-
Ufo aka Juggalo
Proponuje wyslac na studentow takie info, ze wspinaczka, ze chetni szukani, ze moze szkola cos tam skapnie w ramach wuefu, alboco. jak sie zbierze jakas sensowna liczba osob idziesz z tym do samorzadu i prosisz, zeby jakos tam wyblagali dofinansowanie.
I tu jest albo albo...Niestety nie od samorzadu to zalezy i niewiele oni moga w tej sprawie (w kazdym badz razie jest to organ przez ktory zalatwia sie takie sprawy).
Ta na Obozowej to faktycznie jest konkret, choc jak ktos nie ma automobilu to jednak daleko jest. Ta nieopodal nie jest tak wypasiona coprawda, ale sie nadaje na pierwsze kroki, cenowo chyba tez podobnie (jak nie taniej), noi blisko :) -
Anonim
Otóż, obozowa jest całkiem blisko wbrew pozorom. Spod uczelni jedzie się jakieś 15/20minutek tramwajem i myślę, że warto poświęcić tą chwilkę dłużej.
Tak czy inaczej wszystkich wspinaczkowiczów i przyszłych wspinaczkowiczów zapraszam na tymczasowe forum, które w przyszłości mam nadzieję przeniesiemy na oficjalne forum pjwstk, albo i nie, się zobaczy.
http://www.pg.nsf.pl/wspinaczka -
Anonim
Maila na studa już wysłałem, dzięki za kolejny dobry pomysł. Czekam tylko na autoryzację moderatora :), ale mam nadzieję, że nie będzie problemów. -
Anonim
Lepszym pomysłem będzie skorzystanie z oficjalnego forum, także forum.pjwstk.edu.pl . Piszcie tam, bo jak nikt się nei zgłosi to znowu nic z tego nie wyjdzie.. -
-
Anonim
-
яazo я
a to nie lepiej już na nowowiejską skoczyć?
10min na piechotę, a cena to 12 zeta za wjazd (zawsze)
może trochę mniej tras i ok 2-3 metrów mniejsza ścianka (nadal ma ok 12-13m) ale to raczej się nie liczy.
wcześniejszymi porami powinno być też sporo miejsca.
a przed założeniem koła może warto zrobić 1-3 wypady na ściankę z zainteresowanymi, spodoba się, to zakładamy, jak nie, to szukamy dalej. -
Ufo aka Juggalo
-
яazo я
tu kilka fot ze stycznia
http://www.redinfo.internetdsl.pl/s...
jak widać wspinaliśmy się w śnieżycy, oblodzone chwyty, istny hardcore :)
nie widać całej ściany, fotki robione były tylko na kilku trasach. -
Anonim
To zaproponujcie jakiś konkretny termin. Moim zdaniem lepiej wybrać się na obozową, ale jak się uprzecie to trudno. Co powiecie na piątek? Dzienne nie mają wtedy zajęć i możnaby się wybrać na obozową przed 15, to dużo lepsza ścianka niż na nowowiejskiej.. gdzie trzeba osobno za bouldery płacić -.- . Czy jest tu ktoś kto wybrałby się w piątek na obozową? -
яazo я
hm? jak to osobno płacić?
ja płacę 12 zeta i wchodzę i raczej robię co chcę (oczywiście w pewnych granicach:) np. nie skaczę innym po linach:) )
ok, ustalajcie i powodzenia :) -
Anonim
Ja w piątek będę na obozowej, jako że mam karnet nie chcę płacić za inną ściankę. Jeśli ktoś ma ochotę się ze mną wybrać to zapraszam :). Będę do 1630 zapewne, jakoś od 13, może trochę później.
To jak, jest ktoś chętny? Fajnie byłoby wybrać się jakąś większą grupą, ale widzę, że z tych wszystkich chętnych, którzy poszli na pierwsze 'bum' zostały dwie osoby :P. No, ale trudno. W każdym razie, idzie ktoś ze mną? -
Anonim
-
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne