-
• Daqu •
mam pytanie
kto byl ostatnio jakos na ustnym u Mirkowskiej???
o co pytala?
o co ona wogole tam pyta ????
-
Anonim
z tego co slyszalem to generalnie udowadnia ci ze nic nieumiesz :) choc niumiem ci powiedziec nic wiecej; ) -
Grono.Net
jak jej powiedziałem ze jestem na multimediach to mnie obsmiała i powiedziała ze jestem debilem
-
• Daqu •
-
-
Anonim
moox.. ale ty nieodpowiadales ustnie.. tylko ogladales twoja prace... co z tego ze cie meczyla.. miales inna sytuacje :P wiec teraz pomyslcie jak gnebi tych co maja defoltowo "ustny"; ) -
Anonim
Mikrowska to kawal k****.
Ja nie raz juz przerabialem z nia walki z ASD i meczylem sie z przedmiotem pare razy.
Generalnie znajac zycie, to pewnie pokaze Ci ze nie umiesz jednego malego gowna i na tym CIe udupi, bo to bedize FUNDAMENTALNA PODSTAWA ASD :) -
Anonim
true true... dlatego warto sie pofatygowac do niej na konsultacje i przerobic z nia pare zadan... jak cie zapamieta bedzie duzo latwiej sie puzniej wyklucac; ) -
Anonim
Ja ogladalem ja 3 razy na egzaminach i raz na ogladaniu pracy... aaa no i jeszcze raz na wpisie... dziekuje serdecznie, wystarczy mi do konca zycia... idealny material na badania skutkow menopauzy :D -
Anonim
ehh... ja tam nie narzekam... wystarczylo sie uczyc i pisemny poszedl jak splatka...
-
Grono.Net
na napisałem egzamin chciałem sprawdzic wynik a ona powiedziała ze nie sprawdziła i zebym teraz przy niej rozwiązal ten egzamin i na bierząco wyjaśniał jej moj tok rozumowania no i tak zrobiłem
nasłuchałem sie przy tym ze hej ale zaliczłem -
Anonim
Ważne, że do przodu; ] Ale jest tak jak mówi soso - jak będziesz łaził do niej na konsultcje i będzie kojarzyła mniej więcej Twoją twarz to już dobrze. Na poprawce zabrakło mi 3pkt do zaliczenia ale postawiła mi 3 tylko za to że byłem u Niej 2 razy na korkach przed egzaminem.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne