-
Michał xxx
Czy ktoś ma info czy mamy przyjsc w poniedzialek na PJ i na którą? (chodzi mi o studentów 1 roku) -
kroliczek_tuptus
pewnie:D jak mi to powiedzieli w dziekanacie zapraszamy w poniedziałek o 8.00 rano na zajęcia organizacyjne....
:) -
Anonim
8 rano? łeee czemu tak wcześnie....... a gdzie mamy się stawić? moze ktos wie? -
Architekt
>Wujek Walduś:) napisał
>pewnie:D jak mi to powiedzieli w dziekanacie zapraszamy w
>poniedziałek o 8.00 rano na zajęcia organizacyjne....
>:)
melanż ?; ) -
-
kroliczek_tuptus
-
lepiej weźcie zeszyty jakieś bo znając szkole to po całej inauguracji będą normalnie zajęcia:D
-
Anonim
-
Architekt
-
Ebenezer Shemer
Jest w końcu oficjalne info na stronie [;
http://www.pjwstk.edu.pl/pokaz.php?... -
Anonim
do Burn the witch: my mamy przyjść na 13.15 na test z angielskiego a potem o 15.00 spotkanie organizacyjne wszystkich z pierwszego roku a potem o 16.00 tylko dla Kultury Japonii następne spotkanie organizacyjne żeby było śmieszniej;P -
Anonim
To w końcu że jak to idzie
Żadnych zajęć nie ma w poniedziałek, mamy tylko przyjść i posłuchać co tam gadają o uczelni i potem wolni jesteśmy czy jak i o co chodzi z tym testem z angielskiego. -
Anonim
"Zajęcia w roku akademickim 2007/2008 rozpoczynają się 1 października 2007 r. dla studentów studiów dziennych oraz wieczorowych (o godz. 8 studia dzienne oraz o godz. 17.00 studia wieczorowe)"
To jak to jest? Przychodzimy na 8.00 w poniedziałek, czy na 15?
-
Anonim
http://www.pjwstk.edu.pl/pokaz.php?...
:)
Tylko powiedzcie mi kiedy przyjsc odpicowanym ?? w jakies szalowe wdzianko?? :D -
Anonim
to jest tak test z angielskiego który jest po to żeby utworzyć grupy jest o 13.15 dla wydziału Kultura Japonii. Potem o 15.00 jest spotkanie organizacyjne wszystkich z pierwszego roku niezależnie od wydziału a następnie o 16.00 jest spotkanie organizacyjne pierwszego roku wydziału Kultura Japonii. Co do innych wydziałów czy macie zajęcia jakieś pierwszego sprawdźcie na stronie szkoły na planie zdaje się sesja zimowa. -
Anonim
odpicowanym mamy przyjść 3 października;) i tylko wtedy.a informacja że zajęcia dla dziennych zaczynają się o 8.00 jest ogólna informacją bo każdy wydział ma swoje godziny zajęc.Jedni będą mieć o 8.00 a drudzy dopiero przykładowo o 12.00.dlatego odsyłam do planu zajęc tudzież do szkoły do działu rekrutacji.Byłam osobiście i wszystko mi wytłumaczyli i stąd wiem o tym teście z angielskiego dla wydziału kultura Japonii bo sprawdzałam tylko dla niego bo jestem na tym wydziale;) -
m.
taaa a mi powiedzieli w dziale rekrutacji żebym przyszedł na 8; ] i nic mi nie wytłumaczyli; ] -
Anonim
-
Anonim
http://www.pjwstk.edu.pl/pokaz.php?... tu są plany zajęc -
Anonim
Powiem że ni wała nie ogarniam tych planów, ktoś może, to wdzięczny będę jak wytłumaczy. -
Anonim
jak dowiesz się, w których grupach jesteś to zrozumiesz
ten plan wygląda źle tylko na pierwszy rzut oka, chociaż dziwię się, czemu taka skomputeryzowana szkoła nie może wklepać tego planu do jakiejś bazy danych, żeby generował się czytelnie dla każdego studenta?
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne