PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Doszły mnie słychy..... że

dla tych którzy mają ten wspaniały przedmiot (mówimy o części wykładowej) w plecy to ponoć jak sie zbierzemy w "kupę" i napiszemy podanie pod które wszyscy sie podpiszemy to TEC'e dla części wykładowej może być za freeko..

Miła pani z sekretartatu podobno tak doradziła .. ile w tym prawdy.. kto wie - można spróbować...
  • >> zbinior <<

ta jasne nam tez tak mowili...

niestety moj pierewszy ITN stal sie faktem...

600 pln w plecy ://///////
  • Anonim

To witam w klubie hehe - mój kolejny ....

jedynie te warunki ostro po kieszeni walą :-//// a mogłem tak za nie zabalować; )
  • >> zbinior <<

no ja nie balowalem az tak ale u nas tylko 2 osoby z grupy nie maja tego ITNa; ]
  • Anonim

Serio? :o .. nieźle; ) - odemnei z roku to ...
    9 - 10 osób z 15; ) ma ITN z TEC'ów ..

na wieczorowych ITN z TEC .. większosc to ITNowcy .. a reszta to 3 rok; )
  • kƒǻz

Na dzisiejszym kolkwium na dziennych kombatanci też stanowili znaczną część; )
  • !~.~orka~.~!

chyba wieksza; p
  • Anonim

no to ja poprosze dotacje kombatancką :D
  • kƒǻz

moze i wiekszosc stanowilismy a Terminator kradnie moje pomysly :-P W sumie chodzilo o to zeby weteranii mieli 3 dodatkowe minuty na kolokwium :D
  • >> zbinior <<

kurfa nienaiwdze tego nienawidze kiedy to w koncu zalicze NIEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!

dziesiejszy kolos mnie troche podłamał; /
  • Anonim

KFAZ ja ci kradne pomysl?? :D ja na niego przystaje :D
  • Mariusz

trzeba przyznac ze papcio Skorupski jest niezle powalony.... "bede zbieral kolokwia przez 20sekund" :P
  • Skreczi

Nio - a jak bys nei zdazyl oddac to obcina 50% tych punktow i tyle :/ Pozatym czesto gostek ma studentow gdzies. Mowi jedno, robi drugie (nei slucha etc.) I nie mowie tylko o sobie ale o narpawde duzej ilosci osob. Chyba poprostu lubi uwalac ludzi :/
  • kane

drugi raz na pierwszym kolokwium czas mi sie skonczyl w 2/3 pracy :/
  • -=KRISS=-

Ah te TECe ile wspomnien :D
  • Ufo aka Juggalo

ech...mUodosc :)
  • Anonim

Ja mialem odrobine szczescia na 1 kolokwium.. czasu na styk, ale nadal uwazam, ze bylo go za malo... :/

Nadciaga drugie starcie.. i cos mi mowi, ze bedzie znow ciezko jak cholera.. :(

A nie mam ochoty znow tego powtarzac...
  • kane

poof nie lam sie...
    oby tylko czasu starczylo.. Ty jeszcze tylko 11 pkt... ja ponad dwa razy wiecej :/
  • Anonim

Jak Bog da, partia pomoze, to jakos bedzie :/

Liczniki powinny jakos przejsc, ale na slowo multiplekser cofa mi sie ostatnie sniadanie :/
  • kane

true, true....
    ja sie ciesze z tych dwoch karteczek za aktywnosc...

wie ktos jak to jest rozliczane?
    bo juz dwa razy zostaleem poproszony o podanie mojego nazwiska za aktywnosc na wykladzie... lepiej patrzy na kolokwium, czy ew. moge liczyyc na laske jakby mi zabraklo punkta do zaliczenia?
    mial ktos kiedys cos takiego?
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)