PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Wszyscy dostaliśmy maila, że trzeba rozliczyć karty. Ja mam od początku tylko parę wpisów. Jak u reszty. czy każdy to wszystko zbierał na czas?
  • Anonim

Ja, poza ostatnią kartą, wszystko mam rozliczone. A na ostatniej brakuje mi jednego bodaj wpisu :-)
  • Mariusz

ja rok temu poswiecilem dwa tygodnie na latanie za wpisami, teraz na czysto juz jestem; )
  • nist

a ja oddale z I semestru 7 to go:D
  • Anonim

nikolaj to ty tak jak ja zadnej karty nie oddales; / tylko ja nawet nie wiem gdzie moje sa gdzies w jakiejs piwnicy w kartonach :/
  • BorysR

kur... no to zaczynam bieganie za wpisami.
  • Prezes.S.S.

Nie wiecie kiedy Werner pojawi się na PJWSTK lub kiedy można go złapać po wpis z PRG2
  • pan.Tunio

>elzix napisał
    >a ja oddale z I semestru 7 to go:D

mi 2 zalegaja, ale uspokoilem sie jak przeczytalem Twoj wpis:)
  • Bary

he, co roku ta sama historia. jakby mieli wszystkich skreslac, to chyba 3/4 ludzi musieliby....
  • nist

mi to brakuje jednego na kazdej karcie, +2 Itny + 4 egzaminy:(
    mam nadzieje cos ogarnac w tym semestrze...
  • m@ro

>Radek Kozik napisał
    >Wszyscy dostaliśmy maila, że trzeba rozliczyć karty. Ja
    >mam od początku tylko parę wpisów. Jak u reszty. czy
    >każdy to wszystko zbierał na czas?

i co Badger - masz jakies nowe autografy?;> ja moze pojutrze zaczne wielkie zbieranie. do oddania tylko 3 semestry:P
  • Anonim

co do wpisów to byłabym wdzięczna jakby ktoś dał znać kiedy Suski będzie miał zajęcia, bo z moich obliczeń wynika, że powinien być w tym semestrze... A może ktoś ma jakąś poprawkę u niego?
    Zapomniałam o wpisie z BSI i nie bardzo miałam od kogo wziąć w poprzednim semestrze...
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)