- 1
- 2
-
arvind
-
pan.Tunio
-
arvind
-
m@ro
yyy Arvind to hulk czy grinch?? bo nie ogarniam :> ale jak Tunio mowi chciales dobrze;> hehehe
Dusker - co powiesz na to 0,5 litra wyborowej w pociagu w poniedzialek? :> wkoncu jedziemy 7 godzin... -
-
arvind
maro grinch :) za cienki w barach jestem na hulka :P
panowie w pociagu to najlepsza jest Finlandia ! zapamietajcie :) (a jak piwo to tatra :P) -
m@ro
hahahaha:)
dobre dobre ale Finlandie to moge obalic na sylwestra; ) teraz to ostatecznie Johnny Walker, ew. jakis Absolut i tyle;P skromnie po studencku...
no i btw merry xmas;> -
bialy
dobra dobra z tym pociągiem to się tak nie mądrz :P Już my wiemy co jest dla nas najlepsze :D
-
pan.Tunio
Maro: no w sumie troche w tym pociagu bedziemy, ale zeby rozwalac wode o tej godzinie (przypomnijmy 6 rano - 13 po poludniu...) to tak nie specjalnie. pozatym nie wiem czy nie jezdzimy w pon? ja bym chetnie pojezdzil bo maxx cisnienie mam na snwbd. wiec jak dla mnie to w pociagu piwko & chill. -
Anonim
-
pan.Tunio
-
m@ro
hahaha
@Jakub - a Ty to sie zebem zajmij i obowiazkowo przyjedz do Krynicy :D
@Dusker - no dobra przekonaliscie mnie. Jakis 4pak znalazlem w kuchni wiec bedzie bro. Ale ta polowke i tak wezme:P -
pan.Tunio
-
Anonim
-
bialy
-
m@ro
-
igor
-
Anonim
a ja jak zawsze moge powiedzieć jedynie że dowale jakieś ręce i wiwat i chyba będzie spoko młodzieżówka 2005 -
m@ro
dobra Igor:D hahaha
bedziemy od Was pewnie wczesniej :> chociaz godzine wczesniej startujecie;P jak by co w okolicach 6 jak juz Jakubowi mowilem jestesmy na centralu;D; D
pozdr -
bialy
haha
jakby im się samochód zakopał to Jakub będzie ich pchał aż do samej Krynicy :P -
Anonim
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...
Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych
Grona tematyczne:
Miejsca grona (5)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
-
Opium Club Wierzbowa 9/11, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
The Shot Polna, Warsaw
-