PJWSTK [1826]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • arvind

http://p3-team.pl/cutenews/data/upi...

w tym roku świąt nie będzie !
    deal with that !
  • pan.Tunio

yyy dobrze chciales;P
  • arvind

no dobra niech będą :)

wesołych :)
    http://p3-team.pl/cutenews/data/upi...
  • m@ro

yyy Arvind to hulk czy grinch?? bo nie ogarniam :> ale jak Tunio mowi chciales dobrze;> hehehe

Dusker - co powiesz na to 0,5 litra wyborowej w pociagu w poniedzialek? :> wkoncu jedziemy 7 godzin...
  • arvind

maro grinch :) za cienki w barach jestem na hulka :P

panowie w pociagu to najlepsza jest Finlandia ! zapamietajcie :) (a jak piwo to tatra :P)
  • m@ro

hahahaha:)

dobre dobre ale Finlandie to moge obalic na sylwestra; ) teraz to ostatecznie Johnny Walker, ew. jakis Absolut i tyle;P skromnie po studencku...

no i btw merry xmas;>
  • bialy

dobra dobra z tym pociągiem to się tak nie mądrz :P Już my wiemy co jest dla nas najlepsze :D
  • pan.Tunio

Maro: no w sumie troche w tym pociagu bedziemy, ale zeby rozwalac wode o tej godzinie (przypomnijmy 6 rano - 13 po poludniu...) to tak nie specjalnie. pozatym nie wiem czy nie jezdzimy w pon? ja bym chetnie pojezdzil bo maxx cisnienie mam na snwbd. wiec jak dla mnie to w pociagu piwko & chill.
  • Anonim

nie chwal się!
  • pan.Tunio

czym? bo nie ogarniam celu oraz przedmiotu wypowiedzi twej:)
  • m@ro

hahaha
    @Jakub - a Ty to sie zebem zajmij i obowiazkowo przyjedz do Krynicy :D

@Dusker - no dobra przekonaliscie mnie. Jakis 4pak znalazlem w kuchni wiec bedzie bro. Ale ta polowke i tak wezme:P
  • pan.Tunio

@maro: chill
  • Anonim

przestancie. blagam
  • bialy

przynajmniej coś się dzieje na tym nudnym ja piz.. gronie :P
  • m@ro

yyy Fila o co chodzi?!; >
  • igor

^#$%$# KOPYTKO ^%$#
  • Anonim

a ja jak zawsze moge powiedzieć jedynie że dowale jakieś ręce i wiwat i chyba będzie spoko młodzieżówka 2005
  • m@ro

dobra Igor:D hahaha

bedziemy od Was pewnie wczesniej :> chociaz godzine wczesniej startujecie;P jak by co w okolicach 6 jak juz Jakubowi mowilem jestesmy na centralu;D; D

pozdr
  • bialy

haha
    jakby im się samochód zakopał to Jakub będzie ich pchał aż do samej Krynicy :P
  • Anonim

lubisz popychac?
  • 1
  • 2
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)