PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Zawieszony w AbSuRdzie

Też się piszę.; o)
  • Anonim

cwicz cwicz brzuszek zrzyucisz :P
  • Albert

hehehe zeby to tak latwo bylo zrzucuc brzych po ciwczeniach, trzeba miec duzo cierpliwosci bo pierwsze efekty sa bo dosc dlugim czasie :/ niestety, i strasznie meczace
  • Anonim

a co to jest ta siłownia?
  • Anonim

oj jakub jakub... po cholere ci siłownia...ty pomykaj tym swoim rowerkiem! :] aa jaka jest pierwsza zasada?? :D; )))
  • lord

ja sie również piszę
  • lord

Zresztą szkoła powinna wspomóc to przedsięwzięcie finansowo bez łachy. Płacimy kupe forsy mimo że zmniejszyły sie koszty utrzymania szkoły. W końcu nie ma już 110, a kompy jakoś żałośnie poupychali po cholach, teraz nie jedna szkola wyższa oferuje milion razy więcej dla swoich "klientów" niż nasza. Po za tym nie dzierżawimy już budynku obok czy na jakich zasadach to tam było, więc dlaczego szkoła skąpi na takie rzeczy jak siłownia itd., czemu sama czegoś takiego nie organizuje . Jak ich gówno wszystko obchodzi to niech obniżają czesne i won...; )
  • Anonim

magadelna no ja właśnie nie wiem co to jest ta siłowania i o co tam chodzi słyszałem że tam się je jakieś wesołe tabletki a po jakimś czasie już nie staje; > więc nie wiem co w niej fajnego; )
  • igor

Pogadaj Jakubie z Albertem bo slyszalem ze on tam czesto przesiaduje i zna te tableteczki-mumineczki; D
  • Anonim

kubuś :D to zostań ty mój drogi jednak przy rowerku i zasadzie nie picia coca coli :P :D
  • Albert

heh ... :)
  • Anonim

albert no już nie bądz taki skromny; >
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)