-
Anonim
dla C/C++'owcow:
#include <iostream>
int main(){cout<<"Witam wszystkich jestem tu nowy\n i pozdrawiam serdecznie"<<endl;return 0;}
dla Java'owcow :
class Hello {
public static void main(){
System.out.println("Witam wszystkich jestem tu nowy\n i pozdrawiam serdecznie\n");
}
}
hehe a teraz na powaznie; ] witam wszystkich .. fajnie nalezec do Waszego grona swirow z PJ_Mozgowia ; ]
--/ noder4 -
Anonim
-
Archon^^
-
Anonim
mnie sie zuca programowanie na leb; ] bo to lubie .. tak jak ty lubisz szitowate gierki i gownianego PLD lame linux; ] so - "no comment someone else ,if u r also different"/ cyt Linus Thorvalds -
-
Anonim
Wogule czlowiek przyszedl sie przywitac a tu na niego najezdzaja .. ludzie .. whatta' ?
-
frytol
jak juz cytujesz to przynajmniej naucz sie poprawnie pisac czyjes nazwisko
s/Thorvalds/Torvalds
po co probujesz byc na sile fajny ? -
Anonim
-
Anonim
czemu na sile fajny ? wogule sie nie staram byc fajny .. qwa ludzie po co taki offence .. dajcie sobie siana .. nie wiem jak u was ale w moim srodowisku przywitac sie to zecz normalna .. a ze uwas mowi sie na wstepie Spier* to juz wasza sprawa .. nevermind this topic .. -
Anonim
przywitac rzecz normalna ale robienie z powitania sesję MPRów PRG1 czy PRG2 moze byc lekko denerwujące (szczególnie jak sie miało ww zajecia z pewnymi cwiczeniowcami) :P
Czy nie prosciej było sie ograniczyc do 3ch ostatnich linijek? :)
-
chanczo
nie wiem jak na twojej planecie ale na mojej to jak się witam to mówie dzień dobry albo cześć ... przeżyłbym jeszcze hello world :DDD -
-=KRISS=-
-
chanczo
-
Anonim
hehe .. nie chcialem robic sesji mprwo czy wpr itd ..; ] to mialo byc zabawne; ] ale chyba cos nie wyszlo; ]
wiec Koryguje : Czesc wszystkim (string) lol; ] -
-=KRISS=-
-
Anonim
-
!~.~orka~.~!
ale jestescie nie mili dla kotow; p
witam :)
rozumeim, ze trzeba bylo otworzyc topic powitanie; ) -
swatu
-
Anonim
-
<<- Bienior->>
sluchaj na maxa zabawne to było. uśmiałem się po pachy!!
nie ma co sie chwalić składnią.... -
swatu
Z jednej strony budzi to mój podziw dla twoich zainteresowań i wiedzy jaką posiadasz (podobno ciekawy program na UKO skonstruowałeś; D ) ale z drugiej to wygląda tak jakbyś non stop siedział i coś skrobał w C czy Javie . Stary jesteś studentem najlepszy czas na zabawe a nie ciągłe przesiadywanie przed kompem.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne