-
Anonim
Doszły mnie słychy..... że
dla tych którzy mają ten wspaniały przedmiot (mówimy o części wykładowej) w plecy to ponoć jak sie zbierzemy w "kupę" i napiszemy podanie pod które wszyscy sie podpiszemy to TEC'e dla części wykładowej może być za freeko..
Miła pani z sekretartatu podobno tak doradziła .. ile w tym prawdy.. kto wie - można spróbować... -
>> zbinior <<
ta jasne nam tez tak mowili...
niestety moj pierewszy ITN stal sie faktem...
600 pln w plecy :///////// -
Anonim
To witam w klubie hehe - mój kolejny ....
jedynie te warunki ostro po kieszeni walą :-//// a mogłem tak za nie zabalować; ) -
>> zbinior <<
no ja nie balowalem az tak ale u nas tylko 2 osoby z grupy nie maja tego ITNa; ] -
-
Anonim
Serio? :o .. nieźle; ) - odemnei z roku to ...
9 - 10 osób z 15; ) ma ITN z TEC'ów ..
na wieczorowych ITN z TEC .. większosc to ITNowcy .. a reszta to 3 rok; ) -
kƒǻz
Na dzisiejszym kolkwium na dziennych kombatanci też stanowili znaczną część; ) -
!~.~orka~.~!
-
Anonim
-
kƒǻz
moze i wiekszosc stanowilismy a Terminator kradnie moje pomysly :-P W sumie chodzilo o to zeby weteranii mieli 3 dodatkowe minuty na kolokwium :D -
>> zbinior <<
kurfa nienaiwdze tego nienawidze kiedy to w koncu zalicze NIEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!
dziesiejszy kolos mnie troche podłamał; / -
Anonim
-
Mariusz
trzeba przyznac ze papcio Skorupski jest niezle powalony.... "bede zbieral kolokwia przez 20sekund" :P -
Skreczi
Nio - a jak bys nei zdazyl oddac to obcina 50% tych punktow i tyle :/ Pozatym czesto gostek ma studentow gdzies. Mowi jedno, robi drugie (nei slucha etc.) I nie mowie tylko o sobie ale o narpawde duzej ilosci osob. Chyba poprostu lubi uwalac ludzi :/ -
kane
-
-=KRISS=-
-
Ufo aka Juggalo
-
Anonim
Ja mialem odrobine szczescia na 1 kolokwium.. czasu na styk, ale nadal uwazam, ze bylo go za malo... :/
Nadciaga drugie starcie.. i cos mi mowi, ze bedzie znow ciezko jak cholera.. :(
A nie mam ochoty znow tego powtarzac... -
kane
poof nie lam sie...
oby tylko czasu starczylo.. Ty jeszcze tylko 11 pkt... ja ponad dwa razy wiecej :/ -
Anonim
Jak Bog da, partia pomoze, to jakos bedzie :/
Liczniki powinny jakos przejsc, ale na slowo multiplekser cofa mi sie ostatnie sniadanie :/ -
kane
true, true....
ja sie ciesze z tych dwoch karteczek za aktywnosc...
wie ktos jak to jest rozliczane?
bo juz dwa razy zostaleem poproszony o podanie mojego nazwiska za aktywnosc na wykladzie... lepiej patrzy na kolokwium, czy ew. moge liczyyc na laske jakby mi zabraklo punkta do zaliczenia?
mial ktos kiedys cos takiego?
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne