PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • supergirl

Witam :)
    Bardzo potrzebuję jakichś notatek, słowek itp na koło z angielskiego. Jestem na I roku, w grupie zaawansowanej (chyba bussinesowej; ) ) u pani Rzeźnik (chyba :P )
    Bardzo potrzebuje jakichś materiałow, bo w piatek mam kolokwium :(

Pozdrawiam

mój mail to: supergirl@vp.pl
  • igor

...kopytko...
  • pan.Tunio

se pogadaliscie
  • Anonim

generalnie matertialy sa w ksiazce.. radze tam zajrzec :P a kolosy z tego co wiem robione sa na bierzaco... z tego maetrialu ktory sie przerobilo... wiec raczej nikt ze starszych rocznikow nie bedzie w stanie ci pomoc...
  • pan.Tunio

bez kitu? szukalbym wszedzie tylko nie w książce
  • Anonim

ale zabawny jestes... chyba sie normalnie z powolaniem minales...
  • supergirl

w sumie to już coś mam:) dzięki:)
    a koło mam ze wszystkiego od początku semestru:/
  • arvind

ja mam (jeszcze nie dawno je mialem wiec nie powiem na 100% ale raczej mam :P) te karkti co nam rozdaja na kazdych zajeciach (tez advance). Przyda sie ?
  • pan.Tunio

soso: myślisz?:) ciekawy jestem jakim powolaniem...
    a tak na marginesie, myślisz ze koleżanka (autorka tego posta) pytająca o jakieś materialy z angielskiego, nie zajżala do książki? :)
  • pan.Tunio

soso: myślisz?:) ciekawy jestem jakim powolaniem...
    a tak na marginesie, myślisz ze koleżanka (autorka tego posta) pytająca o jakieś materialy z angielskiego, nie zajżala do książki? :)
  • arvind

ehm ale my mamy książke plus skany z innej której nikt nie ma :P
  • Anonim

duzker.. tak wlasnie myslalem... duza czesc studentow bazuje tylko i wylacznie na "pomocach" zrobionyc przez kolegow... a ksiazki traktuja wylacznie jako podstawki pod herbate...
  • supergirl

do arvind: Pewnie, że sie przyda:D W zasadzie to potrzebuję wszystkiego, ale najważniejsze słówka:)
    Na maila mi możesz wysłać?
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)