-
supergirl
Witam :)
Bardzo potrzebuję jakichś notatek, słowek itp na koło z angielskiego. Jestem na I roku, w grupie zaawansowanej (chyba bussinesowej; ) ) u pani Rzeźnik (chyba :P )
Bardzo potrzebuje jakichś materiałow, bo w piatek mam kolokwium :(
Pozdrawiam
mój mail to: supergirl@vp.pl -
igor
-
pan.Tunio
-
Anonim
generalnie matertialy sa w ksiazce.. radze tam zajrzec :P a kolosy z tego co wiem robione sa na bierzaco... z tego maetrialu ktory sie przerobilo... wiec raczej nikt ze starszych rocznikow nie bedzie w stanie ci pomoc... -
-
pan.Tunio
-
Anonim
-
supergirl
w sumie to już coś mam:) dzięki:)
a koło mam ze wszystkiego od początku semestru:/ -
arvind
ja mam (jeszcze nie dawno je mialem wiec nie powiem na 100% ale raczej mam :P) te karkti co nam rozdaja na kazdych zajeciach (tez advance). Przyda sie ? -
pan.Tunio
soso: myślisz?:) ciekawy jestem jakim powolaniem...
a tak na marginesie, myślisz ze koleżanka (autorka tego posta) pytająca o jakieś materialy z angielskiego, nie zajżala do książki? :) -
pan.Tunio
soso: myślisz?:) ciekawy jestem jakim powolaniem...
a tak na marginesie, myślisz ze koleżanka (autorka tego posta) pytająca o jakieś materialy z angielskiego, nie zajżala do książki? :) -
arvind
-
Anonim
duzker.. tak wlasnie myslalem... duza czesc studentow bazuje tylko i wylacznie na "pomocach" zrobionyc przez kolegow... a ksiazki traktuja wylacznie jako podstawki pod herbate... -
supergirl
do arvind: Pewnie, że sie przyda:D W zasadzie to potrzebuję wszystkiego, ale najważniejsze słówka:)
Na maila mi możesz wysłać?
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne