-
Maciek
-
Aleksander Górski
A co chcesz usłyszeć?
Że nie pradwa, że u nad drogo czy to, że nieprawda, że u nas są dziwne relacje miedzyludzkie.
Uczelnia ma swoją specyfikę - jest mało warszawska. Ludzie albo pędzą do domu w polskę albo mieszkają daleko pod warszawą albo zgoła gnają do pracy. -
Maciek
to ze drogo to wiem.. to ze dziwne relacje miedzyludzkie to sie okaze... bardziej mnie interesuje, czy to prawda, ze studenci starszych lat i absolwenci na pjwstk narzekaja? -
piooiq
no sorry.. jak ktos polega na MADach (poprawia je przez 3 lata) to sie chyba nie nadaje do tej szkoly :0 zreszta na kolejnych semestrach sa gorsze killery niz MADy:)
poza tym jak czlowiek naprawde przyszedl do tej szkoly z powolania, a nie dlatego ze to modna szkola, i chce sie czegos nauczyc to sie nauczy i zrobi kariere w zyciu.. bo skzola daje takie mozliwosci, tego nie zaprzeczycie -
-
Mariusz
jedyne na co narzekam to lekka dezinformacje... niestety ale dziekanat moglby sie lepiej starac...
jezeli chodzi o poziom to mi bardzo odpowiada, chociaz czasami sa smieszne rzeczy (SKO, MUL, UKO...) a tak pozatym to wszystko inne jak najbardziej mi odpowiada...
a co do "malo towarzyskich" ludzi - buhahahahhahaha chyba nikt z nich nie byl na zadnej imprezie PJWSTK; )
i tyle :) a z PJ do MILA uciekaja ludzie ktorzy albo mineli sie z powolaniem albo nie dawali sobie rady z PJ... -
pan.Tunio
-
Maciek
-
mgr. inż. chox
marianek: kiedy bedzie jakas impra inauguracyjno-integracyjna?? bo chętnie bym się zapoznał z nowym narybkiem;)) -
Mariusz
kurde czemu kazdy sie mnie o to pyta ?
nie jestem w samorzadzie to nie powinienem miec zielonego pojecia...
ale tak sie sklada ze wiem; ) samorzad mowil ze... pod koniec listopada... (albo polowa listopada..., napewno w drugim miesiacu nauki) -
Anonim
-
Archon^^
semi tesh nie jest w samorzadzie; )
Matko listopad?To przeciesh..matko :P To bedzie jush po pierwszych kolosach..
Co do MILA vs Pejot..Zrobmy zawody w programowaniu etc i zobaczymy kto jest lepszy; > Prawda jest taka, ze w PJWSTK jesli chcesh i masz smykalke do informatyki to bedziesh wrecz pochlanial wiedze a na zajeciach sie swietnie bawil nawet na najtrudniejszych rzeczach. Sa (tak jak w kazdej szkole) wypadki wsrod cwiczeniowcow ale po to jest ankieta co semestr zeby co "fajniejszym" podziekowac. Slyszalem o Mila tyle, ze ekipa uczaca tam ma znikome pojecie co wyklada i jest to "odrzutkowie" wykladowcow ktorych nie chcialy inne szkoly albo wylecieli za przewinienia (z pejotu pewnie tesh). Atmosfera w Pejocie? Jak najbardziej ok, wystarczy poczytac forum, postac przed szkola isc na impreze.. :) -
Anonim
A ja zrobiłem ruch w drugą stronę ( MILA -> PJ ) i bardzo sobie chwalę.
Oczywiście burdel na początku roku jest co roku... ale taki to już klimat tej uczelni. Jak się to bierze pod uwagę, to nie ma zgrzytów i niespodzianek.; -)
I klimat międzyludzki jest specyficzny. Ale można go polubić jak się go pozna. :-)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne