Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

renton w sumie mozna samemu sobie scentrowc kolo (wersja hardkorowoniskobudrzetowa) ale wymaga samozaparcia i anielskiej cierpliwosci I klucza do szprych (kombinerki sie nie sprawdzają - TESTED :P) Albo daj do kogos kto to robi zawodowo... gwarancja ze nie wyjdzie z koła jajko (tudziesz elipsa)
  • Anonim

co do spotkania mnie w sobote to o 11 mam prezentacje na auli, potem mam jeszcze jedna wiec pewnie ok 12 to bede z auli wychodzil.

co do prostowania kola to juz troche probowalem-rzeczywiscie kombinerki to kicha- jutro jeszcze poprobuje
  • kƒǻz

jak chcesz to moge odszukac klucz do centrowania i dac Ci go jutro jakos w szkole :)
  • Anonim

RENTON TY KLAMCO!
    mowiles mi, o tych swoich wspanialych plastrach, jak to w gescie braterstwa oddales ja zeby polepic rowerownie i co? przychodze i nie dosc, ze wcale nie ma nowych plastrow to ktos rabnal stare! wszystko teraz wisi i sterczy. juz ja cie dopadne w tej twojej jasniki i wydre ci ten plaster. za kare bedziesz pomagal mi lepic!
  • frytol

ja zawsze wiedzialem, ze renton to oszukiwista!
  • Anonim

hmm- jestem zdruzgotany. Ktos ukradl plastry ktore jasques ponaklejal. badz zwalajac winne na innych (z tradycja w nowoczesnosc) to wszystko JEGO wina !!! (ja plaster nadal mam i chetnie udostepnie)
  • Grono.Net

Jutro odwiedze kanciape z superglue... :>
    Wiec teraz to wszystkko moja wina, tak?
  • rymo

ja umiem "prostowac" kola..czyli centrowac..ale robie to nie na prawdziwej centrownicy..wiec..nigdy nie uda mi sie zlapac...100% nacentrowania... moral taki...albo kupujemy centrownice..za okolo 1tys..albo...zadowalamy sie nawet niezlym wlasnym centrowaniem....albo nie chce nam sie siedziec przy kole..z godzinke.. ( jak nie dluzej; /)...... i dajemy ta dyszke chlopakom z serwisu...niech zrobia to na centrownicy...
  • Anonim

Odradzam centrowanie kombinerkami - rozwalisz nyple po kilku razach i będzie mogiła. Proponuję przejść się do sklepu rowerowego ( w którym zdecydowanie odradzą Ci samodzielne centrowanie ) i kupić klucz do szprych. Jeśli już zaopatrzysz się w to cudo to wystarczy znaleźć w necie kurs centrowania koła. Nie jest to takie trudne jak mówią i wcale nie wymaga anielskiej cierpliwości. Szybko można się nauczyć, a tak na dobrą sprawę warto umieć niż płacić 15zl ( albo coś w tym stylu - nie wiem ile biorą ) za centrowanie w sklepie. Jest tylko jedno ale :) Z uwagi na to że nie posiadasz centrowanicy ( to już większy wydatek ) musisz centrować względem hamulców więc trzeba je prosto ustawić najpierw żeby całego koła nie przegiąć w prawo bądź lewo. Tak więc po kilku własnych centrowaniach warto oddać do sklepu żeby zrobili na centrownicy. :) Pozdro.
  • sq

ja sie pisze, jak tylko wroce i naprawie hamulce w rowerze :D
  • Anonim

Dobra- kola pocentrowane, pedal zlamany (ja cos tak od dawna czulem ze pedaly to mnie nie lubia). Kiedy wyprawa jakas- bo to wstyd zeby tak przy komputerach siedziec !

Nexor- mozesz juz ujezdzac jednoslady? te napedzane sila wlasnych miesni rzecz jasna
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)