PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

dla C/C++'owcow:

#include <iostream>
    int main(){cout<<"Witam wszystkich jestem tu nowy\n i pozdrawiam serdecznie"<<endl;return 0;}

dla Java'owcow :

class Hello {
    public static void main(){
    System.out.println("Witam wszystkich jestem tu nowy\n i pozdrawiam serdecznie\n");
    }
    }

hehe a teraz na powaznie; ] witam wszystkich .. fajnie nalezec do Waszego grona swirow z PJ_Mozgowia ; ]

--/ noder4
  • Anonim

O_o
    IMHO: This sux
  • Archon^^

niektorym to sie prg na glowe rzuca... :P
  • Anonim

mnie sie zuca programowanie na leb; ] bo to lubie .. tak jak ty lubisz szitowate gierki i gownianego PLD lame linux; ] so - "no comment someone else ,if u r also different"/ cyt Linus Thorvalds
  • Anonim

Wogule czlowiek przyszedl sie przywitac a tu na niego najezdzaja .. ludzie .. whatta' ?
  • frytol

jak juz cytujesz to przynajmniej naucz sie poprawnie pisac czyjes nazwisko

s/Thorvalds/Torvalds

po co probujesz byc na sile fajny ?
  • Anonim

caly watek wali.; -)
  • Anonim

czemu na sile fajny ? wogule sie nie staram byc fajny .. qwa ludzie po co taki offence .. dajcie sobie siana .. nie wiem jak u was ale w moim srodowisku przywitac sie to zecz normalna .. a ze uwas mowi sie na wstepie Spier* to juz wasza sprawa .. nevermind this topic ..
  • Anonim

przywitac rzecz normalna ale robienie z powitania sesję MPRów PRG1 czy PRG2 moze byc lekko denerwujące (szczególnie jak sie miało ww zajecia z pewnymi cwiczeniowcami) :P
    Czy nie prosciej było sie ograniczyc do 3ch ostatnich linijek? :)
  • chanczo

nie wiem jak na twojej planecie ale na mojej to jak się witam to mówie dzień dobry albo cześć ... przeżyłbym jeszcze hello world :DDD
  • -=KRISS=-

O kurcze ale gosc... tylko nie hakuj grona :D
  • chanczo

łamałem ludzi a nie hasła :DDDDDD
  • Anonim

hehe .. nie chcialem robic sesji mprwo czy wpr itd ..; ] to mialo byc zabawne; ] ale chyba cos nie wyszlo; ]

wiec Koryguje : Czesc wszystkim (string) lol; ]
  • -=KRISS=-

ehhh czesc.....................!
  • Anonim

no nie ma jak skrócic program :D
  • !~.~orka~.~!

ale jestescie nie mili dla kotow; p

witam :)

rozumeim, ze trzeba bylo otworzyc topic powitanie; )
  • swatu

He he widzieliście jego zainteresowania to już skrzywienie; D
  • Anonim

czemu skrzywienie ?; ]]
  • <<- Bienior->>

sluchaj na maxa zabawne to było. uśmiałem się po pachy!!
    nie ma co sie chwalić składnią....
  • swatu

Z jednej strony budzi to mój podziw dla twoich zainteresowań i wiedzy jaką posiadasz (podobno ciekawy program na UKO skonstruowałeś; D ) ale z drugiej to wygląda tak jakbyś non stop siedział i coś skrobał w C czy Javie . Stary jesteś studentem najlepszy czas na zabawe a nie ciągłe przesiadywanie przed kompem.
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)