-
Anonim
Wszyscy dostaliśmy maila, że trzeba rozliczyć karty. Ja mam od początku tylko parę wpisów. Jak u reszty. czy każdy to wszystko zbierał na czas? -
Anonim
Ja, poza ostatnią kartą, wszystko mam rozliczone. A na ostatniej brakuje mi jednego bodaj wpisu :-) -
Mariusz
ja rok temu poswiecilem dwa tygodnie na latanie za wpisami, teraz na czysto juz jestem; ) -
-
-
Anonim
nikolaj to ty tak jak ja zadnej karty nie oddales; / tylko ja nawet nie wiem gdzie moje sa gdzies w jakiejs piwnicy w kartonach :/ -
BorysR
-
Prezes.S.S.
Nie wiecie kiedy Werner pojawi się na PJWSTK lub kiedy można go złapać po wpis z PRG2 -
pan.Tunio
>elzix napisał
>a ja oddale z I semestru 7 to go:D
mi 2 zalegaja, ale uspokoilem sie jak przeczytalem Twoj wpis:) -
Bary
he, co roku ta sama historia. jakby mieli wszystkich skreslac, to chyba 3/4 ludzi musieliby.... -
mi to brakuje jednego na kazdej karcie, +2 Itny + 4 egzaminy:(
mam nadzieje cos ogarnac w tym semestrze... -
m@ro
>Radek Kozik napisał
>Wszyscy dostaliśmy maila, że trzeba rozliczyć karty. Ja
>mam od początku tylko parę wpisów. Jak u reszty. czy
>każdy to wszystko zbierał na czas?
i co Badger - masz jakies nowe autografy?;> ja moze pojutrze zaczne wielkie zbieranie. do oddania tylko 3 semestry:P -
Anonim
co do wpisów to byłabym wdzięczna jakby ktoś dał znać kiedy Suski będzie miał zajęcia, bo z moich obliczeń wynika, że powinien być w tym semestrze... A może ktoś ma jakąś poprawkę u niego?
Zapomniałam o wpisie z BSI i nie bardzo miałam od kogo wziąć w poprzednim semestrze...
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne