PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • molu

witam,
    doszły mnie słuchy że internetowe pri zdaje tyle ludzi co tece po pijaku. czy to jest mit czy nie? ktoś cos wie?
  • Johnny

a da sie TEC-e inaczej zdac ? :)
  • molu

będe wdzięczny za nie odbieganie od tematu
  • molu

nikt nic nie słyszał?
  • Anonim

Witam.
    Podobno to prawda. Z tego co mi wiadomo to warunkiem zaliczenia ćwiczeń jest zaliczenie egzaminu.
    Pozatym mój kumpel nie został dopuszczony do poprawki egzaminu bo "za słabo napisał za pierwszym razem" - bez komentarza.

Pzdr
  • Anonim

Molu... powstal ITN z PRI na dziennych.. z 7 osob wiec mykaj na to :P
  • molu

pracuje i akurat zajęcia które pewnie są na 15:30 są dla mnie niedobre
  • Anonim

dogadaj sie z szefostwem :D
  • molu

dogadać to ja sie moge z tobą
  • molu

dogadać to ja sie moge z tobą
  • Art Maxxx

PRI na internetowych są bardzo dobre robie je już drugi raz :)
  • Anonim

Ja osobiscie nie robie ITN z PRI (Bog dal i partia pomogla - zaliczone rzutem na tasme w pierwszym terminie), ale znajoma brala ITN przez net i z tego co slyszalem - koszmar :/ Nie dosc, ze totalne abstrakcje to jeszcze ezamin to jakis kosmos... chyba lepiej wziac po prostu zwykly ITN...
  • *** inso ***

Już tutaj widziałem taki tekst, ale sam się do niego dorzucam.

PRI jest BARDZO FAJNE dlatego internetowo robie je 2 raz :)

Dodam tylko - ITNy przez Internet w tej szkole, to ROBIENIE LUDZI w balona i wyciąganie kasy.

Z radosnych przedmiotów internetowych polecam:
    - ASD z panią M.
    - PRI z panią S.

Nie mogę się zdecydować, która jest bardziej po*********a. Jeżeli PRI jest trudne do zaliczenia to ASD jest niesamowite. Np ... w trakcie trwania semestru, dynamicznie rzekłbym, zmieniany jest regulamin. W wykładach jest 1000 błędów, Pani M, działa jakby nonstop na ziole leciała. Ja dla przykładu po prostu na kolejną poprawkę egzaminu się nie wybrałem, bo wiedziałem, że jest tylko pretekstem dla wykładowcy, żeby pojedzić po studentach. Jak się okazało miałem racje - 2 znajomych zaliczyło wtedy egzamin... ale pani M ich nie przepuściła - bo 'musieli ściagąć'. Najlepsze jest to, że oni nie ściągali tylko pani M dała te same zadania co na poprzednim terminie i zapomniała :-) Słabo?
  • Anonim

Pani M. jest zalosna... ale wydaje mi sie, ze trzeba u niej trafic na dobry dzien. Mi sie udalo i zaliczylem u niej zarowno MAD jak i ASD. Chociaz odnosze wrazenie, ze MAD moglem napisac na wiecej niz 3... ale jakos nie bardzo mam ochote sie klocic i pisac jeszcze raz.. ch** jej tam gdzie slonce nie dochodzi :/
  • Mariusz

ta stara baba to chodzaca porazka.... nie umie nawet wyjasnic jak dziala petla for czy while a co dopiero algorytmy jakies... na wykladach nikt nie wiedzial o co chodzi...
  • kane

raaany.. to wytrzymal ktos wiecej niz jeden wyklad?!
  • Ufo aka Juggalo

ja wy3mywaUem :)
    a widzieliscie jej prywatna strone? wiele ona wyjasnia (link byU gdzies tu wrzucony na gronie, chyba, przez file)
    ja MADy i ASD bez wiekszych problemow, chyba za 2im podejsciem co najwyzej...
    a qmpel mooj w ramach hardcorowych zagran, poszedU w kime na egzaminie z ASD, chyba na dobry kwadrans, ale obudziU sie, napisaU i zdaU, chyba nawet caUkiem niezle :))
    /ale wiecie, on jest zawodowcem...w spaniu :)/
  • Anonim

Podziwiam :D

Ja na wykladzie z ASD bylem sztuk 1.. i odpuscilem...