jak się dowiem czy mogę to dam znać. -
Albert
-
Anonim
coraz więcej osób dzwoni do mnie i mów że ich nie bedzie w czwartek przez te zajecia 30 :( Ale ja tam ide :D
lipa :(
a co do zajeć aikido:
Dojo na Woli (Ul. Ksiecia Janusza 45/47): wtorki i czwartki w godz.: 17.00 - 18.00
w szkole nr. 24. To jest z tego co mi się wydaje koło koła:) -
Maciek
-
Albert
-
Zagrod
-
Albert
boshe to co to za problem to nie pojde :) chyab nci wielkiego mmnie nei ominie :)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne