PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jaggernod

No teraz sie tutaj przenioslem. M@ro tam w tej lidze cos napisali o udostepnianiu sali na treningi ale ja od ponad miesiaca nie gralem na hali a przygotowania do zawodow zajmuja kupe czasu, ale zawsze mozemy sprobowac.
  • m@ro

no ja naprawde z wielka checia zagram. od razu nie bede mial meczu zycia kiedy wchodzily mi wszystkie sciny ale cos tam do skladu wniesc moge; ) wiec mozesz probowac cos tam organizowac oficjalnymi kanalami :)
  • Jaggernod

wlasnie zobaczylem ze te treningi to sa organizowane tylko dla osob nie majacych druzyn, wiec kicha. A zglaszenia sa przyjmowane do 18 wiec troche kiepsko z czasem. Ale nadal apeluje do ludzi zeby siate na wlasna nasza reke zorganizowac i moze za rok powalczyc.
  • .

Jakby co to w siate tez moge pograc:)
  • Anonim

Ja rowniez chetnie poodbijam jesli ktos cos zorganizuje.
  • Mariusz

no ja jestem za siatka !! :)

tylko raczej nie jakies rozgrywki tylko tak sobie popykac wieczorami bo do 20 w pracy siedze :/
  • Anonim

Cos sie w tej sprawie ruszy? Ktos sie podejmie cos zorganizowac?
  • m@ro

heh w tej szkole trudno cokolwiek zorganizowac :) a widzieliscie to: http://samorzad.pjwstk.edu.pl/index...

ja sie zapisuje i na pilke nozna i siatkowke! kto jeszcze :D
  • Jaggernod

ale jako uczestnik czy kibic?
  • m@ro

jako uczestnik naturalnie tylko nie wiem czy tutaj nawet sklad sie zbierze :P
  • Jaggernod

no wesz jest troszke malo czasu na przygotowania
  • m@ro

no to w ogole sie nie zglaszamy jako PJ?
  • Jaggernod

no wiesz ja bym sie chetnie zglosl i powalczyl ale na hali nie gralem od 2 miechow a z doswiadczenia wiem ze mocno w dupe dostac na oczach kibicow nie jest za przyjemnie :)
  • Anonim

ej to ja też chce do ekipy sitkowej moge nawert pograć w kosza nie widze problemu; ) jestem za! jak coś wpisujce mnie do drużyny
  • m@ro

ej Jakub spox a czytales na stronach samorzadu albo w skrzynce PJ o darmowej hali na koszykowke? Z Albertem sie zapisujemy a to w srody jest miedzy 21 a 23 wiec nawet spox; ) pozdr
  • Albert

nom ja tez bardzo chetnie pogram w siatke i kosza , w koncu troche sportu mi sie przyda, sama silownie nie wystarczy :P
  • Maciek

ja chetnie bym sie nawet z przyjemnoscia na kosza zapisal..
  • Jaggernod

a mozna w tej DARMOWEJ hali do kosza rozwiesic siate?? :)
  • Anonim

Kostrzew: ja się chce na kosza zpiasać; ] więc jest nas już dwóch; )
  • Maciek

no i gitara gra :P
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)