-
Jaggernod
No teraz sie tutaj przenioslem. M@ro tam w tej lidze cos napisali o udostepnianiu sali na treningi ale ja od ponad miesiaca nie gralem na hali a przygotowania do zawodow zajmuja kupe czasu, ale zawsze mozemy sprobowac. -
m@ro
no ja naprawde z wielka checia zagram. od razu nie bede mial meczu zycia kiedy wchodzily mi wszystkie sciny ale cos tam do skladu wniesc moge; ) wiec mozesz probowac cos tam organizowac oficjalnymi kanalami :) -
Jaggernod
wlasnie zobaczylem ze te treningi to sa organizowane tylko dla osob nie majacych druzyn, wiec kicha. A zglaszenia sa przyjmowane do 18 wiec troche kiepsko z czasem. Ale nadal apeluje do ludzi zeby siate na wlasna nasza reke zorganizowac i moze za rok powalczyc. -
.
-
-
Anonim
-
Mariusz
no ja jestem za siatka !! :)
tylko raczej nie jakies rozgrywki tylko tak sobie popykac wieczorami bo do 20 w pracy siedze :/ -
Anonim
-
m@ro
heh w tej szkole trudno cokolwiek zorganizowac :) a widzieliscie to: http://samorzad.pjwstk.edu.pl/index...
ja sie zapisuje i na pilke nozna i siatkowke! kto jeszcze :D -
Jaggernod
-
m@ro
jako uczestnik naturalnie tylko nie wiem czy tutaj nawet sklad sie zbierze :P -
Jaggernod
-
m@ro
-
Jaggernod
no wiesz ja bym sie chetnie zglosl i powalczyl ale na hali nie gralem od 2 miechow a z doswiadczenia wiem ze mocno w dupe dostac na oczach kibicow nie jest za przyjemnie :) -
Anonim
ej to ja też chce do ekipy sitkowej moge nawert pograć w kosza nie widze problemu; ) jestem za! jak coś wpisujce mnie do drużyny -
m@ro
ej Jakub spox a czytales na stronach samorzadu albo w skrzynce PJ o darmowej hali na koszykowke? Z Albertem sie zapisujemy a to w srody jest miedzy 21 a 23 wiec nawet spox; ) pozdr -
Albert
nom ja tez bardzo chetnie pogram w siatke i kosza , w koncu troche sportu mi sie przyda, sama silownie nie wystarczy :P -
Maciek
-
Jaggernod
-
Anonim
-
Maciek
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne