-
Mariusz
zycie to nie bajka, nie podrapie Cie po jajkach...
jakos nie dotarla do mnie wczesniej informacja, ze beda robic jakies takie akcje. Co do tego zakupu teraz, to Fornalik wstrzymal zakup, bo nie potrzebne jest nowe forum. -
Anonim
>uszyChaha napisał
>szczerze chłopaki to z lekka zawiodła informacja, jak
>mogliście się nie przygotować na migracje apacha?
>Zaraz mi napiszecie że robicie to społecznie, jasne
>Jak nie możecie dać rady, to dajcie znać że jesteście
>zainteresowani zostawieniem tego interesu. Kurna no,
>daliście ciała
>
>dobrze że wasze kochane dziecko wiki nie padło
Szanowny kolego,
niezmiernie cieszymy się, że przejmujesz się niedziałającym forum i zależy Ci - jak zresztą nam wszystkim - na jak najszybszym zakończeniu zaistniałego kryzysu.
Prosimy jednak, abyś nie wyciągał takich wniosków na publicznym forum jakim jest grono - bo jak pokazałeś powyższym postem nie masz najmniejszego pojęcia o zaistniałej sytuacji - zachowaj więc swoje, jakże pomocne przemyślenia dla siebie i pozwól, że sami poinformujemy o postępach. -
152471
>Prosimy jednak, abyś nie wyciągał takich wniosków na
>publicznym forum jakim jest grono
odpowiedział bym Ci dosadniej, ALE NIE MAM GDZIE!
Prosze państwa, musimy ukrywać sytuacje że chłopaki się nie przygotowali i jest to najdłuższa awaria świata trwająca 3 tygodnie.
Oczywiście nie jest to wina administratora forum. Jest to wina firmy Zend że wypusciła php5.
>sami poinformujemy o postępach.
Nie informujecie bo nie ma żadnych postępów. Tu jest problem.
Informacja Marianka mi wystarczyła, ale że nie mogłem sobie odpuścić takiego postu -
Gierappa2
a nie można po prostu na czas problemów przenieść forum na jakiś inny serwer?? -
-
prince luckystar
@Jabluszko
Janek jak ty widziałeś fajne taki to chyba nie z tudrujem - raczej napewno nie, jakbyś zapytał moich kumpli o coś na jego temat to by ci się wszystkie włosy zjeżyły -
JabLuszko
@Marek Mostasz.
A nie, TAKi i MADy miałem z pch; )
@Marianek, a posiadasz może dostęp do bazy danych? Pewnie posiadasz... Nie możnaby było postawić forum w trybie "tymczasowym" nawet na jakimś durnym darmowym hostingu?
Do czasu aż "Fornalik" się nie ogarnie/nie zostanie ogarnięty. -
Mariusz
Fornalik zakupil forum, czekamy na login i haslo zeby pobrac instalke, potem chwilka na migracje danych i mam nadzieje ze do konca tygodnia stanie nowe forum. -
Anonim
-
Obecnie wszystkie dane zostały przekazane adminowi naszego forum. Teraz pozostaje wszystko w jego rękach. W każdym razie wszystkie formalności, które mieliśmy dokonać z zakupem zostały spełnione.
-
Mariusz
wiec tak; )
jest nowy admin forum, w tygodniu powinno juz ruszyc.
dziekujemy bardzo za wyrozumialosc i cierpliowsc, na pocieszenie dostaniecie duzo wiecej opcji i dodatkow na forum; ) -
Wojtek
Te dodatki to coś ponad to co wnosi po prostu nowa wersja oprogramowania? :)
Miejmy nadzieję, że nowy admin się spisze -
Mariusz
>ElwoodB napisał
>Te dodatki to coś ponad to co wnosi po prostu nowa wersja
>oprogramowania? :)
nie; )
>
>Miejmy nadzieję, że nowy admin się spisze
-
Wojtek
>Mariusz napisał
>>ElwoodB napisał
>>Te dodatki to coś ponad to co wnosi po prostu nowa wersja
>>oprogramowania? :)
>
>nie; )
Tak myślałem; ) -
JabLuszko
Koniec tygodnia prawie jest... a o forum cisza.
Czy macie może z czymś problemy?:) -
Wojtek
O surprise :) Jeszcze rano były tu jakies wpisy od Mariusza a teraz juz nie ma :) Zonk? Cenzura dziala? A moze Mariusz sie rozmyslil :) -
Mariusz
-
Wojtek
>Mariusz napisał
>heh, co za zycie...
No tak :) Cenzura to bzdura :P To pewnie była robota Sami Wiecie Kogo (czyli "syna rektora").
>grunt ze forum dziala; )
That's very nice. Me likes. -
Mariusz
hehe; )
wszelkie bledy i uwagi zglaszajcie na forum w dziale "forum"; )
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne