Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • • Daqu •

mam pytanie
    kto byl ostatnio jakos na ustnym u Mirkowskiej???

o co pytala?
    o co ona wogole tam pyta ????

• Anonim

z tego co slyszalem to generalnie udowadnia ci ze nic nieumiesz :) choc niumiem ci powiedziec nic wiecej; )
  • Grono.Net

jak jej powiedziałem ze jestem na multimediach to mnie obsmiała i powiedziała ze jestem debilem
  • • Daqu •

pocieszajace informacje
  • Anonim

moox.. ale ty nieodpowiadales ustnie.. tylko ogladales twoja prace... co z tego ze cie meczyla.. miales inna sytuacje :P wiec teraz pomyslcie jak gnebi tych co maja defoltowo "ustny"; )
  • Anonim

Mikrowska to kawal k****.

Ja nie raz juz przerabialem z nia walki z ASD i meczylem sie z przedmiotem pare razy.

Generalnie znajac zycie, to pewnie pokaze Ci ze nie umiesz jednego malego gowna i na tym CIe udupi, bo to bedize FUNDAMENTALNA PODSTAWA ASD :)
  • Anonim

true true... dlatego warto sie pofatygowac do niej na konsultacje i przerobic z nia pare zadan... jak cie zapamieta bedzie duzo latwiej sie puzniej wyklucac; )
  • Anonim

Ja ogladalem ja 3 razy na egzaminach i raz na ogladaniu pracy... aaa no i jeszcze raz na wpisie... dziekuje serdecznie, wystarczy mi do konca zycia... idealny material na badania skutkow menopauzy :D
  • Anonim

ehh... ja tam nie narzekam... wystarczylo sie uczyc i pisemny poszedl jak splatka...
  • Grono.Net

na napisałem egzamin chciałem sprawdzic wynik a ona powiedziała ze nie sprawdziła i zebym teraz przy niej rozwiązal ten egzamin i na bierząco wyjaśniał jej moj tok rozumowania no i tak zrobiłem
    nasłuchałem sie przy tym ze hej ale zaliczłem
  • Anonim

Ważne, że do przodu; ] Ale jest tak jak mówi soso - jak będziesz łaził do niej na konsultcje i będzie kojarzyła mniej więcej Twoją twarz to już dobrze. Na poprawce zabrakło mi 3pkt do zaliczenia ale postawiła mi 3 tylko za to że byłem u Niej 2 razy na korkach przed egzaminem.
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)