- 1
- 2
-
Mariusz
Ogłoszenia, itp możecie umieszczać w tym wątku albo na forum PJWSTK (wymagana rejestracja) http://forum.pjwstk.edu.pl/index.ph... -
Anonim
OGÓLNOPOLSKIE BIURO KWATER STUDENCKICH
... gdy chcesz wynająć mieszkanie albo pokój
http://www.chatazaka.pl
-
Anonim
Mam prośbę do wszystkich ludzi dobrej woli heh.
Okazało się, że mieszkanie w którym mieszkam to gruby wołek i słowem musze się zmyć do pierwszego. Zaczynam na pejocie studia ale jeszcze nie mam mnie w mieście. Potrzebuje was jak metadonu, chce gdzies mieszkac.. Wynająć pokój akademik bursę hotel fotel byle co, byle mieć gdzie żyć chocby do czasu znalezienia lepszego lokum.
czekam na wasze pozytywne meganienaturalniemiłe odpowiedzi.
Nie dajcie paprotkom zjeść bardoliny. -
Karolek
A ja mam pytanko; czy ma ktos z Was moze jakies namiary na noclegi w weekendy z sb-ndz w Wawie? Musze dojezdzac co weekend kawalek i sie troche zastanawiam czy nie warto nocowac na miejscu. Nie trzeba mi nic luksusowego, tylko kawalek lozka i dachu nad glowa :) No i mogloby byc troche tansze od Mariotta :P -
-
Konrad
-
człeń.
jeden koles co w londynie od kilku lat zyje, twierdzi, ze w akademykach najlepeij sie pije.; > -
warsawnight.pl
-
snow
szukam pokoju do wynajęcia.
najchętniej w okolicach uczelni(jestem na 3 roku) ale innymi okolicami też nie pogardze jak coś
cena do ustalenia. kontakt na PM albo s4085@pj.... -
Simek
-
Simek
-
Blue Eyed Soul
Nie wykluczam mieszkania w okolicy skrzyżowania Prymasa Tysiąclecia i Wolskiej. Szczegóły na priv -
Poszukuje jakby ktoś miał wiadomości o mieszkaniu do wynajęcia 2-3 pokoje :) w warszawie oczywiście i najlepiej lewa strona wisły
-
JArek
Szukam samodzielnego pokoju najlepiej na mokotowie,służewcu, blisko linii metra lub jakoś tak, w cenie około 500 zł. Szuka niepalący, ogólnie spokojny student dzienny (pracujący w też).
najlepiej od sierpnia (ewentualnie lipca) z normalnymi ludźmi w podobnym wieku:)
kontakt na priv
gg8727053 -
Anonim
Witam. Szukam pokoju do wynajecia najchetniej na Sluzewcu lub Mokotowie. Wiem, ze troche pozno sie obudzilem. Najchetniej do 650zł.
gg 2300344 -
BorysR
Witam kolega szuka mieszkania w wawie. Czy nikt nie potrzebuje wspollokatora? -
gierza_88
Poszukujemy 3 osoby do mieszkania 65m kw na Grochowie. Mieszkanie nowe w pełni wyposażone. Więcej szczegółów poprzez gg 2217759 -
Blue Eyed Soul
2 puste pokoje czekają na zaciszu na lokatora .Cena wywoławcza: ok 600zł -
Anonim
Szukam samodzielnego pokoju do wynajcia do 700 zł. z internetem!!! nie musi być umeblowane.
Kontakt gg 1241179 -
Kasiek
DWU POKOJOWE MIESZKANIE DO WYNAJECIA
Do wynajceia (38m2) 2 osobne pokoje z kuchnia swiezo po remoncie (generalny remont) - bardzo dobry standard
w pelni umeblowane (nowe meble)+ lodowka (190cm) + kuchenka z piekarnikiem + pralka
mieszkanie jest tak umeblowane, ze moga tam mieszkac swobodnie 2-3 osoby (np studenci) lub rodzina
w obu pokojach sa lozka oraz szafki na ubrania, ksiazki, etc... na zyczenie mozemy wniesc rowniez wygodny stol biurowy np na komputer.
w poblizu znajduje sie mnostwo slepow spozywczych (w tym kilka calodobowych), ksiegarnie, bazarek (hala mirowska), 3 parki, kilka szkol, przedszkoli, kino, Arkadia, Zlote Tarasy, kawiarnie, puby, restauracje, dobrze zaopatrzony second hand, etc...
oplaty miesieczne - swiatlo + gaz okolo 100zl miesiecznie, dwa razy do roku wyrownanie za zuzyta wode
oplata za wynajem 2400 + jednorazowa kaucja w wysokosci 2400 (zwrotna)
mozliwosc wynajecia miejsca parkingowego - okolo 100zl miesiecznie
mozliwosc wynajecia piwnicy - 100zl miesiecznie
lokalizacja solidarnosci 161 (rog ul zelaznej) - 2 przystanki od pl Bankowego
na zyczenie podlaczenie internetu, telefonu oraz telewizji kablowej
zainteresowanych obejrzeniem proszę o kontakt pod nr tel 501004040 - Kasia -
Katiusza
Szukam kawalerki lub skromnego mieszkania 2 pokojowego. Lokalizacja najlepiej Mokotów, Ursynów lub Śródmieście.
Kontakt na grono.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne