PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Maciek

hmm.. tak sie zastanawiam, przychodzicie wszyscy na 8 ?? (w piatek) bo w planie mam bodajze ze zaczynam lekcje o 11.. czy 10.. ale babka w dziekanacie powiedziala zeby lepiej przyjsc na 8.. a skoro juz przyjde na 8 to nie chce tam sam siedziec :P

i czy na galowo w sobote? w koncu te zaproszenia takie ladne... :P
  • Anonim

ja mam taka samo sytuacje, pewnie przyjde na 8;) Ale patrzac na plan to juz mi sie odechciewa chodzic do szkoly:> jak zliczylem wszystkie godziny to mi wyszlo 28godzin:/
  • Maciek

tyle byc powinno :) a w ktorej grupie jestes? wiesz ze chodziles z moim kumplem z podstawowki do liceum? :) (chyba..)
  • Anonim

ha ha a my nie mamy zajec w piatek; > powodzenia wam zycze; >
  • Albert

jesli chodzi o rozpoczecie roku w sobote to ja raczej nei przyjde na galowo, ogldalem zdjecia z poprzedneij inauguracji i nie wszysycy byli w garniaku ubrani, a mi sie nei chce taki kawal drogi w garniaku jechac wiec racze przyjde ubrany normalnie :)
  • pan.Tunio

pytanie do grupy 121a
    czy dobrze mi się wydaje że piątki mamy wolne?!
  • Albert

jesli nie ma pod zadnymi zajeciami twojej gruopy tak jak naszsej to znasczy ze tez macie wolne piatki :D witajcie w klubie :)
  • arvind

albert ale wiesz ze pod wykladami np nie ma numerków i bynajmnie nie oznacza to ze nie musisz na nie chodzic ? :]
  • mgr. inż. chox

co do wykładów to sami sobie wybierzecie
    na które chodzicie a na które nie;]
  • Albert

dokladnie masz racje chox , a co do tych numerkow to nie martw sie uwaznie przejzalem paln i nie ma zadnych pustych zajec w piatki tzn tych na ktore wszysyyc chodza wiec mamy wolne piatki tak czy owa heheeh :P
  • Zagrod

przepierdolili mnie do innej grupy i mam zajęcia w piątki :(
  • Archon^^

To sie przenies; ) Na 1 roku sa szczesliwcy ktorzy maja wolne przez oba semestry (ja tak mialem) i powiem wam ze jest to fajne :P
  • Zagrod

no jasne że się przeniosę ale jutro muszę dupkę ruszyć przez to.
  • arvind

wolne ? w sensie piątki ? czy tak ogolnie ? :D
    hmm to na jakiej zasadzie mozna zmenic grupe ?
  • Albert

ej kurde zagri ty byles w naszej gruie to niby czemu ciebie przeniesli ??? bezczelne !!!! wez pojdz tam jutro i powiedz zeby znowu ciebie dopisdali do naszej grupy ja bym zrobilo na twoim miejscu awanture , wolne piatki to fajna sprawa :) mi sie podoba, zreszta ja tez jutro musze an chwile isc do szkoly i tez nie chce mi sie dupy rusze aloe musze, ehhh w dodatku mam doalej niz ty :/
  • Albert

heh na stronce w podziale grup jestes w naszej wiec skad wiesz ze ciebie przeniesli ????
  • Archon^^

Tak nie mowcie hop ani z grupami ani z planem bo to sie jeszcze przez caly wrzesien zmienia; ) U mnie ludzie sie przenosili nawet w listopadzie :P Poza tym po kilku miesiacach rezygnuje zwykle z 30% ludzi, bo dochodza do wniosku ze to jednak nie to co chca robic albo (czesta wersja) mimo ze szkola jest szpanerska, bo droga, to nic nie rozumieja.; )
  • Albert

ehhh ....
  • Anonim

Archon wspolczuje ELK; ]
    Co do planow i grup to swieta racja. Zmiany zawsze sa. A co do pojscia w piatek... Bezsens; ] mam 2 wyklady na 8 wiec watpie czy sie pojawie [na kacu? nieeee] A garniak w tej szkole? Nikt sie nie przejmuje. Mozna przyjsc bez; ] [oczywiscie jesli komus chce sie sluchac przez godzine kilka zdan po polsku a pozniej po japonsku i tak w kolko; ]
    btw podobno na antersoli zainstalowali xpeki? o0
  • Anonim

ja też miałam wolne piatki przez całe dwa semestry :D a właściwie w 2sem miałam mieć od 8-16 ale tak porozkładaliśmy wszystko że i tak mieliśmy wolne :D a teraz dupa ... przez angielski nic sie nie da zrobic ... :(
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)